reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

tusia Wy tam czegoś przypadkiem nie zmajstrowaliście ? ;-)
tak na serio to nie wiem ja ci nie pomogę.... nie znam się tak dobrze.

reklama
missbella mocne kciukasy za ciebie trzymam i tak jak dziewczyny mówią ten cień cienia to naprawde 100%.
U mnie bez zmian temp 37 ,@ nie ma .
Ale cienia żadnego też:no: nawet cienia nadziei.

Mama do dzieła hi hi .No w końcu komuś teraz musi się udać.
dla ciebie dużo rózowych fluidków;-).

MissBella- jak się cieszę, super!!!!!!!! Aż podskoczyłam z radości! Ja tez obstawiam, że to Twoja upragniona ciąża!:-D

Mama05- właśnie był listonosz i przyniósł do Ciebie przesyłkę, baaaaardzo dziekuję:tak::-)

Ale przy okazji się wkurzyłam na maksa, bo testy owu znowu nie przyszły, noooooormalnie oszuści, kłamią w żywe oczy, zarzekała się, że wysłała we wtorek rano, miała podac nr przesyłki potem bo nie ma książki wysyłkowej a potem na żadne telefony nie odpowiadają, wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:

Merylin dziękuję :)
nadal &&&&..a może beta??

Gal no to git,że doszła..teraz po owu się smaruj kochana :)
a z testami ...!!!%^&*(*&^%$%^&*(*&^%$!!!

podłoga zmyta i na dole i u góry..wstawiam zaraz zupkę warzywną więc mykam poobierać warzywa.

nullka - robiłam test ale wyszedł negatyw, zrobilam bo szyjka byla wysoko i zamknieta wiec pomyslam ze to moze przez moje budzenie nocne tempka spadła ??

MissBella - jutro ten cien cienia bedzie silniejszy - tempka nie pozwala aby bylo inaczej

ilaczek - witaj :) - ale już nas jest troche z 28 ??

Ostatnia edycja:
betsie u ciebie to też takie niewyjaśnione jest... ja bym test jeszcze powtórzyła jak @ nie bedzie bo ta szyjka wysoko i zamknieta to na ciąże wygląda... otwiera się przed @ a u ciebie hmm.... no jak myslisz? może warto jeszcze testa zrobić jutro albo za dwa dni &&&&&& albo betka to zależy jak sie czujesz. Masz przeczucie ?

Gal zamów gdzie indziej.. no bo co teraz... czekać :| też bym się wściekła

Dzięki dziewczyny :)

Jutro powtórzę test i może się wyjaśni na 100%. Najważniejsze, że brzuch przestał boleć, plamień nie ma także odczucia jak na @ odeszły. Żadnych dziwnych odczuć nie mam i nie wiem czy to dobrze czy źle...

reklama
Piarnha - ta konfiguracja to na dziewczynkę czy na chłopczyka ?? ( u mniej też starania były w dniu pozytywa i dzień później - to najlepsza konfiguracja)

Do góry