mama05
prrrryy szaaaalona :))
Dido &&&&&&&&&&&&&&&&& za sn

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
najszczersze gratulacje!!!Dziękuję Kochane! Jestem w takim szoku, że jeszcze to do mnie nie docieraDziś w nocy jeszcze mi się śniło, że były jajusia, i jak doktor powiedział, że "tu widać jedną..." to pomyślałam, że chodzi o jajeczko, a on mówi
".....wargę sromową, a tu drugą" Szok! Trzy razy pytałam czy na pewno, i na szczęście malutka mało wstydliwa i pięknie pokazywała co ma![]()
no i bardzo dobrze!Ladies w zasadzie w niczym się nie przyłożyłam, śluzu to nigdy w życiu płodnego u siebie nie widziałam, kiedy była owu też nie wiem:-) suplementów też nie zażywałam, jedynie co, to można powiedzieć, że dietę na dziewczynkę miałam, ale tylko dlatego, że ja zawsze tak jemNo taki fuks, że tak powiem
I dalej nie wierzę.....![]()
zgadzam sie chyba cos w tym jestAndziak, no baaa jeszcze musza być miejsca dla innych a ty juz niedługo sie dowiesz, że masz córunie pod sercem)
Jak śni Ci sie synek to musi byc córcia, mi sie dziewczynki śniły mam synka, a mojes sis chłopczyk mówila ze sliczny taki czarnulek a urodziła coreczke)) Moze cos w tym jest...
![]()
Daria nie strasz ze juz wysyp dziewczynek sie skonczyl.Ja jeszcze bylam w kolejce.
Axsari super jak ja bym tez chciala to po trzech chlopcach uslyszec.A mi sie sni ze na usg centralnie jajeczka widac tak bylo z kuba.Ledwie co lekarz glowice do brzucha przylozyl.A jak wygladaly starania?