reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Yyy teraz sama nie wiem ogólnie tak jak na fotce i mi to na róż wyglada czy nie?miałam na tetrówce położone żeby nie zachlapac tego blatu moczem np.:p a ona taka zszarzała bo ona już służy jako szmata :p

CZARODZIEJKO O miałam mieć 3 stycznia a przytulanka były nad ranem w noc sylwestrową ale ja nie wiem jak to było do końca z tą O bo i sluz miałam nijaki;/przez cały czas ;/ małutko go że nawet ni miałam takiego czehoś jak rozciągający się itd.ani typowego na O nie czułam bólu jajników w ten dzień a dopieor tak później tydzien czy ile a może jeszcze szybciej przed @ cały czas mnie doskwierały te jajniki i nawet tu pisałam czy ból jajników oznaczac może ciąże tak mysle że tu pisałam...

Także nie wiem w sumie kiedy ten strzał był przez O chociażby bo sam seks wiem...

reklama
Niby tak ale w sumie żaden nie dziw że ja na chłopca kolorek będe miała ;P owszem zabawa ale ja i tak mysle że facecik bo iby jak dziewuszka bez przygotowania?u mnie?to nie mozliwe hehe ja mam szczęście do synusiów;))a może M ma tylko meskie plemniczki zdolne do zapłodnienia?teog też nie wiemy...a sam odstęp jakby chociaż patrząc na PIRANHIE to za mało...

Patrysiu nie masz co narazie o tym myslec
a194.gif
predzej bym uwierzyla w te gotowe testy. no ale to tylko testy...i ciązowe nie raz sie myla...musisz kochanie jeszcze troche poczekac. Jesli faktycznie przytulanka byly przed owulka ze 2,3 dni to szanse na corcie sa...przekonalam sie jednak czytajac tu dziewczyny ze dita i sublementy ..no i kurde to ph ma wielki wplyw na plec....jakbym sie miala teraz starac to zastosowalam bym inne metody niz my kiedys na tym forum:)))) chyba cos jednak jest w tej diecie na dziewczynke:)
Kurcze tak bardzo bym chciala zebys miala coreczke...tak do kompletu z syneczkami...pamietam ten czas kiedy my sie staralysmy i wtedy dla odmiany wiekszosc miala chlopcow:)) dlatego w sposob szczegolny Ci kibicuje Patrysiu
c013.gif

patrysia oj to nie tak. zauwaz ile kobiet z wpadek ma coreczki (ja znam mnostwo, a tylko jedna jedyna ktora z wpadki ma synka). pozatym jak teraz obserwuje, wypytuje rozne znajome to kurcze kazda ktora ma corke/corki nic a nic nie robila w tym kierunku, widze mnpstwo par np. w kociele ktore maja coreczki .. i ... sobie mysle ze czasem nic nie trzeba robic zeby miec ta wymarzona corce. a inni dwoja sie, troja, staja na uszach i nic:baffled:
ale rozumiem Cie- bo ja podobnoie mysle. tez mi sie wydaje ze moj maz zdolny jest tylko do pldzenia synow;-)
Tobie jednka zycze wymarzonej coreczki:tak:

piranha
powiedz mi czy doczytalas gdzies pewna informacje ze sa mezczyzni ktorzy maja tylko jeden rodzaj plemnikow? x badz tylko y? bo bylo troche takich teorii, a potem czytalam gdzies ze to jednak nie prawda. wiec jak to z tym jest?

czarodziejko,
a jak Wasze palnowanie wygladalo? zwracalyscie tylko uwage na odstep od owulki? czy cos jeszcze?

Ostatnia edycja:
KOCHANE jesteście:* ja marze o córci ale ja po prostu w to nie wierze aby mogło sie udac takze ja powoli już mysle o 3 faceciku i bede miała szał ciał w domu ;D ;0 hehe

Kosmo - jak patrze co Wy robilyscie starajac sie o cory to ja nie robilam nic:)))
r050.gif

Oczywiscie prowadzilam obserwacje, mierzenie temp oraz bazowalam na testach owulacyjnych. poza tym czesty sexik przed ostatnim stosunkiem zapladniajacym. Przytulanka ostatnie byly 12dc rano natomiast owu wg testow 15,16dc... ale kto raczy wiedziec czy nie bylo to wczesniej. Sluz w cyklu w ktorym zaszlam mialam metny i malo...dlatego zaskoczona bylam ze w ogole udalo mi sie zajsc w ciaze. wiedzialam wtedy o zakwaszaniu ale nie sadzilam ze az tak jest to istotne dlatego nie skorzystalam z tej metody. no i tak to wygladalo...:))))

czarodziejko ja tak naprawde to nie zrobilam wiele wiecej. jedynie to ze sie zakwaszalam globulkami, ale to i tak nic w porownaniu z tymi silkami itp. W dodatku te lykane przezemnie suplementy to cale nic. to co ja lykalam to okazuje sie ze o kant d..y obic- cale nic:( no i dieta absolutnie nie restrykcyjna:no: takze jak patrze teraz co wyczyniaja dziewczyny to tez czuje ze nie zrobilam nic i w ogole sie nie dziwie ze u mnie prawdopodobnie synek;-)

monica jak robila ten test to wyszedl jej taki ni to fiolet ni to roz jak dla mnie to byl lekki fiolet i ma coreczke beacie wyszedl ciemny fiolet i tez ma :) jak dla mnie twoj kolor to tez taki na pograniczu fioletu to jest szansa na corke :) powtorz go za pare tygodni lub tydzien;p

reklama
DARIA ok zobacze jeszcze raz kapuche jeszcze mam ;)jak się bawic to na całeg ;D
KOSMO CZARODZIEJKA u mnie kumpela też nic nie robiła w tym kierunku od tak zaszła i ma córę a szwafier ma 3 corki 1 z pierwszego małżenstwa i 2 z wiazku którym jest hehe i zobaczcie brat mego M i on ma 3 córy a my prawdopodobnie(wiem wiem nic nie wiadomo ale ja tak sobie pisze ...)3 synów;0;D

Do góry