reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeszcze nie wyszłam, ale zaraz to już zrobię...

Truskafffka ,wielkie dzięki :tak:

Zmierzyłam po 20 min i niestey ph nie spadło, zaaplikowałam jeszcze 2 kropelki , dla pewności, i zobaczę co będzie. Co ze mnie za przypadek, nadaję się do jakiegos specjalisty :szok:

Marzycielko, nie mam doświadczenia w braniu tych 2 suplementów jednocześnie ale na forum dotyczącym witaminy B6 (do którego linka kiedyś tam podsyłałam) niektóre dziewczyny brały równocześnie B6 i Agnus castus.

agulek, no to chyba dobrze zapamiętałam :-), całe szczęście, że to zapisałaś i będziesz ratować dziewczyny w razie co jak axarai linkiem do "aukcji-widmo" Allegro z Sylkiem :-D

Gal
, a jakie miałaś wyjściowe pH, 5? Skoro można mieszać Sylk z Replens to bym zaaplikowała sobie teraz małą ilość w ramach testu :-)

Gal ja bym też sprawdziła replens żeby wiedzieć czym się w razie czego ratować w godzinę zero:-)też jestem ciekawa jak to ph zareaguje na ten żel, jak swój sprawdzę to od razu napiszę.
Piranha ja to wydrukowałam bo będę korzystała z tego jak z instrukcji:nerd: to moja ostatnia deska ratunku.

Witam dziewczyny.
Chciałam się zapytać czy któraś z Was używała pasków do pomiaru ph pochwy? Jeżeli tak prosiła bym o polecenie konkretnych ponieważ na allegro są jakieś dwukolorowe a ja w tym jestem zielona nie wiem o co chodzi z tymi dwoma polami no i pytanie jak się tego używa, jak się nanosi wydzielinę i na które z dwóch kolorowych pól?
Aby łatwiej było zobrazować te kolorowe pola wklejam aukcję a w niej zdjęcia chodzi mi już o te pola z rozpakowanych pasków.
Paski ph - do badania pH pochwy 100 szt (2050500610) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dzień dobry Kobitki!!!
Kosmo prześliczny brzusio i Czarodziejki też, mówiłam, że Ci brakuje brzuszka:-p
Mama jak tam synek? Mam nadzieję, że dobrze! Śliczne dzieci, Bono i domek:-D
Kinguś tak trzymać, serduszka przepiękne!!!!! Dosyłam fluidków~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla Wszystkich!!!!!
Gal pamiętaj, że z racji naszego wieku, możemy mieć już co któreś jajeczkowanie, i żebyś nie przesadziła z tymi specyfikami, bo plemniczki już w ogóle nie dadzą rady
:rofl2:
Cieszę się, że Kropka Wam się podobała, serduszka jeszcze nie widziałam, na filmie mówili, ze zaczyna bić dokładnie 22 dni od zapłodnienia, ja wczoraj nie widziałam, czyli wychodzi na to, że do zapłodnienia musiało dojść po 13dc, my z M sexsowaliśmy się 11,12,13dc. Gin powiedział, że do zapłodnienia doszło między 12 a 17dc więc się wszystko zgadza:-D
Syneczki witaj! Ja niestety na tych paskach sie nie znam, ale Truskafffka piętro wyżej pisał:-Da

Ostatnia edycja:
truskafko :-D nawet nie zauważyłam że tu tez mowa o paskach dokładnie tych samych. Generalnie chodzi mi o to ze miałam nadżerkę ze stanem zapalnym. Z racji tego ze byłam w ciąży nic z tym nie robiliśmy. W 12 tygodniu synkowi przestało bić serduszko i to był moment w którym wzięłam się za stan zapalny. Sostałam sumamed ale niestety na wczorajszej wizycie zapomniałam przypomnieć o ponownej cytologii która miała na celu sprawdzic czy stan zapalny minął. Dlatego też korci mnie by kupić paski do pomiaru ph i dla własnego spokoju i dla ciąży o którą się staramy.

reklama
Syneczki1- WITAJ:))))))
Ostatnio ktoras z dziewczyn wkleila urzadzenie do pomiaru ph, moze warto zainwestowac w cos takiego niz w paski...

PRZEPRASZAM , czy tylko ja dzis jestem, taka senna?
36_1_49.gif

Do góry