reklama
Ha !! Ale się tu dzieje:-) Alez miło sie to czyta....
No no cos mi tu dzidziusiem pachnie

Nie zapszajmy ale chyba dobra nasza !!;-)
Ja miałam termometr owulacyjny kupiony w aptece. Taki rtęciowy tyle ,ze podziałka jakaś wieksza i ograniczona
Jak były takie same to oznacza test pozytywny, wiec testy owulację wskazały
Moze lepiej się wstrzymać od akcji teraz ?
Pokręcone to wszytsko Kacha 
Nie myslec nie myśleć!! To najlepsza recepta. Zajac się czymś nawet na siłę
I nie robić testy wczesniej niz przed @ :-) Dziś gdybym miała robić zrobiłabym nawet kilka dni poxniej, bo widzicie teraz wiem, ze jestem a wydaje mi się jakbym nie była
bo nic nie widać, nie wymiotuje itd.
I bede musiala jezscze trochę poczekać na to wszytsko bo tak wczesnie się o wszytskim dowiedziałam 

Miezylam rano o 6 w pochwie i bylo 37, to dobrze.
Jeśli tepm będzie się utrzymywać na tym poziomie to będą duże szanse,że jednak zaciążyłaś.
No no cos mi tu dzidziusiem pachnie

Powiedzcie mi dziewczyny, czy termometry przy pomocą których monitorujecie swój cykl są jakieś specjalne, specjalnie dokładne, czy takie najzwyklejsze jak w przypadku choroby też mogą być?
Ja miałam termometr owulacyjny kupiony w aptece. Taki rtęciowy tyle ,ze podziałka jakaś wieksza i ograniczona

Beatko, pięknie pięknie) To tylko pozytywne wieści
![]()
A powiedzcie mi, dziś rano zrobiłam teścik owu,z drugiego moczu jak radziłyście i bez picia nic. I wyszła duzo bledsza kreska od testowej. To co to oznacza? Wczoraj rano była identyczna, no może ząbalek jaśniejsza-jak się uprzeć (i dużo śluzu przeźroczystego,rozciągliwego).Potraktowalam to jako godzinę ZEROpo południu kreska taka sama jak rano (ale przy założeniu że w dzień piłam i to sporo) A dziś rano, z drugiego moczu dużo już jaśniejsza kreska od testowej (ale wciąż widoczna)
Oj,mogłam zachować te testy aby porównać. Ale co to oznacza? Jest po owu? Już się nie przytulać? w tej książecce o planowaniu dziewczynki jest info, że po owu nie przytulac się przez kilka dni,bo można i tak zmajstrować chłopca.
No więć jak to jest? Wlaściwie to nie miałam takiej super mocnej krechy co jest mocniejsza od testowej.Byly jedynie takie same.
Niestety,nie mogę wspomóc się mierzeniem temp. bo moje dziecię budzi w nocy i często wstaję, wiec bez sensu
Jak były takie same to oznacza test pozytywny, wiec testy owulację wskazały

Cycki tez mnie bola , ale na @ tez bola, podbrzusze i krzyz coraz mniej a powinno byc na odwrot, prawda. Sama juz teraz nie wiem, czlowiek za duzo mysli, trzeba sie czyms ajac zeby tyle nie myslec. Zycze powodzenia w przytulaniu.
Nie myslec nie myśleć!! To najlepsza recepta. Zajac się czymś nawet na siłę

Dlatego tez nie szaleje z tym testowaniem, bo nie ma sensu. Mojej kolezance testy pokazaly, ze jest w ciazy dopiero 2 tyg. po terminie- oczywiscie ona nie jest z tego zadowolona, bo 2 dzieci ma ,a trzecie to wpadka na calego. Miala wkladke i zaszla, szczesciara jedna, potarla mnie brzuchem wiem, ze to glupie ale moze zadziala jak tak to ja ucaluje.
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Czesc dziewczyny, rano temperaturka wynosila 37 C, wiec czekam dalej moze sie udalo. Jeszcze sie nie ciesze, bo jutro moze zaczac spadac, jak przez tydzien bedzie 37 wtedy zrobie tescik. Aby sie udalo jak nie, to niech jak najszybciej przyjdzie @ aby zdazyc przed wyjazdem mezam
Beatko oby tak dalej!!!!!!!! Już niedługo do piątku. Wkrótce zrobisz test ciążowy i wszystko się wyjaśni :-). Liczę na to,że będziesz miała dla nas wspaniałe wiadomości

A jak tam sytuacja u ciebie Kasiu?
NiaNia,Eni a jak wy się czujecie nasze przyszłe matki Polki

Ja dzisiaj czuję się lepiej. Czekam już po prostu na @. Jak nie dostanę do piątku to w sobotę zrobię teścik ciążowy. U mnie zaczął się szaleńczy apetyt na wszystko,więc jest to oznaka zbiżającej się @

Ale trzymam kciki za was dziewczyny

Dlatego tez nie szaleje z tym testowaniem, bo nie ma sensu. Mojej kolezance testy pokazaly, ze jest w ciazy dopiero 2 tyg. po terminie- oczywiscie ona nie jest z tego zadowolona, bo 2 dzieci ma ,a trzecie to wpadka na calego. Miala wkladke i zaszla, szczesciara jedna, potarla mnie brzuchem wiem, ze to glupie ale moze zadziala jak tak to ja ucaluje.
Pocieranie brzuszka/ brzuszkiem działa. Miesiac czy dwa temu pocierała mnie kolezanka z pracy

Podbrzusze i krzyz raz mnie boli , raz nie, piersi sa wrazliwe- ale to jeszcze nie oznacza ciazy. Temp. rano 37 C , ale to tez o niczym nie swiadczy- prawda. Tak wiec zostalo czekanie, kto wie moze sie mile zaskocze.
Pj biedaczku ale masz mętlik w glowie...To chyba najgorszy czas to czekanie..Chciałabym dla Ciebie, zeby był juz np. koniec sierpnia

Dla mnie z resztą tez bym chciała bo mam usg 28 sierpnia

Ja mam chustawki nastrojów czasamiNiaNia,Eni a jak wy się czujecie nasze przyszłe matki Polki.

eni20
Zaangażowana w BB
NiaNia dobrze ze sie pokazalas, bo zaczynalam sie denerwowac
nie przejmuj sie tymi hustawkami,ja tez czesto chodze przybita i mysle co ja zrobilam?trzeba przetrzymac ten 1trymestr, a reszta pojdzie z gorki
dziewczyny 3mamy kciuki za Wasze fasolki
jestem dobrej mysli.
reklama
Podziel się: