reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

zdecydowalam ze jednak zostane przy fasonie rozowej ale kolor bede miala taki wrzosik lub lekki fiolet zalezy jaki bedzie kolor materialu dostepny;d a nadia bedzie miala bialo rozowa :)

reklama
Axari.Co te ciuszki tak słabo różowe.HI HI.

Jeśli chodzi o wózki to zdecydowanie X-lander.

Akurat to moja branża więc doradzam.

X-lander na koniec marca wypuszcza jeszcze nowy model wózka,w którym bedzie przekładane siedzisko w dwie strony,bo model xa to tylko w jedną stronę.

merylin juz ogladalam ten nowy x lander jest rewelka :-)a co myslisz i mutsy transporter?
matko wieco co normalnie az boje sie isc tego 6 marca na usg jak tu tyle przykrych wiadomosci;/
nie wiem czemu tak jest ze dzidzia za mieszka i nagle cos nie tak;/ szok...

hej dziewczynki:-)

mój Marcello chory, gorączkuje o 2 dni, według pediatry to jakiś wirus:dry:

u mnie nadal załamka z cyklem, piranha co Ty na to?

nn.jpg

dziewczyny, będąc w trakcie cyklu, skąd wiecie, kiedy spodziewać się owulacji i akurat 2 dni przed nią zaprzestać staranka, jeśli chcecie dziewczynkę mieć? bo ja tego nie rozumiem...

Daria.Transorter ma niepompowane koła,można ew dokupić tylne pompowane ale to już dodatkowy koszt.Transporter jest oczywiście lżejszy-jeśli masz go gdzieś wnosić to polecam.
Piranha ale test lh wczoraj wieczorem wyszedł negatywny.
Działać dzisiaj?

gdyby nie wyszedl ten nowy x lander to bym napewno brala transportera a teraz nie wiem;/ mi chodzi zwlaszcza o to zeby sie rozkladal i dziecko mialo gdzie spac bo po espiro vector to mam dosc;/ i zeby chociaz tylnie kola byly duze :)moze jeszcze jakis polecisz :)?

reklama
Matik o mój Boże! Tak mi przykro.........
Daria ja nie jestem maniaczką różu;-) beż plus jakieś dodatki z różu to jeszcze;-) Wózek świetny, ale cene już dołożyli niezłą! No nie dam ponad 3 tysiaki za wózek:baffled:
Merylin właśnie dla mnie bardzo ważne jest przekładane siedzisko, bo ja uwielbiam dziecko przodem do siebie, i Kacuś w zasadzie cały czas tak jeździł:-D
Fajne są też wózki Jane, bo mają taki fajny fotelik Matrix całkowicie rozkładany, ale w testach bezpieczeństwa wypada fatalnie, najlepszy oczywiście maksi cosi:tak:

Do góry