reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czarna eee,nie przesadzaj na pewno cos sie u Ciebie dzieje ;))
dziewczynki zdrowe??

Aneczka hahaha..nie masz planów mówisz na przyszły tydzień :)
mam nadzieję ,że juz niedługo przywitasz Ninkę a my znowu zostaniemy ciociami:)

zmykam kobietki..idę pod prysznic i się kładę ,jednak gościna i zachodzenie w ciążę męczy:):)

mama05 , dziewczyny moje zdrowe , one twardzielki - cały poprzedni rok szkolny frekwencja 100% , teraz też narazie nie chorowały , u nas zaczynają sie ferie , pierwszy tydzień są u dziadków , a w drugim ja biorę urlop i spędzamy czas razem.
kate18 , bardzo Ci dziękuję :) U mnie mile widziany będzie syn tym razem . Jestem w mniejszosci na tym wątku:-D

Kate bardzo proszę jeżeli możesz wyliczyć i dla mnie cykl Jonasa na ten rok. Baaaaaaardzo Cię proszę. Moje dane 23.04.1977 godz. około 15.00 nie wiem dokładnie. Z góry dziękuję:-)

no i jestem w domu, Mati wytęskniony wyprzytulany, wybawiony, wykąpany, wciął kolację i ogląda minimków-w weekend pozwalamy mu dłużej posiedzieć :)
a ja..grzeje się grzanym piwkiem i oczywiście nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności...i zaglądam do was:tak:
w końcu posty trzeba produkować żeby fanką zostać:-D

mama05 ta kura będzie mnie po nocach prześladować
widzisz jak mąż dba o dzidziusia...wzorowy tatuś
a tak poza tym...tak tak ewidentnie ci bije, ale wiesz...ciężarne tak mają
Kate nie jojczeć , bo tyłek spiorę ekspert i już!
Czarodziejka no mi mózg zamarzł jak wracałam do domu
postuluję za Mamą05 BYLE DO WIOSNY....czyt, do kwietnia i płodzenia:-D no i ciepełka przy okazji:-D
superaśnej imprezki urodzinowej!!!!
Piranha luz bluuuzz każdemu potrzebny od czasu do czasu:cool2:super, że mogłaś troche odpocząć :happy:
łooo to duże tego kwasu foliowego na synka trzeba:rofl2:
dziękuję, ten Michał tak mi przewrócił w głowie, że jak wyjdzie dziewczynka to może być Michalinka hiehie
dziękuję też bardzo za wyjaśnienie a propos tego jedzenia, teraz wszystko jasne:tak:
nasza dieta też taka "pi razy drzwi" ale paru rzeczy staramy się przestrzegać i nawet D nie marudzi jak mu podtykam kolejną szklaneczkę mleka:-D dziś też zrobił zakupy i kupił nam duuużo wody bogatej w Mg i Ca, z mała ilością Na i K:tak:
Czarna wpadaj i pisz nawet jak nic się nie dzieje;-)za syna cudnego trzymam kciuki :tak: no i fajowe plany na ferie ;-)
Aneczka udanej imprezy:-D

Księżniczko dziewczynka styczen 27, marzec 27, maj 25, lipiec 23, wrzesien 19, listopad 17
chłopczyk luty 26, kwiecien 25, czerwiec 24, sierpień 21, pazdziernik 19, grudzien 17

Dziewczyny tam się wpisuje np.
1978 08 06 1200 (2 lub 1 ) czas letni lub zimowy
2xenter
lata na które ma wyliczyć np.
2011 2012
2xenter
a na końcu
1 1
2xenter
na pulpicie zapisuje się plik z nazwą cykle

reklama
Matik, ja nie trafiłam zgodnie z Jonasem ani w chłopca ani w dziewczynkę, kate napisała, że 13 września wychodził chłopak a 13 października dziewczynka, owulka była 30 września więc mniej więcej w połowie ...no chyba, że ja coś źle interpretuję to mnie dziewczyny poprawcie :-) Za to Tamara twierdzi, że jony ujemne w atmosferze sprzyjają poczęciu dziewczynki, najwięcej ich jest latem i po nowiu, sprawdziłam i moja owulka była zaraz po nowiu.

tusia
, filtry odwróconej osmozy to coś takiego FILTRY DO KUCHNI - Odwrócona osmoza :: Odwrócona osmoza - Filtry do wody - WODA - www.woda.com.pl. Najlepiej zakupić taki z podwójną wylewką - wtedy po odkręceniu jednego kurka leci prawie czyste H2O bez innych domieszek (ja mam dodatkowo za filtrem odwróconej osmozy zamontowany dodatkowy korpus ze specjalną żywicą, po przepłynięciu przez tą żywicę wypływa już woda o zerowej twardości i o TDS=0) a po odkręceniu drugiego woda przepływa przez specjalny mineralizator wzbogacający wodę w celach spożywczych (taka woda nadaje się do picia, nie należy pić wody niezmineralizowanej). Membrana w filtrze odwróconej osmozy usuwa z wody prawie wszystkie zanieczyszczenia, wirusy, bakterie, pierwiastki radioaktywne itd., w wodzie wodociągowej niestety potrafi być nieraz straszny syf.

Do góry