reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuję kochana Piranha, oby tak było!

Też już chyba się położę i życzę wszystkim słodkich snów, obyśmy jutro dzień przywitały w doskonałych humorkach!:-D

reklama
czesc babeczki:tak: no jak tam wykresiki- szybko prosze uzupelniac:tak:
kinga no i jak ?????????

gal mi tez jakos tak po owulacji mialam jeden dzien ze mnie lamalo, bylo zimno, bylam pewna ze bede chora- mialam wrazenie ze wszystko mnie boli ale jednoczesnie nie umialam powiedziec co mnie boli. a nastepnego dnia nic a nic mi nie dolegalo- jak nigdy. potem poczytam ze wiele kobiet tak ma zachodzac w ciaze. zatem trzymam mckiukasy:tak:

kurcze znou mi net szwankuje- moze to przez te mrozy?????????? wczoraj pol dnia nic nie moglam napisac:wściekła/y:

dzieki dziewczyny za pomoc w sprawie pokoju dla chlopcow. zdecydowalismy z mezem ze poki dzieciaki male beda w jednym pokoju, a potem zobaczymy co z tym zrobic- czy zrobic im oddzielne pokojeczy znajstrowac siostrzczke i jej uurzadzic pokoik:-D:-D:-D oczywiscie to tylko moj pomysl, moj maz o majstrowaniu coreczki pewnie nie chce slyszec:-D:-D:-D

oczywiscie za wszystkie staraczki i ciezarne trzymam kciuki :tak::tak::tak:

Cześć Wam

Kinga85- wykresik masz prześliczny, to że dzisiaj jedna kreska, nie przeszakdza w niczym, aby za dwa dni były II kreski:tak: i tego sie trzymamy , nie ma innej opcji. Ja tam jestem przekonana, że się udało, bo taki piękny wykresik nie może pójść na marne:-)

Kosmo- dziekuję bardzo, fajnie, że planujesz już córeczkę, mnie to na pewno też wtedy pomagało, kiedy myślałam sobie, że przecież jeszcze mogę ją mieć, tak trzymaj!:-)

Mama05- też pikny wykresik!:-)

kinga a kiedy masz termin@. moim zdaniem naprawde nie msz sie czym martwic- ten wykres wyglada ta obiecujaco ze az bardzo bym sie zdziwila gdyby nic z tego nie wyszlo. trzymam kciuki bardzo mocno!:tak:

mama za Ciebie kcuiuki oczywiscie nieustannie zacisniete!:tak: i za Gal i ...za wszystkie inne staraczki. niech sie posypia II kreseczki:tak:

Hej!
Wpadlam zobaczyc jak tam wasze wykresiki.
Mama &&&&&& zeby juz dalej nie spadla &&&&&&&&&&&&&&a nawet poszybowala jeszcze w gore &&&&&&:tak:
Kinga testem sie na razie nie martw wykresik masz cudny. Przeciez temp powinna juz mocno spsc do @ a nie spadla no nie?
No a mnie rozklada przeziebienie:-:)-:)-( Ze tez musialo sie na koniec przyplatac paskudztwo:wściekła/y:

reklama
Do góry