reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ostatnia edycja:
reklama
Matik, w drugim linku wychodzi mi dziewczynka :-) W pierwszym linku wychodzi mi Księżyc w znaku Skorpiona a to podobno znak żeński.

Gal, co u Ciebie? Były dziś staranka? Ile godzin minęło od pozytywnego testu "LH TEST" do tego bólu wczoraj, który mógł być owulacyjnym?

Dobranoc dziewczyny i kolorowych snów!
t2228.gif

merylin - no właśnie jak to jest ... mi wychodzi w/g tych wyliczeń Jonasa owulacja 1 lutego i będzie dziewczynka ale owulację będę miała swoją 4 lutego i tego dnia już jest chłopak - więc jak będę w ewentualnej ciąży to w/g tych wyliczeń będzie dziewczynka czy chłopak ??

Czesc dziewczynki
c0127.gif

Pewnie mnie dzis malo bedzie bo mam urodziny Maksia..bedziecie mogly odpoczac ode mnie:))))))
Maz z rana w kominku napalil...co by klimat byl..przy okazji cieplutko sie zrobilo...no a u nas mróz!!!
t118009.gif

Wstawac Spiochy!!!!!!!!!!!!!!! I WYKRESY WYPELNIAC;)))
t118026.gif

Ostatnia edycja:
powitac weekendowo :):)

czarna76 jest nas chyba tylko trzy ;) ale sobie poradzimy !!!

Pierogatka -jak przyjdzie czas na Wasze starania to będziemy Was wspierać :)
na pewno!!:)

Czarna to git,że dziewczynki zdrowe:) tak trzymac ;)

Czarodzijeka- ukochać 2latka!!!

Pirania jak tam po nocce-pospałaś-dzieci dały??

Truskafffka no ale sie uśmiałam z Twojego uśmiania :):)))

wstawać kochane ,zapraszam na kawkę :):)

trzeba się rozgrzać w te mrozy!!

Cześć babeczki!

Mama05, nocka taka nie najlepsza ale ja w ogóle ostatnio fatalnie śpię, budzę się w nocy chyba dziesiątki razy. Ale na szczęście już weekend i dzień trochę inny jak te klony od poniedziałku do piątku ;-) A tempka widzę pnie się ładnie do góry więc ja tam do 4 lutego ćwiczę już mięśnie kciuków by je jak najmocniej zacisnąć :-D

Kinga, WOW, Twój wykres wygląda tak jakby jakiś mały człowieczek się tam w brzuszku zagnieździł!!! ...a mówiłam, że tempka na tym etapie zazwyczaj leci w dół by nagle wzbić się w niebiosa :-), Twój wykres wygląda tak książkowo-ciążowo, że czuję się jakbym już na 2 kreseczki na teście patrzyła :-) Oj kochana, mam dobre przeczucie i we wtorek czekam na super newsa!

Gal, widzę na wykresiku, że jednak były wczoraj staranka o godz. 12, może jak raz zdążyliście i będzie śliczna dziewczynka rodem z "O+12"? :-) Co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Matik witaj ;)

Pirania no coś niemrawy ten mój wykres myslę ..w tamtym juz dawno było 37 a tu jakos tak ni jak....
chyba ,że tak działają witaminy..

ja też się budze po kilka razy w nocy,przeżywam te starania i wciąż czekam kiedy 6.30 ,żeby zmierzyć ....

Do góry