Andziak0307
Fanka BB :)
Axari super ze juz po podrozy.I daliscie rade.Ja mam wizyte juz w poniedzialek. Poten w srode z Barkiem.Wiec od niedzieli nerwy beda.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jestem ponownie
bylismy na mega długim spacerze..mam bez biały i fioletowy-juz stoi w sypialni
teraz szalony Tom kosi trawę na ogrodzie,dzieci na rowerach a ja za naleśniki się biorę bo sobie dzieci zażyczyły
Truskafffka no ja mam mieć w środę usg ,ale tak na 50% bo nie wiadomo czy się miejsce zwolni-mam dzwonić we wtorek..ale juz umówiłam się na 23 maja więc jesli dostanę @ to bedzie 5d.c. i zobaczymy co dalej...
no i gratki!!! urlopu!!!
my pewnie znów do Sarbinowa skoczymy))
Pirania...yyyyy,faktycznie..mam jeszcze ze 3 testy owu-może zrobię
a teraz zrobiłam test ph i mam 4.0
wczoraj działanie na Sylku i z panem O :-)
fajne takie spontaniczne wypady
GAL?????????????????????????????????????????????????????
Axarai- rozpakuj się ładnie i dobrych sąsiadów życzęmieszkacie w domu czy w bloku?
Ewcik a co Ty tam chcesz wysyłać??nic sobie głowy nie zaprzątaj
dobra wiecej nie napiszę bo mnie molestująo te naleśniki!
Daria dzięki za &&&
a Ty brałaś ślub czy u kogoś byłaś ??
no i idziesz na to usg w Pl czy nie ?
Andziak -no dokładnie)
Daria -20 % to żadne %...moja sąsiadka ostatnio usłyszała ,że 20% na córkę ...tydzień temu miała usg i 100% syn))a chciała syna bo córke juz ma .
także czekamy z Tobą nadal na 3d..
Andziak &&&&&&&&&&&& za Twoja wizytę![]()