reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Lor...wiem że nic co byśmy powiedziały nie ukoi strachu, bólu, ale jestem z Tobą i tulę mocno.
I mam nadzieję na cud

Piranha do pytania o magnez dodaję jeszcze jedno.
Kupiłam OsteoDiag i faktycznie tam jest podana taka dawka OSTEODIAG BIOTTER 60 tabletek - STRYWALD.PL "GWM" spółka z o.o.
a doszukałam się że w tej podanej przez ciebie (praktycznie tak samo wyglądają, tylko producent inny) OSTEODIAG * 60 tabletki
wapnia jest dużo więcej
W aptece tego nie mieli, będę szukać.
A ile mam brać (i mój D) tego wapnia 250mg, 4 tabletki dziennie ja? a 2 tabletki D?
Mama no ja pierdziu dobrze gadasz, oczywiście działania zaraz po małpce zaczynamy. Bez seksu żyć się nie da przecież hehe

Truskafffka no ba-pewnie,że się nie da życ bez sexu jak już nogami przebieram kiedy ten mój mąż wróci bo mnie nosi:)))
właśnie 3 okna umyłam w tym podwójne balkonowe żeby się czymś zająć i o jednym nie myśleć ;)

Tusia jak tam dzionek mija?

Daria no to czekamy na wieści od Axaria do czwartku...

Truskafffko, ten wapń 250 mg łykajcie z D po 3 tabletki dziennie (nawet lepiej łykać mniejsze dawki kilka razy dziennie jak raz dużą dawkę), trzeba by do tego dokupić magnez (najlepiej nie w postaci tlenku bo jest słabo przyswajalny) i łykać mniej więcej 300 mg dziennie.

Lor miała dzis na 15.
Axarai ma jednak na jutro .
doczytałam:)
Mama kiesko niestety >mały bardzo bolesnie przechodzi zabkowanie i wszystko jest złe i na nie :-( maruder nr.1.

moja nadia tez okropnie przechodzila ząbkowanie tylko byla mniejsza to nam chamomilia pomagała.
ile te dzieci musza wycierpiec jak nie kolka to zeby i ciagle cos;/

Tusia trzymaj sie dzielnie....
moja Zuza z kolei traci zęby -nie ma górnych jedynek..dolnych dwójek..dolne jedynki już jej urosły a teraz rusza się bardzo górna dwójka a nie da sobie wyrwać..

i też chodzi i miałczy ,że jeść nie może...;/

reklama
wiedzialyscie o tym ze łosiczka chyba poronila bo wszystkie dziewczyny jej na forum pisaly ze nie moga w to uwierzyć i modla sie za jej aniolka:-(normalnie szok...

Do góry