reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

czesc CiotKi...
ale u nas zzzziiimnoooo
t118010.gif
nie wyobrazam sobie ze bedzie jeszcze gorzej a tak podobno ma byc!!!!
Ja dzis mam jakis spadek energii a tym samym jakis dolkers mnie dopada....

reklama
Cześć babeczki!

Mama, Gal i Kinga, wykresy prześliczne, tak trzymać!!!

Kinga, dla testu 25 mIU/ml jest na pewno za wcześnie, skoro testy 10 mIU/ml wykrywają ciążę 2-3 dni po implantacji zarodka to nie ma szans raczej by test 25 mIU/ml wykrył teraz ciążę. Wykres masz strasznie ciążowy i ja jestem pewna, że w czwartek ujrzysz 2 krechy (nie wyrzucaj testu za szybko i oglądaj pod światło :-D)! ...ale ja bym już dziś poleciała na badanie krwi beta hCG i wszystko już dziś byłoby jasne! :-)

Aneczko, oby to była jakaś błahostka, życzę szybkiego powrotu do zdrówka!

Kosmo
, ja bym zrobiła tak jak Wy, bracia w 1 pokoju a córeczka w osobnym :-) Dziś z ciekawości sprawdziłam paskiem pH porannego moczu (a propos z tą mętnością to nie do końca prawda gdyż był klarowny ;-)) i wyszły kolory pomiędzy 5 a 5,5! :szok: Dziś idę na ciążowe badania krwi i moczu, ostatnio 2 razy wychodziło mi pH 6 ale to było po śniadaniu i sporej ilości zasadowej wody mineralnej ...może ja jednak faktycznie mam aż tak niskie pH i stąd ta córa?

Matik, jak wczorajsza wizyta?

MissBella, kciuki za dzisiejszą wizytę, odezwij się po.

Ostatnia edycja:
U nas tez mrrroz :confused2: a ja musze sie wybrac z chlopcami na okolo godzinny spacerek do warzywniaka:sorry: Musze kupic sobie imbir, cytryne i kapustke kiszona do obiadku. Brrr ale mi sie nie chce.
Missbella ja tez trzymam kciukasy za wizyte &&&&&&&&&
A no wlasnie Gal widze ,ze i U Cibie ladnie temp do gory sie pnie:tak:&&&&&&&&&&&

piranha z tymi planami to coreczce to... to chyba jest tak ze ja poki co zostalam jeszcze w sferze marzen o corce;-), ale mysle ze jak juz bede miala 2 dzieciakow to szybko przestane marzyc o 3 dziecku hahaha
poprostu nie tak latwo jest przyjac do wiadomosci ze naprawde corki nie bede miala... W koncu to bylo moje marzenie od zawsze....

Witam
Kinga ja robiłam testy 1 dzień przed okresem, które miały pokazac ciąże chyba 3-4 dni przed okresem i miałam wynik negatywny a byłam w ciąży, także nic sie nie martw tym testem

kate ja tez kiedys (zaraz po slubie) myslalam tylko o jednym dziecku:tak: a moj maz o trojce:szok: jak mi to mowil to pukalam sie w glowe i mowilam "never"!!!:-D ale jak sie synek urodzil i bylo nam naprwde ciezko to moj maz powiedzial " na jednym konczymy!!!!". na drugie musialam dlugo go namawiac, ale zgodzil sie tylko dlatego bo wiedzial ze jak sie nie zgodzi to bedzie zawod mojego zycia i bardzo bardzo mnie zawiedzie...
A o trzecim dziecku to nawet nie moge wspominac bo oczy wywracja mu sie na druga strone hahahahah
A ja poki co mysle ze chcialabym ale tylko dlatego ze nie czuje jeszcze tego ciezaru i trudu ;-)marze by zycie mnie pozytywnie rozczarowalo- tzn ze nie jest tak ciezko jak mi sie wydaje i obojgu nam zechce sie sprobowac po raz trzeci...
Tyle ze ja chyba tak naprawde bede sie bala sprobowac postarac sie o coreczke. 2 razy sie nie udalo wiec juz nadzieje stracilam.....

WITAM;)

My na 3 kończymy bo to też sprawa finansowa a ja chce aby nic nie zabrakło memu dziekcu nie chce oszczedzać...jak i też w domku miejsca by juz wtedy brakowało...także jak będzie synek to już koniec i bede mamusią 3 moich meżczyzn;))

Kosmo, nasze drugie dzieciąteczka będą ładnie śpiącymi, spokojnymi aniołkami, nie pamiętasz już? :-D Pierwsze w międzyczasie "wydorośleją" i jeszcze zapragniecie trzeciego, zobaczysz :-) Szanse przy uwzględnieniu wszystkich czynników to podobno ponad 90% więc uda się na pewno!

Ostatnia edycja:
reklama
Teraz to wiadomo ,ze nie ma co gdybac ale ja juz kiedys o tym pisalam. Jak sie Tosiek urodzil to powiedzielismy KONIEC i oddalismy wszystko po dzieciach. No i teraz widzicie co nam sie wymyslilo;-):-D

Do góry