Piranha
Fanka BB :)
Mama05, porównałam skład FemiFertil z FartilCare i jednak trochę się różni. W tym FF bałabym się tej witaminy A ...choć pewnie producent wiedział co robi i dał tego bezpieczną dawkę. Co do tej jelitówki to trzymam kciuki by to nie było to paskudztwo! Ja ostatnio z Krzysiem o mało co nie złapaliśmy tego dziadostwa. 2 tygodnie temu wpadła do mnie w odwiedziny siostra z dzieciakami. Okazało się, że w sobotę byli w Bobolandii (największy park rozrywki dla dzieci we Wrocławiu ...a przy okazji największa wylęgarnia chorób) a w poniedziałek już jej syn wymiotował cały dzień i miał tak silne bóle brzucha, że podejrzewano zapalenie wyrostka. W sobotę dopadło córkę siostry a w środę zaraziła się od dzieci moja siostra ...strasznie zaraźliwa franca to była. Na szczęście my z Krzysiem tego nie złapaliśmy ...a nie powiem, miałam niezłego stracha bo byłam już wykończona 2 katarami Krzysia a grypy jelitowe (miałam 2 razy w życiu i w obu przypadkach zaraziła mnie siostra z dziećmi) wspominam dość traumatycznie.
Kinga, ja byłam pewna, że Ci dziś wyjdzie ale test 10 mIU/m :-)l, on wykrywa ciążę 2-3 dni po zagnieżdżeniu się, ten 25 mIU/ml wykrywa ją kilka dni później więc małe szanse, że dziś wyszedłby pozytywny. A że dziś masz termin @ to nic kompletnie nie znaczy kochana więc głowa do góry - u jednej dzidziuś zagnieździ się już w 5 dpo i zobaczy pozytywny test 25 mIU/ml jeszcze przed terminem a u drugiej zagnieździ się dopiero w 12 dpo i test 25 mIU/ml będzie negatywny nawet w terminie @. Ja tam jestem przekonana, że jesteś już w dwupacku! :-) Skoro poziom hCG podwaja się co 48 - 72 godziny to następny test zrobiłabym najwcześniej w czwartek. Dużo zdrówka dla syneczka!
Kinga, ja byłam pewna, że Ci dziś wyjdzie ale test 10 mIU/m :-)l, on wykrywa ciążę 2-3 dni po zagnieżdżeniu się, ten 25 mIU/ml wykrywa ją kilka dni później więc małe szanse, że dziś wyszedłby pozytywny. A że dziś masz termin @ to nic kompletnie nie znaczy kochana więc głowa do góry - u jednej dzidziuś zagnieździ się już w 5 dpo i zobaczy pozytywny test 25 mIU/ml jeszcze przed terminem a u drugiej zagnieździ się dopiero w 12 dpo i test 25 mIU/ml będzie negatywny nawet w terminie @. Ja tam jestem przekonana, że jesteś już w dwupacku! :-) Skoro poziom hCG podwaja się co 48 - 72 godziny to następny test zrobiłabym najwcześniej w czwartek. Dużo zdrówka dla syneczka!
Ostatnia edycja: