reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
to jeszcze Cie tu nie było ??? bo my tu planujemy dziewczynki :tak::-D teraz czekamy na wynik Dorotki i Eliczka, a ty Ewcia, tez marzysz o dziewczynce ???? :tak::-D
ano nie bylo...hmm,,dziwne nie??
no to juz jestem i bede was nawidzala...:tak::-p

hmm nono laski dziewczynke,,,a mi tam bedzie obojetnie.byyle bylo...:-p:baffled:

tzn, sytuacja przedstawia się następująco: każda marzy chyba tutaj teraz o dziewczynce, i na początku stara się wg testów, temperatur itp. ale jak już długo, długo i nic, to idą na żywioł i poprostu staraja sie o maleństwo, aby już było i poprostu było zdrowe :tak::tak::tak: ja też marze o dziewczynce, ale nie będe kupowała testów i mierzyła temperatury, tyle o ile wiem, kiedy owu, wiec sie postaram, a efekty,cóż pozyjemy zobaczymy ( ale i tak jeszcze 2 miesiące do staranek):tak::-D

jarzebinko zatem wsyztskim trzeba zyczyc dzidzi,,ale tym co chca dziewczynek to zycze tej coreczki,,,a przede wszytskim zdrowej dzidiz
takze do dziela,,bo dawno zadna nie zakielkowało...:-)

ale idzie wiosna, i może cos się ruszy :tak::tak::tak: liczymy na Beatkę, spragniony mąż wrócił, więc mocno trzymam kciuki za II kreseczki właśnie u niej :tak::tak::tak:

Hej Dziewczyny!
Ja właśnie nadrobiłam zaległości mailowe i nie mam już siły na nic...oczy mi się kleją:shocked2:. Życzę miłej niedzieli i korzystajmy z wiosny bo przecież jest piękna.
A znacie to powiedzonko:
" W marcu koty, w kwietniu psy, a w maju my":-):tak::-D;-)

reklama
Cześć laski

Hahaha...... było , było.......:-D:-D:-D biedny S już na lotnisku ciśnienie mu skoczyło......:-D:-D:-D Teraz śpi, poszliśmy spać po 2-00:tak:

Do góry