reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mama05- no własnie baaaaaaaaaaardzo bym chciała, ale wiesz, że ja walczę o córcię ,a na nią to nie powinno być za duzo sluzu płodnego, a ostatnio zauważyłam, że te ziółka jeszcze mi zwiekszyły i tak już dużo śluzu, którego zawsze mam.
Wiesz jaki to jest przykre dla mnie, zę muszę sztucznie obniżac swoją płodność i M, i jak tu przy tym wszystkim zajść w ciaże.

reklama
Gal, ja bym chyba mieszanki nr 3 już nie piła skoro jeszcze bardziej zwiększa u Ciebie ilość śluzu EWCM, raczej z estrogenami i cyklami bezowulacyjnymi nie masz problemu, łykałabym za to dalej B6 - ta witamina również dba o owulkę a przy okazji o właściwy poziom progesteronu. No i piłabym mieszankę progesteronową w II fazie cyklu.

Mama, i o to mi chodziło!
t2014.gif
...ale mam nadzieję i trzymam kciuki (oraz mocno w to wierzę) byś nie musiała już łykać tej B-50.

Piranha- dzieki, z bólem serca, chyba tak zrobię.......................

Mama05- zajdźmy już w tę ciażę , bo zwariuję...................

mama05- oj, tak:tak:;-)
Żeby Ci było raźniej, ze nie sama zaczynasz cykl, zmieniłam już swój wykres:)

Ostatnia edycja:
Hej dziewuszki. Tak sie dzisiaj natknelam na paski do pomiaru ph prawie 100sztuk. Nie sa to jakies specjalne tylko zwykle uniwersalne. Moze ktoras ma ochote to przesle bo leza i sie marnuja. Jakby co to prosze o PW.
Ja dalej unosze sie pare cm nad ziemia;-) Matko jak bym chciala zeby wszystkim wam sie to przytrafilo_Ogromne dla was.
&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&

Gal no to obie mamy takie wykresy i wiesz co???obie zakończymy II :)))
umowa ????"))

Aneczka cześć kochana :)
dzięki za &&& oczywiście nałapałam ;)
miło czytac ,że taka szczęśliwa jesteś:))
ukochać całą trójkę-i najstarszego i ptysia i pchełkę :*****

mama05- yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!:-)

Aneczka-dzieki, ja też nałapałam, super, że tak Ci fajnie!

............Aneczko ,ja tak sobie czsem wyobrazam jakie to musi byc szczęście ..................ale po chwili mysle............czy mogłabym być aż taką szczęściarą ....to chyba nie możliwe, dziewczyno opamiętaj się :zawstydzona/y::confused:

Matik-nie jedna z nas to przeszła,ja też :-( tule i czekamy..........

reklama
witam moje dobre duszyczki :-)
nie pisze czesto, ale czytam regularnie i mialam nadzieje ze dzisiaj ujrze u ktores z was II kreseczki. a tu takie smutne wiadomosci.
Matik tak mi przykro:-:)-:)-( mam nadzeje ze Bog szybko ci to wynagrodzi.
Gal i Mama do dziela dziewczyny. nowy cykl, nowe szanse, nowa nadzieja :tak: Powodzenia!!!!

Do góry