reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranho zrobię tak jak mówisz :-) Kupię ten test co polecasz na czwartek, a dupka mam jeszcze na kilka dni także myślę, że jak coś to spokojnie mogę się umówić do gina na przyszły tydzień.
Dziękuję Ci, że jesteś tu z nami i możemy liczyc na dobrą radę w każdej sprawie. Wielkie dzięki :-)
A tak na marginiesie to mam przeczucie, że tym razem tez się nie udało... jakas mała nadzieja jest jak patrze na wykres ale jestem raczej pesymistką więc wydaje mi się, że napewno tempka spadnie....

reklama
MissBella, a ja mam kochana dokładnie odwrotne przeczucie :tak:, coś (a raczej ktoś :-D) prawdopodobnie spowodowało ten drugi skok tempki i utrzymuje ją na wysokim poziomie
t2020.gif
, wierzę mocno w czwartkowe 2 kreski i czekam na fotkę :-)

jak to tak...u was tak ładnie, a u nas szaro buro morko..tyle dobrze że ciepło.

Też żyje już wizją wiosny w weekend:-plepiej żeby się sprawdziły prognozy...

Piranha jeśli kupię ten osteoDiag, to potrzebuję jeszcze magnez osobno, tak?
MissBella noo z boku to może dziwnie wyglądać, Taka radość z małpy. Ale dzięki temu mogę iść dalej ;) zrobić hormony, czekać na ow i działać ;)
a potem małpeczka może pojawić się dopiero po porodzie ooo jeeee
ja wierzę że mały człowieczek się w Tobie tworzy, trzymam mocno kciukasy zaciśnięte :tak:
Kate ale fajne te twoje chłopaki, super że tacy pomocni, rozkoszni ;)

ciii...pracuję...

Truskafffcia kolejność się nie zgadza...
napisałaś ,że zrobisz hormony,czekasz na owu i działasz-nie tam bo tak to nic nie zdziałasz:-D:-D:-D
zrób hormony -owszem ,ale potem nie czekaj na owu tylko działaj ,działaj i wypatruj owu i działaj ;);-)

Domino zaliczył kolejną drzemkę 30 minutową i teraz taki rumiany siedzi przed bajką...
ale nie zbijam Mu tempki bo ma 38 to niech organizm sam walczy..
zaraz jadę po Zuzę.

Zobaczcie co Lorelain napisała na innym forum (zaczynamy staranka) :

"dziewczyny ja dzisiaj poszłam do lekarza państwowego ... oba serca nie biją. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj :( na 15:00 jade to potwierdzić do mojego lekarza prywatnego. Licze jeszcze na jakis cud, ale nie wiem po co. Mam skierowanie do szpitala :(
Za godzine ma być mąż w domu, a ja sobie nie mogę znaleźć miejsca :(
"
:-:)-(

Ostatnia edycja:
Zobaczcie co Lorelain zapisała na innym forum :

"dziewczyny ja dzisiaj poszłam do lekarza państwowego ... oba serca nie biją. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj :( na 15:00 jade to potwierdzić do mojego lekarza prywatnego. Licze jeszcze na jakis cud, ale nie wiem po co. Mam skierowanie do szpitala :(
Za godzine ma być mąż w domu, a ja sobie nie mogę znaleźć miejsca :( "

to liczymy na cud!!!! moze lekarz mial zly sprzet wiadomo jak to jest nieraz państwowo;/
jakas masakra:-(ale nie przesadzam jeszcze wszystko jest mozliwe !!!!!!! trzeba byc dobrej nadzie!!!!

Bella kurka ,ale nam wieści przyniosłaś smutne...
jejku kochany!!! jak przykro!
też mam nadzieje,jak Daria ,że zdarzy się cud!!!!
trzymajmy wszystkie &&&&&&&&.........

Lor- my tu wszystkie z Tobą!!!

MissBella, aż mnie zmroziło :-(, wierzę, że to jakaś fatalna pomyłka i wszystko się pozytywnie wyjaśni, trzymam z całych sił kciuki za Lori!

Pirania no masakra po prostu....:((
żal mi bardzo Lor bo dopiero co miała poronienie..odczekała 2 cykle -zaszła i teraz co??? serdusia nie biją....okropny żal........

reklama
Witam
dziewczyny cztałam o Lori na tym innnym forum i docztałam też że Lasiczka poroniła Ona pojawiała się u nas na formum

Do góry