reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

joł joł

ja jeszcze tylko wpadam na chwilkę, imprezujemy aż huczy hehehe
życzymy wszystkim udanego miłego rodzinnego weekendu;-)

Mama zdjęcia zajefajne, świetna ekipa i wy superowi :)
działania były jak doczytałam ;) grzeczna dziewczynka ;)

Piranha hehe znieczulica na histerie cię dopadła ;) i bardzo dobrze, młody popatrzy i zakuma że nie tym sposobem nic nie wymusi ;)

Natusia
za działania...czerwcowe, lipcowe..byleby udane ;)

Daria nie pomogę, u mnie brzuch się obniżył się pod sam koniec ;) ale widzę że Piranha już dała znać co i jak ;)

więcej grzechów nie pamiętam ...buziaki :)

reklama
cześć dziewczynki
witam z kawką

mama ładne zdjecia :) cieszę się że taka zadowolona jesteś wiesz.. :) ładnie wyglądasz!
piranha ludzmi nie ma się co przejmować wierz mi:) chociaż wiem że czasami dziwnie można się czuć jak dziecko zrobi scene na ulicy...ale cóż... życie:]
truskaffka imprezowiczko:) a jak tam staranka u was? :)

U nas niebawem się zacznie.. :)

Miłego dnia:happy: pozdrawiam Was tu wszystki bez wyjątku! :**

hej "moje" babeczki!!!
Mama - wyglądasz zjawiskowo!!! Tom Cię teraz zamęczy:-D, ale co tam, byle dzidzia była!!!
Daria - nie pomogę, u mnie brzuchol pod samym biustem:-D
Pirania - może faktycznie brak reakcji na histerie Krzysia spowoduje, że przestanie kombinować i mu przejdzie? trzymaj się kochana - połamana, niedługo pewnie też będę się poruszać jak paralityk, bo coraz bardziej odczuwam to krocze, a w nocy to już w ogóle istny cyrk! nie ma dla mnie pozycji do spania:-D
Andziak - fryzjer poprawił trochę twoje samopoczucie? zadowolona jesteś z efektu? pochwal się fryzurką! a Zosi nie zaszkodzi!
Truskafffka - baw się kochana póki dzieci Ci nie płaczą:-D
Natusia - dobrze, że synkowi się poprawiło, nawet jeśli to antybiotyki, to ważne, że skuteczne; to będę trzymać &&&&&& za pracę i lipcowe staranka:tak:
Dido - jak tam córcia??? karmisz naturalnie czy butlą?
Kinga, Czarodziejka, Martika, Merylin, Ewcik, MissBella co tam u Was?????????????
pozdrawiam serdecznie i życzę udanego weekendu

cześć kochane :))
jak to jest,że człowiek ledwo oczy otworzy i juz do Was leci:-D
U-ZA-LEŻ-NIE-NIE:tak::-p

Tasha dziękuję kochana czarnulko:rofl2:
no Tom męczy-już drugi dzień z rzędu..liczę ,że dziś da odpocząć:laugh2:
a jak widziałaś na zdjęciu-kawał chłopa z Niego to lekko nie mam:-D:-D;-)

Truskaffka dajesz czadu na imprezie :))))
fajnie,najważniejsze to luzować ile sie da...a teraz pogoda sprzyja wiec trza korzystać :tak:

Pirania dziękuję :):)no trochę mi się za jasno wydawało na poczatku z tym blondem ,ale juz się "opatrzyłam" i jest si..
co do Krzysia to faktycznie-jak zaczniesz Mu pokazywać ,że to na Tobie nie robi wrażenia -czyli nie bedzie miał widowni-to przestanie...
konsekwencja i bedzie si:tak:
a tymczasem jestem z Toba i wspieram:)

Kinga dzięki :))Tobie za to włosy bardzo urosły i tez super wyglądasz-ja tez zapuszczam ,choć mam cienkie kudły,ale już 3 lata noszę krótkie włosy i trza cos zmienić;)

dostałam rano smsa od przyjaciela:)))))))))))
są w ciąży po 4 latach!!!
8t.c.,17,4mm wzrostu:-Di 162u/min serdusia:)
ależ się cieszę :-D:-D:-D:-D

pozdrawiam Was kochane słonecznie bo u nas słonko od rana choc nie jest tak ciepło jak ostatnio było.

mama po 4 latach:) a wiec nadzieja umiera ostatnia prawda... to musi być dopiero radość:) gratulacje dla Nich :tak:

u nas też słonecznie i fajniutko
Fiol własnie wstał.. ide śniadanie robić :)

Kinga o no po 4 latach od ślubu..a starali sie już wcześniej i tez nie wychodziło...
Ona ma 30 lat On 33lata więc młodzi ludzie a tez problemy...
i własnie- nadzieja umiera ostatnia..

Pirania -tak ,robiłam wczoraj test owu ,ale lipa -druga kreska bardzo słaba-nawet nie połowa natężenia koloru tej pierwszej...a wczoraj był 12d.c....
test ph zrobiłam wczoraj po działaniu i też na sylku i z O i miałam 7.
teraz rano zrobiłam i jest ph 5..
czyli z ph wszystko oki tak?nie jest za niskie ani za wysokie??nie zabija mi ~~~~o??
a w ogóle to w tamtych cyklach śluz płodny był "piekny" a teraz po Clo sucho...dobrze ,że jest sylk

heloł:-)

dziewczynki, wpadłam, zeby Wam życzyć miłego dnia, my dziś pewno na jakiś spacer zaraz wybędziemy lub do zoo.. mam lekkiego doła, bo tempka, która ładnie szła w górę, znowu spadła, więc ten cykl bezowulacyjny będzie:-( no co zrobić.. z kolei w przyszłym miesiącu, tzn. w czerwcu, kiedy wypadnie kolejna owu /być może/, wg. kalendarza chińskiego jest chłopak, więc nie wiem, czy się tym sugerować, czy nie.. dodam, że z synkiem mi się sprawdził..

przycupnę i poczytam, co u Was, wieczorkiem.

całuję mocno :*:*:*:

Witam:-)
ja na chwilke.
U nas wszystko ok.
Jestem troche zmeczona i niewyspana,
ale najszczesliwsza na swiecie.:happy:
Mala jest grzeczniutka.
I rosnie mi maly glodomorek.
Karmie ja piersia-mam strasznie duzo pokarmu:szok:
I czasem musze odciagac,bo mysle ze mi (.)(.) rozerwie:-D
Chlpaki bardzo pomagaja.
Ewcik-mi sie zadne kalendarze nie sprawdzily.:no:
Wedlug kalendarza chinskiego i innych,
moje chlopaki powinny byc dziewczynami.
A moja cora chlopakiem.

Pozdrawiam i trzymam mocne kciuki za wszystkie bez wyjatku &&&&&&&&&&&&&&&

witam
a ja ostatnio też dowiedzialam się o małym cudzie :tak:;-)

znajoma która pierwszy poród miała ciężki z
komplikacjami,po którym dowiedziała się ze więcej dzieci nie bedzie miała
własnie jest w ciąży po 7latach :-):-):-):-) od tamtego porodu.
​więc kobity wszystko moze sie zdazyc >trzymam &&&&&&&&& za kazdą z was:)

DIDO-twoja mała jest cudowna >marzenie ach....;))))

reklama
Ewcik - kichaj na chiński kalendarz!!! według niego moja Oliwka powinna być Oliwierem a na pewno jest 100% babeczką!!! sprawdzaj śluz, suplementuj się, dziewczyny Ci wyliczą Jonasa... a dla zabawy sprawdź jeszcze fazy księżyca i w jakim znaku zodiaku będzie dzień owu, tzn w żeńskim czy w męskim i nie stresuj się!!! kalendarz chiński jest dla Chińczyków a nie dla nas:-D

Do góry