reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

jestem..mamy prąd..

Tusia widać ,że masz jeszcze duzo progesteronu skoro tempka wysoka...a jak długie masz cykle???
a Tobie nie spada tempka jak juz dostaniesz @..
u mnie spada na 2 dni przed..

Bella Ty dostałaś misia a ja czwartą część sagi Zmierzch na dvd-aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :):):)
już wczoraj oglądaliśmy

Pierogatka jak tam -Ania sie nie spieszy??

Czarodziejka niech Maksio spi-sama bym spała gdybym nie musiała Dominika do przedszkola zawieść..
u nas też śnieżyca!!
jak dobrze,że do pracy nie muszę jeździć...u nas jest mega slisko!!gdzie są drogowcy!!!

reklama
oj ja też bym sobie jeszcze pospała....... wczorajszy wieczór taki milutki był mmmm :))))) a zasnełam jak dziecko i nawet nie wiem w którym momencie hihi..

Teraz sobie zrobię kawkę z ekspresu o ! :-) i do roboty

Mama jesli chodzi o Sagę "Zmierzch" to przeczytałam wszystkie 4 części a jeśli chodzi o filmy to byłam na wszystkich premierach. Taka ze mnie ulubieniaca wampirów
:-)

Mama dzieki a no nie wiem bo taki wykres robie pierwszy raz :confused:
a cykle jak na suwaku 28dni czasem sie machnie i jest 29.

a u nas na razie snieg nie pada ale wiatr OMG

tusia może być coś z progesteronem skoro masz tempke wysoką tak jak mama pisze... Piranha na pewno Ci wyjaśni dobrze:tak:

dziewczyny może kulig sobie urządzimy skoro takie śniegi :-D

hej

u nas też śniezyca i zawieje, dziadek ledwo starszaka dowiózł do szkoły a mamy 700m, młodszego do przedszkola nie ma kto zawieść :(

mamo, czarodziejko dzieki za pamięć :-D
dalej się turlam
chociaz czasami mam takie akcje, że gdbyby to była moja pierwsza ciąża już dawno byłabym na porodówce, a tak to czekam i słusznie, skurcze mijają :-)

uparte te nasze kobitki

Mama
piękne endo i owulacja juz bliziutko, chyba dziś bedzie??, oj ten cykl bedzie owocny - coś tak czuję
pierogatka planuj planuj i trzymam kciuki żeby Ania nie szybciutko i bezboleśnie wyszła

za pozostałe staraczki tez kciuki i fluidki dziewczynkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dzisiejsza noc była wyjątkowo spokojna, bez skurczy i wstawania do toalety, jestem wypoczęta a mimo weszystko jakas śnięta:-( zrobiłam kawusie z ekspresu i chyba "pognije" z malcem

mama05 e co Ty grzecznie siedzi, chyba czuje że ja nie jestem jeszcze gotowa
kurka nawet niem mam nic pokupione do porodu, ale ten typ tak ma

monico i wice wersa dla Ciebie...ja też dziś ospała jestem, też strzele sobie kawkę....
kiedy masz wizyte u lekarza?? czuje coś że idzie w kierunku rozwiązania??

Ostatnia edycja:
Bella no ja miałam iść na noc filmową ,ale kurka chętnych koleżanek nie było bo u nas zrobili w czwartek do 4 nad ranem a w piątek do pracy babki szły i bały się ,że zaśpią....
więc mi zostaje dvd...
ja też wszystkie ksiązki przeczytałam i teraz filmy ogladałam-bez mrugniecia okiem hahahaa

Tusia no to ładnie mierz i obserwuj i bedziesz miała obraz cyklu-może być tak ,że u Ciebie tempka spadnie jak już @ bedzie..

Pierogatka-nie masz jeszcze nic do porodu??to chyba juz czas najwyższy zrób liste i wyslij męża;)

Monico pamiętamy o Tobie kochana i czekamy na wieści...czy Ty masz do babeczek nr tel.,żeby smska wysłac ??:)
no i dzięki za wsparcie a ~~~~ nałapałam ;))

reklama
witam :-)
u nas też wieje i pada śnieg, zawiewa i pewnie znowu nie wyjadę samochodem, a dzisiaj moją najstarszą mam na tańce zwieźć...ech...zima.
ja też fanka Sagi Zmierzchowej jestem, czytałam wszystkie cztery części i byłam w kinie na każdej;-)
lecę trochę do pracy, Kasia moja śpi więc mam chwilę wytchnienia.
pozdrawiam i życzę miłego dnia

Do góry