reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziendoberek staraczkom:)
jestem noweczka i pomalu przegladam forum i dotarlam do Was
tak jak Beatka w srode mam 28 DC w sobote wrocilam z urlopu i w niedziele nie wytrzymalam i zrobilam test - 1 kreska :-( no ale poczekam moze @ nie przyjdzie i w nastepny weekend potestuje nie mierzylam temp jeszcze myslicie ze jak nie robila tego nigdy to warto???

reklama
Ja mam dzis 26 dzien cyklu, w piatek bedzie 30. Dlatego z testowaniem nie ma co sie spieszyc. Jak zrobie za szybko moze wyjsc wynik bledny, tyle czekalam ,poczekam jeszcze pare dni. Kasiu powodzenia, trzymam kciuki za nas obie. Wiara czyni cuda!!!!!!!

Bedzie dobrze, jestem dobrej mysli. Tylko czasami jest ciezko ,ale trzeba isc do przodu. BEDZIE DOBRZE,MOZE MAMY JUZ DZIDZIE W BRZUSZKU?

Dziendoberek staraczkom:)
jestem noweczka i pomalu przegladam forum i dotarlam do Was
tak jak Beatka w srode mam 28 DC w sobote wrocilam z urlopu i w niedziele nie wytrzymalam i zrobilam test - 1 kreska :-( no ale poczekam moze @ nie przyjdzie i w nastepny weekend potestuje nie mierzylam temp jeszcze myslicie ze jak nie robila tego nigdy to warto???

Kasiu mierz temperaturę rano przed wstaniem z łóżka :tak: A z testem poczekaj troszkę. Ja robiłam w dzien @ i miałam dwie kreski ale ta druga była słabsza:-)

NiaNia dobrze ze sie pokazalas, bo zaczynalam sie denerwowac;)nie przejmuj sie tymi hustawkami,ja tez czesto chodze przybita i mysle co ja zrobilam?trzeba przetrzymac ten 1trymestr, a reszta pojdzie z gorki:) dziewczyny 3mamy kciuki za Wasze fasolki:) jestem dobrej mysli.

Dzieki Skarbie za pamieć :elvis: Cieszę się, ze nie jestem odosobniona z hustawkach nastrojów :sorry2: jest mi duzo dużo raźniej :rofl2:
kochanie a u Ciebie widać juz brzusio ?:-p

Wlasnie wrocilam z Oskarem z placu zabaw, ale zmarzlam. Maz pojechal do sklepu a ja zaraz zrobie jakas kolacje. Wieczorem moze bedzie jakies przytulanko, tak dla zdrowotnosci. Jutro o 6 rano zmierze temp. i zdam Wam raport. To na tyle, pustki jakies na forum.

reklama
Wlasnie wrocilam z Oskarem z placu zabaw, ale zmarzlam. Maz pojechal do sklepu a ja zaraz zrobie jakas kolacje. Wieczorem moze bedzie jakies przytulanko, tak dla zdrowotnosci. Jutro o 6 rano zmierze temp. i zdam Wam raport. To na tyle, pustki jakies na forum.

Pewnie,że przytulanie rozładuje twoje emocje. Może chociaż przez chwilkę przestaniesz się zastanawiać: jestem-nie jestem,haha.
Czekam na raporcik jutro z rana.

Do góry