reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewcik ja mam te pierwsze i nie ma tragedii, kolor się zmienia i rozpoznaje kiedy jest 6 a kiedy w okolicy 4,5. Dokładnie jakie jest ph i tak nie ustalisz żadnymi paskami, tylko cyfrowy by ci to ustalił, a przynajmniej orientuje się w jakich okolicach jest to moje ph. Rozumiem cię bo sama już wydałam majątek na te planowania ( suplementy, paski ph, testy owulacyjne witaminy ) a końca nie widać , myślę że możesz kupić te tańsze.:-)

reklama
agulek dzięki za info:tak:

dziewczynki, ja już się żegnam i życzę Wam kolorowych snów :) do "spisania" ;)

Ostatnia edycja:
MissBella, widzę, że tempka już odbija ładnie w górę, trzymam kciuki by jutro była jeszcze wyższa
t2002.gif
, jutro połknęłabym już dupka. Przesuń sobie granicę wyższych temperatur na 14 dc.

Ewcik, kolorowych snów i dobrej nocki!

Ewcik, czy możesz dać znać w pon. jak tam było na testach alergicznych-nas czekają w czerwcu/lipcu. Aż strach pomysleć jak będzie...Mały po wizytach w szpitalach ma uraz to pielegiarek,igiel itd...

Piranha, no jakie cudne wieści;)))) Bardzo sie cieszę ze wszystko w porządku:tak:ale czy mogło byc naczej? nieee:))hehe

Gal, Mama i inne staraczki, które się załapią na końcówkę tego roku...no data fantastyczna:)))) Trzymam Mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarodziejka, pewnie niezle się bawi tego wieczoru:)) extra sa takie imprezki domowe:-)

Dziekuję Wam Dziewczynki za miłe słowa...Niestety m musiał jechac po antybiotyk..;// Mały caly dzien goraczkował b.wysoko ale przez ten kaszel sie zdecydowalam - mialam poczekac do jutra i w razie mu podac,ale on od 2 tyg sie mecz z kaszlem a od wczoraj doszla goraczka... wiem ze antyb.strasznie oslabia organizm ale juz sil nie mamy oboje;((( i do tego m tez ma temp. wiec szpital mamy w domu... aaaa i kupiłam te plasty IBUM na czoło no i jak dla mnie troche porazka bo maja b.intenstywny zapach (mieta,eukaliptus i cos jeszcze zapomnialam;/) to tak dziwnie na czole sie po tym robi jakby mrowienie-wiem bo mama próbowala i zdala relacje:-Dwiec nie wiem czy mały dałby sobie to zalozyc na czółko....

Oglądałyscie XFactora? Ja tak i sie uśmiałam:-D

Buziaki i spokojnego wieczorku;-)

natusia, biedny ten Twój synuś, oby szybciutko do zdrówka wrócił! Ja strasznie przeżywam choroby mojego Krzysia, żal patrzeć jak się biedne dzieciaczki męczą.

Zapomniałam o zdjęciu niuni, już się poprawiam :-D

Zobacz załącznik 443400

Ostatnia edycja:
witam.
Piranha-sliczna ,zdrowa i dziewczynka ach..........marzenie
Agata jak po impresce???
a co tu tak pusto ,nie mam co czytać ??????

Jaka liczba postów mi stukneła :-p

a czy zamiast tych irygacji po nie można po prostu użyć lactoiginal????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć babeczki!

tusia, tempka ślicznie pnie się w górę
t2025.gif
, zaznacz sobie w 13 dc granicę wysokich temperatur. Co do Lactovaginal to niestety nie wiem - trzeba by po prostu na sobie sprawdzić w jakim stopniu obniży pH po starankach ...ja niestety nie mierzyłam pH gdyż paski u mnie prawdopodobnie nie działały a nie wiedziałam wtedy jeszcze, że wyjściem jest miernik cyfrowy.

Mama, owsianka niebo w gębie! :-) Powiem Ci, że z tymi otrębami Sante smakuje mi jeszcze lepiej jak z płatkami! A córcia przespała śniadanie i dalej słodko śpi :-)

Miłej niedzieli dla wszystkich! Ja koło 12-tej wybywam do teściów w górach i wracam późnym wieczorkiem.

hey kobietki, witam niedzielnie
dziewczyny starające się - czy badałyście tarczycę???
oprócz tych hormonów,o których napisała Pirania bardzo ważne jest badanie tarczycy, w razie czego zróbcie badanie na hormony tarczycy tsh, ft3 i ft4, jeśli nie robiłyście wcześniej
moja koleżanka usłyszała, że ma tak beznadziejne wyniki tarczycy, że prawdopodobnie nie będzie mogła mieć dzieci, zaczęła się leczyć i po 3 miesiącach zaszła w ciążę.
więc może warto sprawdzić, jeśli nie miałyście wcześniej takich badań...
pozdrawiam cieplutko

reklama
Pirania ha!! mówiłam,że te otręby są pycha :) ciesze się ,że smakuje-teraz kupuj sobie otręby i wcinaj na śniadanko...
a jesz z cynamonem ???

przyjemności u teściów....

oglądam własnie w tv o tym wypadku kolejowym.....masakra .

Do góry