reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny! Nie odcięli mi jeszcze internetu :-) ale już dziś po południu będę mieć montaż od innego dostawcy.

Tasha, przy karmieniu piersią kilogramy lecą w dół jak szalone więc nic się nie martw. Myślałam, że padnę jak na ostatniej wizycie waga pokazała dodatkowe 3 kg po 4 tygodniach :szok: ...jestem już 9 kg na plusie. Mi na szczęście nogi nie puchną, brzuch mam już gigantyczny i nikt nie chce mi wierzyć, że termin dopiero na 20 czerwca ;-) (ostatnie USG wyliczyło mi na 18 czerwca, córcia rośnie jak na drożdżach i według siatek centylowych jest powyżej 50), brzuch idzie mi całkowicie w przód, nic na boki, więc naprawdę strasznie odstaje :-) Od 2 dni wysiada mi prawy staw biodrowy, ból taki, że nie mogę na nogę stanąć, mam nadzieję, że minie.

Andziak, wypatruj nuba na wizycie, na pewno będzie równoległy do plecków :tak:

We Wrocku wczoraj wieczorem i w nocy strasznie padało ale od rana świeci ostro słoneczko a niebo niebieściutkie.

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, pozniej popisze dluzej, ale dalej dzialam...
Komunie cory mam w ta sobote :-), jutro rodzinka z Polski tak wiec torpeda w dupci i dzialam,
buziaczki

Andziak, ja biorę jedną kapsułkę dziennie, dla mnie to za droga impreza by brać 2 dziennie :-)

Kasiu
, życzę udanej imprezki!

Kinga, bosko musi być teraz na Mazurach, fajnie, że sobie odpoczywacie w tak pięknym otoczeniu!

hej dziewczynki

dzisiaj piękna, słoneczna i upalna pogoda.. a ja mam doła:-( niestety, tempka nie poszła w górę, więc mój wadliwy organizm znowu ze mnie sobie zażartował ( a ja naiwna się nabrałam na te 4 pozytywne testy pod rząd).. nie wiem, czy starać się jeszcze w tym cyklu, czy odpuścić.. moj cykl to jedna wielka niewiadoma z tego wynika..
całuję Was wszystkie i życzę miłego popołudnia

Ewcik, Twój wykres wygląda tak jakby owulka dopiero się zbliżała (spadek tempki jak przy wzroście estrogenów), może odstaw dupka i czekaj na drugi pik LH robiąc testy?

reklama
pirania a czy dupkiem można tak manipulować?? czy możemy jeszcze działać??

andziak smutne to co piszesz:-( pewno jakiś zawał miał..albo udar.

Ostatnia edycja:
Do góry