truskafffka
Fanka BB :)
sorki, zapomniałam nanieść temperaturę, no właśnie...dziś miałam wyższą-36,7Truskafffko, no właśnie z ciekawości zerknęłam dziś na Twój wykresik ale tempki na niej nie było, dziś tempka też taka niska była? Może to faktycznie będzie po prostu długi cykl, miewasz takie? Estrogeny raczej się u Ciebie rozszalały sądząc po tych spadkach na wykresie :-) a to po piku estrogenów następuje pik LH, pewnie lada "moment" pojawi się na teście spóźnialska 2 krecha :-)
ale nie wiem czy nie była zaburzona, bo po 4 taki jeden mały nieborak przyczłapał do nas do łóżka (w poniedziałki późno kończe pracę i się z nim nie widzę, czasem przeżywa i przychodzi się przytulać) no i chwile się tuliliśmy a potem odprowadziłam go do łóżka, temperaturę mierzyłam o 7:20.
co do długości cyklu, nie mam pojęcia...od początku miewałam różnej długości cykle, potem długo długo długo leciałam na tabletkach i potem odstawiłam je przy staraniach o Matika. Przez te trzy miechy miałam różne cykle, normalne i dłuższe-ponad 40 dni. A w czwartym cyklu, przy pierwszych staraniach wyszedł Mati
Teraz to mój drugi cykl, więc nie wiem jak o będzie. Gin na wizycie stwierdziła jasno że nadal "jestem pod wpływem tabletek" więc organizm szaleje.