reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dorota ale najadłam się sałatki, teraz ruszać się nie mogę.........hahaha.
Tak sobie oglądam te moje włoski, nono......są naprawde śliczne, jutro wam pokaże....;-)

Tak sobie oglądam te moje włoski, nono......są naprawde śliczne, jutro wam pokaże....;-)

trzymamy za słowo :tak::-D:tak:

Stokrotka, witaj i planuj, planuj, może akurat Tobie sie poszczęści i trafisz w dziewczynkę ;-) bo praktycznie na tym wątku wszystkie marzymy o dziewczynce, ale po przypadku Niani i Eni widać,że życie weryfikuje nasze plany :tak: więc powodzenia :tak: a co do planowania dziewczynki i porad z tym związanych proponuję przeczytać początkowe posty na tym wątku, bo tam jest dużo rad, co i jak :-p miłej lektury

miłego wieczorku :tak::-D:tak:

To widzę ze od planowania do córci mam daleka drogę tak strasznie mi sie marzy. Wszystkie moje koleżanki maja córki tylko Moj jest rodzynkiem.
Czytam wszystko i trawie a co wyjdzie z tego zobaczymy hihiihih byle było zdrowe, ale pomarzyć można takie piękne sukienki sa na dziewczynki
Jak chodziłam w ciąży po sklepach widziałam piękne ubranko dla dziewczynki miałam ochotę kupić (różowy komplecik z wełny sukienka, butki, kapelusz) dobrze ze nie kupiłam, bo dostałam od bociana chłopaka
Z tym wszystkim to faktycznie coś musi być, bo Moj młody był poczęty w dzień owulacji (miałam USG i dostałam zastrzyk żeby pękło jajeczko) miałam problemy z owulacją i miałam wywoływaną rzadko ją mam, ale czasem bywa daje sobie cały ten rok na zajście w ciąże może sie uda zrobić dziewczynkę.
Mój mąż nawet dziś zaczął gadać ze wywieram na niego presje z tą ciążą , ale co tam przeżyje w końcu to ja odwalić musze największą robotę.
Bardzo się cieszę ze tu do was trafiłam i może faktycznie dzieki Wam udami sie zrobic ta wymarzoną dziewczynkę

Stokrotko przeczytaj sobie pierwsze strony wątku jak Eni i NiaNia planowały dziewczynkę, oczywiście proponuje testy owulacujne i mierzenie temp. ale to nie jest łatwa sprawa .

Mi sie marzy oczywiście córcia. Ale w tym cyklu co zaszłam nie bardzo stosowałam się do zasad, więc nie wiadomo co będzie.
Jeśli chcesz córcię to rzeczywiście od chwili pojawienia się dwóch identycznych krech nie powinno sie już współżyć.
Acha, najlepszy termometr to taki z dokładnością do 0.01, czyli typowo owulacyjny

Powiedz mi a jaki ma być ten termometr ma jakąs nazwe ????
Czy sie nazywa owulacyjny????
Mam zwykły rtęciowy i elektroniczny od jutra rana zaczynam pomiary dokładne juz załozyłam zeszyt i będe notować, nigdy tego nie robiłam ale człowiek całe życie sie uczy :-)

Stokrotko przeczytaj sobie pierwsze strony wątku jak Eni i NiaNia planowały dziewczynkę, oczywiście proponuje testy owulacujne i mierzenie temp. ale to nie jest łatwa sprawa .

Wiem ze czeka mnie dużo mierzenia temperatury i nie będzie to nic na 100% ale ja jestem typem człowieka który jak cos bardzo pragnie będzie robił wszystko zeby osiągnąc swoj cel ale z tą dziwczynką wiem ze może byc róznie :blink: na to sie też szykuje ze będzie 2 chłopak ale probować warto bo ten co nic nie robi nic nie będzie miał (wyśniona dziewczynka)

reklama
Do góry