reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wiesiołek nie zakupiłam bo nie wiem czy mi jest potrzebny a jak to mozna stwierdzić czy potrzebny???? Ile on kosztuje bo patrzyłam na allegro ale znalazłam jakieś tabletki i zabardzo nie wiem czy to jet to :zawstydzona/y: bo jeszcze w tym temacie jestem zielona

ja też jestem zielona w sprawie wiesiołka, ale poprosimy Dorotkę, to nam zrobi krotki wykład, co i jak i po co :tak::-D a faktycznie roczniki '76,'77 i bodajże '78 maja dobry okres właśnie na dziewczynkę 9:3 wygrywa dziewuszka, więc to chyba właśnie jest nasz czas na dziewczynkę :tak: juz uświadomiłam mojego męża,że nie mamy wyjścia i musi być córa i jego też już nakreciłam na córę więc....... :-):tak:

reklama
Hej laski- już jestem...;-);-);-)

Oskar jest już zdrowy, w poniedziałek rusza do przedszkola na 8-30.......;-);-);-) mąż będzie jeszcze spać ale ja mu nie dam....hihihi.

ja też jestem zielona w sprawie wiesiołka, ale poprosimy Dorotkę, to nam zrobi krotki wykład, co i jak i po co :tak::-D a faktycznie roczniki '76,'77 i bodajże '78 maja dobry okres właśnie na dziewczynkę 9:3 wygrywa dziewuszka, więc to chyba właśnie jest nasz czas na dziewczynkę :tak: juz uświadomiłam mojego męża,że nie mamy wyjścia i musi być córa i jego też już nakreciłam na córę więc....... :-):tak:

SUPER :tak:ja tak sie napaliłam na dziewczynke hihihihi
jak mój m wymięknie to chyba go zgwałce hihihi a on zaliczy wpadke ;-)
Ciekawe ile jest w tym prawdy jak sprawdzałam mojego młodego to faktycznie sie zgadza:-)
Przydał by sie krótki wykład bo ja zupełnie nie wiem czy powinnam sie zaopatrzeć w ten wiesiołek mniej wiecej wiem do czego jest ale czy akurat jest mi potrzebny to tego nie wiem :-(Jestes szcześciarą bo ja mojego juz prawie przekręciłam na dziecko sa dni ze sie wypiera a są ze chce i musze sie wszczelić z owulacja wtedy kiedy chce ale on by wolał chłopaka bo uważa ze kobieta ma przerąbane i trzeba pilnowac sporego obszar a jak jest chłopak to sie pilnuje tylko jednego :-(
Beata2710 super ze mały jest juz zdrowiutki

Wyślij Oskara do przedszkoła i do dzieła kochana :biggrin2::wink::yes::yes::yes:;-)

Dorotko,jestes moze?? jesli tak to zerknij na chwilke na moj wykresik..czy mozliwa jest taka analiza?? choc widze spadek,wiec nieubłagana małpa przyjdzie..ale ,no nie daje mi spokoju ten szczyt śluzu w 14dc

Kasiu własnie ci napisałam co o tym sądzę u ciebie pod wykresem
Co do wiesiołka to poprawia on jakość śluzu, czyli jednym słowem pomaga przetrwać plemnikom. Jeśli są problemy ze śluzem to szanse na zajście są nikłe. Jednym zdaniem: jeśli podczas cyklu w okresie okołoowulacyjnym nie macie przejrzystego, rozciągliwego lub przypominającego białko kurze śluzu to wiesiołek może wam pomóc. Kupuje się go w aptece, polecam firmy Oeparol 510 mg 60 sztuk, od początku cyklu do pierwszej wyższej tem, czyli do skoku (póżniej absolutnie nie wono już brać) dwa razy dziennie po dwie kapsułki

Dorotko dołączam się do życzeń...spełnienia marzeń....może nie wszystkich , ale pierwszych trzech z listy..... a przede wszystkim córci. Wszystkiego co najlepsze....
Pozdrawiam wszystkich i miłego wieczorku.

Co do wiesiołka to poprawia on jakość śluzu, czyli jednym słowem pomaga przetrwać plemnikom. Kupuje się go w aptece, polecam firmy Oeparol 510 mg 60 sztuk, od początku cyklu do pierwszej wyższej tem, czyli do skoku (póżniej absolutnie nie wono już brać) dwa razy dziennie po dwie kapsułki

dziękuję bardzo, czyli trzeba dobrze obserwować najpierw swój organizm i jakby co to pomóc troszeczke naturze :tak: jak @ sie skończy to ten cykl chyba musze się przyłozyć i baczniej sie obserwowć ( może nie zwariuję) to po kolejnej @ będę już mądrzejsza i gotowa i przygotowana na całego :tak:

Beatko !!!!! :tak::tak::tak::tak::-):tak::tak::tak::tak:

miłego dnia dziewczęta :cool2:

Stokrotka76 dziekuje za namiary na termometr, skorzystam!;-)
Dorotko dzieki!:-)
Co do diety to nadal stosuje, wiem ze najlepiej chudnac stopniowo, ale mi sie spieszy wiec musialam troche przydusic pasa :-p.Jak narazie schudlam dopiero 2,5 kg.Ale jak na klika dni ostrej diety to nie jest tak zle, bo wczesniej probowalam,ale cos mi nie wychodzilo.

reklama
Do góry