reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czrodziejko mały jest słodki i jak na razie grzeczny (mam nadzieje, ze tak zostanie). Właśnie go karmie a starszy śpi. W miare wszystko ogarniam tylko mam strasznie dużo zaległosci przez to, że 2 miesiace leżałam, dom praca ( mamy własna firme to musze troszeczke ponadrabiać).

Dzięki kobietki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ```````````````````
Pierogatka - czy ty jesteś może z Łodzi? bo gdzieś na tym forum przeczytałam, że byłaś na wizycie u dra Dudarewicza, że polecasz, bo świetny specjalista. A gdzie urodziłaś maleństwo, w którym szpitalu???

bylam na zakupach i nakupilam nadii pelno ciuchow;/ na male dzieci takie wyprzedaze ze szok tylko wszystko bylo albo rozowe ale niebiskie a nic pomiedzy;/ ide szykowac sie do wizyty;p

mama do Ciebie też mam pytanko- czy mikrodermobrazje można robić o każdej porze roku? Szkoda że nie jesteśmy z tego samego miasta - byłabym Twoja klientka. Moja kosmetyczka urodziła tydzień temu dziecko i muszę gdzieś iść bo moja cera wola o pomstę do nieba (a niestety też mam cere mieszana) a nienawidzę ryzykować Kurde :( i nie wiem gdzie i do kogo iść.
Tak samo chodziłam na wosk bikini bo robi rewelacyjnie a teraz pozostaje golarka co 2 dni. :(

JESTEM PO PRACY:))

Nullka-generalnie można robić mikro przez cały rok,ale latem trzeba stosować przez pierwsze 3 dni po zabiegu wysoki bloker...lub unikać słonka...najbezpieczniej jest unikać robienia w samo lato czyli lipiec ,sierpień..
najlepiej zadbać o cere własnie teraz i przygotować się na lato i potem wczesną jesienią zacząć znowu:)

no szkoda,że nie mieszkasz koło mnie bliżej ;))
a woskowanie super sprawa -dla mnie golenie to istna katorga-tak swędzi jak odrasta ....

Truskafffka hahahaha..apetyczny kąsek -dobre ;)))
Ty też kochana piękności -juz ja swoje widziałam ;)) i ten Twój usmiech zaraźliwy:)

Katy,Patrysia*,Tasha i reszta babeczka dziękuję ;***

Daria &&&&&&& za wizytę i dopatruj się ;)))

Pirania tęsknię..................

Gal tęsknię.........................

ja dziś w pracy miałam chwilę i właśnie zrobiłam sobie mikrodermabrazję+maskę kolagenową....
od razu buźka inna..
dziś miałam dzień na przekłuwanie uszu:):):))

pozdrawiam wszystkie kobietki:))

Czarodziejka jak tam z oknami??wszystko już wisi i jeszcze na coś czekasz??

Patrysiak mam nadzieję ,że wlatujesz do nas i już się trochę uspokoiłaś....kiedy masz następne badanie??? cały czas trzymam &&&&&&&&&&&!!!!

takie dzis ciuszki za grosze kupilam
k_8956600_prod_01_00_var1_892_280-335_so-fixedSizeFillRest--white-Center.jpg
GetImage
k_7949600_prod_01_00_var1_864_280-335_so-fixedSizeFillRest--white-Center.jpg
k_4657500_prod_01_00_var1_892_280-335_so-fixedSizeFillRest--white-Center.jpg
k_2178400_prod_01_00_var1_967_280-335_so-fixedSizeFillRest--white-Center.jpg
i pare innych:-)

reklama
NO no Daria śliczne ciuszki. :) czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty .

mama czy mikro diamentowa powinno się połączyć od razu z jakąś maską? I czy wcześniej trzeba oczyścić twarz jakimś zabiegiem?

natusia czy dobrze pamiętam że Ty w księgowości pracujesz? JEśli tak to witaj w klubie. Tyle że ja mam swoje biuro ale uwierz momentami mam tej roboty dość.

Do góry