reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie:-)!
Dzis u nas pogoda brrr, pada, wieje,az nie chce sie z domu wychodzic.Ja czekam na @, pewnie dzis zawita, tak w ogole to nie pamietam, kiedy mialam tak dlugi cykl, chyba rok temu.Milego dnia.:tak:

Medio to przez te staranka, nasze cykle są takie pokręcone....;-).

Mam nawą fryzurke- więcej pasemek blond, włosy podcięte za ramiona.......;-)Teraz jeszcze solarka i spoko, jestem gotowa....;-)

reklama
Medio do lekarza GP idę w przyszły, tygodniu i podobno mam mieć pobraną krew. Do połoznej nic mi nie wiadomo, żebym miała chodzić. Na 13 maja mam wizytę w szpitalu. A tak na pierwsze dni kwietnia planuje wybrać się do mojej polskiej gin na kolejne USG
Dorotko to macie tam lepiej, bo tu w Anglii cala ciaze prowadzi tylko polozna.A lekarz to tylko wtedy, gdy jest cos nie tak.:confused:
Kasia2005 pozdrawiam, tempke masz calkiem calkiem obiecujaca, wiec...czekamy na zielona laczke.:tak:;-)
Beatko zycze Ci udanego dnia i dobrych wiesci.:tak:

Do góry