reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
jestem babki
miłego dnia i do napisania po 16.00
Kinga?????????????????????
miłego dnia i do napisania po 16.00
Kinga?????????????????????
kosmopolitan
Fanka BB :)
czesc babeczki
no jak tam wykresiki- szybko prosze uzupelniac
kinga no i jak ?????????
gal mi tez jakos tak po owulacji mialam jeden dzien ze mnie lamalo, bylo zimno, bylam pewna ze bede chora- mialam wrazenie ze wszystko mnie boli ale jednoczesnie nie umialam powiedziec co mnie boli. a nastepnego dnia nic a nic mi nie dolegalo- jak nigdy. potem poczytam ze wiele kobiet tak ma zachodzac w ciaze. zatem trzymam mckiukasy
kurcze znou mi net szwankuje- moze to przez te mrozy?????????? wczoraj pol dnia nic nie moglam napisac
dzieki dziewczyny za pomoc w sprawie pokoju dla chlopcow. zdecydowalismy z mezem ze poki dzieciaki male beda w jednym pokoju, a potem zobaczymy co z tym zrobic- czy zrobic im oddzielne pokojeczy znajstrowac siostrzczke i jej uurzadzic pokoik

oczywiscie to tylko moj pomysl, moj maz o majstrowaniu coreczki pewnie nie chce slyszec

oczywiscie za wszystkie staraczki i ciezarne trzymam kciuki

kinga no i jak ?????????
gal mi tez jakos tak po owulacji mialam jeden dzien ze mnie lamalo, bylo zimno, bylam pewna ze bede chora- mialam wrazenie ze wszystko mnie boli ale jednoczesnie nie umialam powiedziec co mnie boli. a nastepnego dnia nic a nic mi nie dolegalo- jak nigdy. potem poczytam ze wiele kobiet tak ma zachodzac w ciaze. zatem trzymam mckiukasy

kurcze znou mi net szwankuje- moze to przez te mrozy?????????? wczoraj pol dnia nic nie moglam napisac

dzieki dziewczyny za pomoc w sprawie pokoju dla chlopcow. zdecydowalismy z mezem ze poki dzieciaki male beda w jednym pokoju, a potem zobaczymy co z tym zrobic- czy zrobic im oddzielne pokojeczy znajstrowac siostrzczke i jej uurzadzic pokoik

oczywiscie za wszystkie staraczki i ciezarne trzymam kciuki

MissBella
Kinga kciuki od rana zaciśnięte :-) Daj znać kochana co i jak bo kubka z kawą nie mam jak trzymać 
K
Kinga85
Gość
tak jak myślałam
I krecha :/
I krecha :/
MissBella
Kinguś może nie wszytko jeszcze stracone, może rzeczywiście test 25 mlU/MI jest za mało czuły...
Trzymaj się
Trzymaj się
Gal
Cześć Wam
Kinga85- wykresik masz prześliczny, to że dzisiaj jedna kreska, nie przeszakdza w niczym, aby za dwa dni były II kreski
i tego sie trzymamy , nie ma innej opcji. Ja tam jestem przekonana, że się udało, bo taki piękny wykresik nie może pójść na marne:-)
Kosmo- dziekuję bardzo, fajnie, że planujesz już córeczkę, mnie to na pewno też wtedy pomagało, kiedy myślałam sobie, że przecież jeszcze mogę ją mieć, tak trzymaj!:-)
Mama05- też pikny wykresik!:-)
Kinga85- wykresik masz prześliczny, to że dzisiaj jedna kreska, nie przeszakdza w niczym, aby za dwa dni były II kreski

Kosmo- dziekuję bardzo, fajnie, że planujesz już córeczkę, mnie to na pewno też wtedy pomagało, kiedy myślałam sobie, że przecież jeszcze mogę ją mieć, tak trzymaj!:-)
Mama05- też pikny wykresik!:-)
kosmopolitan
kinga a kiedy masz termin@. moim zdaniem naprawde nie msz sie czym martwic- ten wykres wyglada ta obiecujaco ze az bardzo bym sie zdziwila gdyby nic z tego nie wyszlo. trzymam kciuki bardzo mocno!
mama za Ciebie kcuiuki oczywiscie nieustannie zacisniete!
i za Gal i ...za wszystkie inne staraczki. niech sie posypia II kreseczki

mama za Ciebie kcuiuki oczywiscie nieustannie zacisniete!

AneczkaK
mama bambulinkow
Hej!
Wpadlam zobaczyc jak tam wasze wykresiki.
Mama &&&&&& zeby juz dalej nie spadla &&&&&&&&&&&&&&a nawet poszybowala jeszcze w gore &&&&&&
Kinga testem sie na razie nie martw wykresik masz cudny. Przeciez temp powinna juz mocno spsc do @ a nie spadla no nie?
No a mnie rozklada przeziebienie:-
-
-( Ze tez musialo sie na koniec przyplatac paskudztwo
Wpadlam zobaczyc jak tam wasze wykresiki.
Mama &&&&&& zeby juz dalej nie spadla &&&&&&&&&&&&&&a nawet poszybowala jeszcze w gore &&&&&&

Kinga testem sie na razie nie martw wykresik masz cudny. Przeciez temp powinna juz mocno spsc do @ a nie spadla no nie?
No a mnie rozklada przeziebienie:-

reklama
witam wszystkich Zobacz załącznik 431849
na poczatku Kinga nie przejmuj sie tym ze jest I kreska ja z nadia bardzo dlugo mialam jedna kreseczke :-)u nas w koncu troszke sniegu widac tylko pewnie znow stopnieje Zobacz załącznik 431853i bedzie ta okropna chlapaZobacz załącznik 431855
mdlosci jak byly tak sa troche te migdaly pomagaja ale jak zaraz zjem cos innego to spowrotem sie zaczynaZobacz załącznik 431859
milego dnia zycze Zobacz załącznik 431860
na poczatku Kinga nie przejmuj sie tym ze jest I kreska ja z nadia bardzo dlugo mialam jedna kreseczke :-)u nas w koncu troszke sniegu widac tylko pewnie znow stopnieje Zobacz załącznik 431853i bedzie ta okropna chlapaZobacz załącznik 431855
mdlosci jak byly tak sa troche te migdaly pomagaja ale jak zaraz zjem cos innego to spowrotem sie zaczynaZobacz załącznik 431859
milego dnia zycze Zobacz załącznik 431860
Podziel się: