reklama
Axari.Co te ciuszki tak słabo różowe.HI HI.
Jeśli chodzi o wózki to zdecydowanie X-lander.
Akurat to moja branża więc doradzam.
X-lander na koniec marca wypuszcza jeszcze nowy model wózka,w którym bedzie przekładane siedzisko w dwie strony,bo model xa to tylko w jedną stronę.
Jeśli chodzi o wózki to zdecydowanie X-lander.
Akurat to moja branża więc doradzam.
X-lander na koniec marca wypuszcza jeszcze nowy model wózka,w którym bedzie przekładane siedzisko w dwie strony,bo model xa to tylko w jedną stronę.
merylin juz ogladalam ten nowy x lander jest rewelka :-)a co myslisz i mutsy transporter?
matko wieco co normalnie az boje sie isc tego 6 marca na usg jak tu tyle przykrych wiadomosci;/
nie wiem czemu tak jest ze dzidzia za mieszka i nagle cos nie tak;/ szok...
matko wieco co normalnie az boje sie isc tego 6 marca na usg jak tu tyle przykrych wiadomosci;/
nie wiem czemu tak jest ze dzidzia za mieszka i nagle cos nie tak;/ szok...
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: X-lander X-MOVE 2012/2013 (4w1) wózek głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi PEBBLE + baza do auta EASY BASE 2 gwarancja 2 lata!
napalilam sie na nigo bo ma duze kola i duze siedzisko;p i lezace;d
napalilam sie na nigo bo ma duze kola i duze siedzisko;p i lezace;d
_Ewcik_
Fanka BB :)
hej dziewczynki:-)
mój Marcello chory, gorączkuje o 2 dni, według pediatry to jakiś wirus
u mnie nadal załamka z cyklem, piranha co Ty na to?

dziewczyny, będąc w trakcie cyklu, skąd wiecie, kiedy spodziewać się owulacji i akurat 2 dni przed nią zaprzestać staranka, jeśli chcecie dziewczynkę mieć? bo ja tego nie rozumiem...
mój Marcello chory, gorączkuje o 2 dni, według pediatry to jakiś wirus

u mnie nadal załamka z cyklem, piranha co Ty na to?

dziewczyny, będąc w trakcie cyklu, skąd wiecie, kiedy spodziewać się owulacji i akurat 2 dni przed nią zaprzestać staranka, jeśli chcecie dziewczynkę mieć? bo ja tego nie rozumiem...
Daria.Transorter ma niepompowane koła,można ew dokupić tylne pompowane ale to już dodatkowy koszt.Transporter jest oczywiście lżejszy-jeśli masz go gdzieś wnosić to polecam.
Piranha ale test lh wczoraj wieczorem wyszedł negatywny.
Działać dzisiaj?
Piranha ale test lh wczoraj wieczorem wyszedł negatywny.
Działać dzisiaj?
gdyby nie wyszedl ten nowy x lander to bym napewno brala transportera a teraz nie wiem;/ mi chodzi zwlaszcza o to zeby sie rozkladal i dziecko mialo gdzie spac bo po espiro vector to mam dosc;/ i zeby chociaz tylnie kola byly duze
moze jeszcze jakis polecisz
?
reklama
axarai
dziecioholiczka......
Matik o mój Boże! Tak mi przykro.........
Daria ja nie jestem maniaczką różu;-) beż plus jakieś dodatki z różu to jeszcze;-) Wózek świetny, ale cene już dołożyli niezłą! No nie dam ponad 3 tysiaki za wózek
Merylin właśnie dla mnie bardzo ważne jest przekładane siedzisko, bo ja uwielbiam dziecko przodem do siebie, i Kacuś w zasadzie cały czas tak jeździł
Fajne są też wózki Jane, bo mają taki fajny fotelik Matrix całkowicie rozkładany, ale w testach bezpieczeństwa wypada fatalnie, najlepszy oczywiście maksi cosi
Daria ja nie jestem maniaczką różu;-) beż plus jakieś dodatki z różu to jeszcze;-) Wózek świetny, ale cene już dołożyli niezłą! No nie dam ponad 3 tysiaki za wózek

Merylin właśnie dla mnie bardzo ważne jest przekładane siedzisko, bo ja uwielbiam dziecko przodem do siebie, i Kacuś w zasadzie cały czas tak jeździł

Fajne są też wózki Jane, bo mają taki fajny fotelik Matrix całkowicie rozkładany, ale w testach bezpieczeństwa wypada fatalnie, najlepszy oczywiście maksi cosi

Podziel się: