reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko nie mogę wkleić linka znalazłam na YouTube, też szczena mi opadła. Oskar lubi oglądać filmiki, i dziś przez przypadek znalazłam.

reklama
Cześć Dziewczyny!
Co niektórym bardzo zazdroszczę tego "siedzenia w domu" bo ja cierpię na chroniczny brak czasu, a ostatnio to już w ogóle mam taki zapieprz że nie wiem jak się nazywam. Dobrze że mąż mi w domu pomaga bo chyba w ogóle bym się nie kładła spać. Normalnie marzę o kilku dniach wolnego, mam nadzieję że choć piątek uda mi się zrobić luźniejszy. Na sobotę i niedzielę wyjeżdżam to sobie choć troszkę oddychnę. :-):tak::-D

A gdzie nasza Kasia chyba na maxa wrzuciła na luz, że nawet kiepsko ją tu widać, ale mam nadzieję że zaowocuje to dobrą nowiną:-)
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna.:cool2:

Anka34, dobrze Cię rozumiem, bo od jakiegoś czasu też mi brakuje dnia :no: na szczęście mam dosyć luźno w pracy więc nie jestem wypompowana, ale popołudnia mogły by być troszkę dłuższe, bo ........................ też niekiedy nie wyrabiam ze wszystki, i tak mam gdzieś od 2 tyg. stycznia, :tak: a jak przyjdzie wiosna dojdzie jeszcze plac zabaw i praktyczna nauka jazdy samochodem( bo robie prawojazdy) to już wogóle braknie dnia :tak:a i mąż ma też troszkę zajęć po pracy, więc widujemy się dopiero wieczorkiem :tak::-D:-) więc życzę troszke więcej chwil dla siebie i odpoczynku i relaksu :tak::happy2::tak:

miłego dnia wszystkim :cool2::cool2::cool2:

Kochana Beatko:-)!
Z okazji urodzin zycze Ci duzo zdrowka i spelnienia marzen!
urodziny12.gif
urodziny10.gif

Anka34 pozdrawiam i zycze wypoczynku i relaksu!:-):tak::happy2:
Dorotko jak samopoczucie? Apetyt dopisuje?:happy2:
Kasia2005 buziaczki!:rolleyes:

U mnie @ nadchodzi, dzis znaczny spadek tempki, wiec nie mam juz zadnych zludzen. Juz to przetrawilam, i w kwietniu zaczynamy staranka z nowa nadzieja.:tak:

reklama
Beatko pewnie, ze tak.:tak:Kupie sobie w Polsce termometr owulacyjny, bo jest bardziej dokladny.A ty Beatko bedziesz mierzyc sobie tempke?:confused:A testy nie wiem, moze odpuszcze.:baffled: Udanego dnia!;-)
Maz ma wolne, idziemy zaraz na zakupy.

Do góry