reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dobra cioteczki ja spadam...musze dzis posciel pozmieniac.
bardzo mi sie chce oj bardzo
a108.gif

Mama, działajcie dziś, jutro na 100% będzie za późno więc dzisiejszymi przytulankami nic nie tracicie, zresztą jednorazowe "raz po raz" krzywdy plemnikom nie zrobi, gorzej jak jest to maraton dzień w dzień, u mniej też starania były w dniu pozytywa i dzień później - to najlepsza konfiguracja :-) Kiedyś Krzysiu zasypiał przy głośnej suszarce do włosów ale po jakimś czasie mu się poodmieniało i wszelkie przedmioty powodujące tego rodzaju hałas wywołują u niego paniczny strach. A te dziewczyny co widziały słabą kreskę a potem dostawały @ - to mogły być ciąże biochemiczne, podobno aż 50% ciąż jest taka.

MissBella, nie widziałam, WOW, GRATULUJĘ, to na 100% ciąża!!!!!!!!!! I będzie z tego zapewne mała Zuzia, no ktoś musiał zająć miejsce Aneczki! :-) Mi też cień cienia wyszedł dopiero po dłuższym czasie i widziałam go tylko pod światło, to ciąża na 200%! ...ja bym chyba biegła dziś do gina po dupka lub lutkę, tak na wszelki wypadek skoro były te brązowe plamienia. A fotki nie dasz rady zrobić :-), sprawdzałam i na zdjęciach nie wychodzą nawet cienie kresek, co dopiero cienie cieniów :-D

Czarodziejko
, ale apetycznie wyglądają!!! Normalnie zjadłabym wszystkie! :-D

Czarodziejka -piszesz posta i zanim wyślesz zrób
Ctrl i A-zaznaczy się na niebiesko
potem Ctrl i C skopiujesz..
i wysyłaj posta ...jak Ci pójdzie w kosmos to znowu robisz ODPOWIEDZ i juz nie piszesz drugi raz tylko robisz Ctrl i V i masz to co wcześniej napisałaś ;)))

Nulka -dokładnie i niech tak zostanie ;))

Bels &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

zmywam podłogę ..jestem z doskoku..

Pirania dzięki..tak zrobię :)))
oby Krzysiu "wyrósł" ze strachu przed odkurzaczem...

Ostatnia edycja:
Łał Piranho....DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ, DZIĘKUJĘ!!!:-)
WSPANIAŁA ROBOTA, OPIS JUŻ SKOPIOWANY, CZYTAŁAM DWA RAZY:-D
NAWET MĄŻ SIĘ ZAINTERESOWAŁ:laugh2:

DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE.

MIŁEGO DNIA KOCHANE
!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry