reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

my po grillu,gorąca jak byk i przyszlismy do domu to odpaliłam bb:-p
Domi klocki
Zuza maluje
Tom siatkówkę oglada
Bono chrapie:-D

Patrysia dziękuję bardzo :*
z Ciebie tez pikna niewiasta:tak::-D
kiedy masz połówkowe??
juz &&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam :)

Andziak-opryszczka jest groźna na początku ciąży...w tym okresie w ktorym Ty jesteś już nie jest groźna-u dziecka do 10t.c. wszystko sie kształtuje i to jest najniebezpieczniejszy okres..
wstaw fotkę bo jeszcze Ciebie nie widziałysmy:sorry:

Bella no witaj ciężarówko-dawaj nam tu fotkę brzusia ;))

a ja zrobiłam test owu-dzis mam 13d.c. i II piękne krechy wyszły:-D
działaliśmy czwartek i piątek ,dzis odpoczynek i podziałamy jutro-moze uda się i z rana i wieczorem:szok::-D
rozpasanie ,że hej:-p

na 17.00 przyjedzie z żoną ten mój wspomniany przyjaciel i bedziemy opijać ten ich "sukces" :tak:

reklama
Hej Czołem:***

Dido
super, że zajrzałaś;))Opoczywaj duuużo:**

Bell w końcu sie odezwałas;) Właśnie czekamy na fotke brzusia;*

Andziak, ty chudzinko:))) No śliczną masz rodzinkę!!!! Ty Królowa jesteś widze;))) ale juz niedługo Zosia zasili babskie grono:****

Mama, wydaje mi się, że sie super "wstrzeliliście" w płodne dni:**** I z tych staranek musi sie udac!;******

Piranha, konsekwencja jest najważniejsza!:)) i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&& aby do porodu jednak samopoczucie było choć ciut lepsze:****

Ja jestem załamana...:((( Bo wczoraj wieczorem byly przytulanka(z O ), tezt owu neg., śluzu brak i doperio 11 dc. , a dziś...pełno śluzu płodnego-test owu dalej neg.jak byk i jestem taka zła bo sie nie przygotowałam tylko uzylam sylku;((( jak to bedzie wpadka chyba sie..... szok.... no i to byl doperio 11 dzien a dzis 12 zawsze mam owu tak 16 dc.... Nie wiem czy to te tabl,homeopatyczne czy co się dzieje....;///

A synuś nie ma goraczki Dzięki Bogu, teraz śpi i ma od rana apetyt więc kamien z serca, tylko zarzucam sobie, że znowu dostal antybiotyk....

Daria, Patrysia, Kinga i inne Babeczki Miłej soboty!;***********

dziewczynki czy któraś ma przepis mamy na serniczek?:-D bo ostatnio któraś z Was mi podawała, ale bez ilości dokładnej składników, także proszę o dokładny, bo chcę dziś robić;-) odezwę się wieczorkiem, bo zaraz idę z synkiem na plac zabaw

no,to sobie 1,5h pospałam :)piwo przy grillu mnie zmogło ,a że teraz zachodze to głowę mama słabsza i poległam ;))))

Andziak no własnie jak zobaczyłam fotkę to od razu pomyślałam,że to z Rogowa-bylismy tam 2 razy a teraz 14 maja Zuza tam jedzie z klasą
no i faktycznie ,jak pisze Patrysia* trzymasz się świetnie i nie wygladasz na 3 przebyte ciąże:rofl2:

Natusia-kochana..tak to czasem bywa z tym naszym organizmem...może dopiero się na owu szykuje ,może jeszcze nie wszystko stracone...
a jak już by była wpadka to &&& za dziewczynkę!!
mówisz ,że się dobrze wstrzelamy:)
okaże się...dziś nie podziałam,ale jutro jeszcze tak:)

Patrysia* no to już &&&& za 16 maja i odkrycie tajemnicy:-D

Ewcia-chcesz tylko ilość składników do sernika?
6jajek
1masło
2 paczki herbatników-ja kupuje te z biedronki,maślane.
1 kg twarogu na sernik-np.z firmy Jana w wiaderku-musi być zmielony
pół szkl.mleka
2 budynie śnietankowe lub waniliowe
1szl cukru
2 zwykłe czekolady mleczne do rozpuszczenie na polewę..

Pirania a Ty dzis co porabiasz??

Gal kochana Ty gdzieś wyjechałaś ?????????

Czarodziejka ????

idę szykować na ogrodzie bo zaraz Krzysiek z żoną 2w1 przyjedzie :-Dalkohol juz sie chłodzi:-p:-D:-p:-D
patologia normalnie:rofl2:

Ostatnia edycja:
U nas jakis zimny wiatr jest także pomimo słoneczka jakoś tak chłodnawo...

MAMA grillujcie grillujecie :))

Mama, a jest możliwe, że owu dopiero bedzie, a śluz już jest płodny? dziwny ten mój organizm...i Ja bedę mieć 2 synka także jakby co już sie nastawiam;)))
I miłego wieczorku-obys się zaraziła stanem 2 in 1:tak:

patrysia* ale się zleciało ani się obejrzysz a poznasz płeć maluszka;))) Choc my wszytskie wiem kto tam siedzi:-)

reklama
Andziak ależ ty fajnie wyglądasz! Mi dupsko wyskoczyło po dwójce , a ty laska nebeska po trójce :)
natusia , &&&& za dziewuszkę :)
mama , milego imprezowania

Ja dziś miałam maraton po placach zabaw ze swoimi córkami i córkami brata ( nawet bratowa pozwoliła mi je zabrać ) razem sztuk 4 , ale dziwczyny juz samodzielne więc luuuzik

Do góry