reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

monico i wice wersa dla Ciebie...ja też dziś ospała jestem, też strzele sobie kawkę....
kiedy masz wizyte u lekarza?? czuje coś że idzie w kierunku rozwiązania??[/QUOTE]

pierogatko nie nic nie czuję, mimo że w piatek wieczorem odszedł mi czop, ale on odchodzi nawet 2 tyg przed
w
piatek mam byc u mojej gin i w szpitalu na chyba KTG

reklama
mama mam ale tylko do Aneczki i Beatki
jak zaczniemy rodzić w tym samym terminie to dopiero będzie :) :)
a dziś Aneczka w szpitalu, bo dostała skurczy w nocy, narazie na 2 palce szyjke przepuszcza, wiec trzymajcie kciuki za nią i za Ninkę, oby poszło szybciutko i w miarę bezboleśnie

Monico dzięki za info o Aneczce:))

Aneczka kochana mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Was babki:):)

ilaczek-witaj w ten zasypany dzień...mąż rano poodśnieżał ,ale znowu nawaliło ..nie wiem jak o 15.00 po syna pojadę;/

Monico-PW :)

piergotka, monico Wy to lada dzień a będziecie już tuliły swoje maleństwa :happy2::tak: Zaraz mi sie przypomina jak w 40tyg juz chodziłam jak na szpilkach tak sie denerwowałam że jeszcze nic sie nie rusza w kierunku porodu. I nagle jak sie zaczeło to aż sie kurzyło jak jechaliśmy do szpitala :-D

ilaczek miłego dnia :)))

i ja 3mam kciuki mocno za Aneczke &&&&& :)

Cześć dziewczyny!

Kinga, ano witaminka działa i to bardzo skutecznie! ...oby z tego za niecałe 2 tygodnie śliczne 2 kreseczki były! :-)

MissBella
, ja bym sobie dziś zakupiła teścik na jutrzejszy poranek! 15 dpo a tempka nadal wysoko - dobrze to wygląda! A nawet jeśli w tym cyklu się nie udało to fazy lutealnej tylko pozazdrościć! A test sprawdzasz od razu i wyrzucasz? ...lepiej go odłożyć i obejrzeć np. po 1-2h pod światło choć to niezgodne z instrukcją :-)

Mama, u nas też wichurzysko straszne! Kciuki za pozytywny teścik dziś! :-)

pierogatko, ale pyszności serwujesz, poproszę o takie ciasteczko!
t1936.gif
Miłe strasznie to co napisałaś! Pogłaszcz brzusia ode mnie i wysyłaj M na przedporodowe zakupy bo już chyba najwyższy czas! :-)

tusia, wykres wygląda bardzo ładnie! A z rosnącej tempki należy tylko się cieszyć - im dłużej będzie wysoko tym ładniejszy progesteron i faza lutealna i tym większe szanse dla zarodka na zagnieżdżenie się.

Aneczko, kciuki za Ciebie kochana! Niebawem poznacie się z córeczką po drugiej stronie brzuszka!

Truskafffko, kciuki za Twoją wizytę u gina, daj znać co i jak!

Gal, gdzie Ty się podziewasz kochana? Meldować się proszę! :-)

Uciekam na mleko z kawusią :-)

O kurcze bele to trzymamy kciuki za Aneczke ,...cos czuje ze zaraz bedzie info o narodzinach Ninki:))))))

Monico- u mnie w kazdym przypadku jak odszedl czop to porod nastapil 1,5 dnia po.
k28023.gif

Piranha - jak tam u Was nocka?

Pirania dzięki...własnie siknęłam i patrzę na II piękne tłuste krechy:)))
widzę ,że mleczko z kawą zasmakowało:):)
ja czasem jeszcze szczypte cynamonu dodaję...

Gal?????????????????????????????????????? głowa do góry i wracaj do nas..
paczuszka doszła do Ciebie???

kuźwa -znowu prądu nie ma ..pewnie zaraz mnie rozłączy;/

Piranho test na jutrzejszy poranek dzisiaj napewno zakupie :-)

Ten wczorajszy wyrzuciłam po ok 1,5 godz, ja na nim widziałam mega cień cienia ale mój M nic a nic także to było tylko złudzenie z mojej stroy, widziałm to co chciałam zobaczyć.

Dzisiaj brzuch boli mniej, w sumie prawie wcale, rano znowu malutkie brązowe plamienie. Może od B-Complex mój organizm tak wariuje bo nigdy ale to nigdy na 2 dni przed @ nie bolał mnie brzuch ani nie miałam żadnych palmień ...:confused:

Piranho smacznej kawki zyczę, ja chyba napiję się herbatki z miodem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry