Strasznie mam ochote na coś dbrego ale nie bardzi jestem zdecydowana w którą strone to idzie czy coś słodkiego czy konkrety w sumie to najchętniej chyba się położe na chwile jestem ostatno tak zęczona słabo sypiam w nocy, jeść specjalnie ni moge Wsumie to strasznie marudna jestem i sama nie wiem czego chce ;-) mój M mówi że z "babami" to ciężko wytrzymać same nie wiedzą czego chcą hehehehe
reklama
A tak poza tym to moje dwie znajome córki urodziły ostatnio i nie ujrywam że mnie to troszke dobija wokół mnie pełno znajomych i nie znajomych ciężarny się kręci a ja nic a najgorsze jest to że znaczna większość z nich oczekuje córek :-
-
-(
tasha31
Fanka BB :)
Natusia - bardzo dobry pomysł z zakupami dla synka, będzie miał większą motywację!!! myślę, że skorzystam przy córci
Andziak - przykrą masz sytuację w domu... a mąż też nie fair, w końcu był współudziałowcem waszego maleństwa i teraz powinien być wsparciem a nie dokładać Ci do pieca... ehhh faceci...musi być Ci cholernie ciężko samej borykać się ze wszystkimi problemami, obyś tylko nie przypłaciła tego jakąś depresją...
Pirania - dla małej jeszcze będziesz kupować pajacyki i bodziaki, tak? a dla siebie? podkłady poporodowe - ile sztuk? a takie majtki jednorazowe do szpitala też będziesz kupować? co jeszcze oprócz oczywistych rzeczy typu koszula, szlafrok, klapki, kosmetyki?
Kasia - słoneczko powędrowało do Ciebie, u nas deszcz...
Misia - ale super, spacer po plaży!!! zazdroszczę bardzo bardzo, kocham morze!!! a mieszkacie blisko morza???
Andziak - przykrą masz sytuację w domu... a mąż też nie fair, w końcu był współudziałowcem waszego maleństwa i teraz powinien być wsparciem a nie dokładać Ci do pieca... ehhh faceci...musi być Ci cholernie ciężko samej borykać się ze wszystkimi problemami, obyś tylko nie przypłaciła tego jakąś depresją...
Pirania - dla małej jeszcze będziesz kupować pajacyki i bodziaki, tak? a dla siebie? podkłady poporodowe - ile sztuk? a takie majtki jednorazowe do szpitala też będziesz kupować? co jeszcze oprócz oczywistych rzeczy typu koszula, szlafrok, klapki, kosmetyki?
Kasia - słoneczko powędrowało do Ciebie, u nas deszcz...
Misia - ale super, spacer po plaży!!! zazdroszczę bardzo bardzo, kocham morze!!! a mieszkacie blisko morza???
K
Kinga85
Gość
natusia udało ci się z niewyleczoną tarczycą?? Wiesz tylko ja od 2009 roku walczęKinga &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za pon.wyniki! Widzisz ja z niedoczynnością zaszłam w ciąże wiec Tobie Tez sie uda Kochana!!!
dziekuje za Waszą moc kciuków! ;****** kochane!
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Misia ja ostatnio w pracy 2 ciężarówki miałam i też mi serce ściska...One nie planowały i mają ...ja dziergam juz 2lata i 3 m-ce i nic....
ale wycieram gile i działam dalej -bedzie si-zobaczysz
))
ale wycieram gile i działam dalej -bedzie si-zobaczysz
Czarodziejka
Czarodziejko a express do kawy na kapsułki czy na kawę w ziarnach???
Zadnych tabletek....Tylko ziarna
ojjj dlugo mezowi wiercilam dziure w brzuchu
a expres firmy Saeco.....Kojarzycie?
truskafffka
hejka
u nas też się załamanie pogody...słońce poszło na wyspy hehe
Wczoraj spędziliśmy rodzinnie bardzo fajne popołudnie i wieczór, przyjechaliśmy po pracy, ciepełko było, zwinęliśmy się do ogrodu. D wziął się za koszenie, my z młodym w kwiatkch pogrzebaliśmy, potem na spontana wyszło że robimy ognisko, bo troche patyków było do spalenia..a jak ognisko, to kiełbaski na ogniu, a jak tak...to koc piknikowy przynieśliśmy i wyżerka na całego...do 21:30 posiedzieliśmy:-) gwiazdy oglądaliśmy, młody raz po raz "widział" spadającą gwiazdę
właśnie dla takich wspólnych chwil chce się żyć :-)
Kasia i doczekasz się malucha tak jak doczekałaś dzisiejszego słońca
Piranha brawa dla Krzysia!!!! nagroda za grzeczne zachowanie się należy
a Ty faktycznie szykuj torbę, bo nie znasz dnia ani godziny jak cię córa zaskoczyć może
Zwijam swoją część fluidki
i dziękuję
Gal tak, czekamy na magiczne II kreski...a ja..jeszcze trochę pobrykam
Mama no proszę jakie sąsiedzkie wymiany hehe
super że macie fajne stosunki z sąsiadami
Kciuki trzymam i ręce zacieram
Ewcik staranka są
działamy aż się ziemia trzęsie 
i są nawet chwile kiedy myślę że maluch z tego będzie
u ciebie który dzień cyklu?
Kinga czekamy na efekty zarażenia ;-)
&&&&& za wyniki
Andziak WOW boooski domek, ale chłopaki mają raj na ziemi, pozazdrościć, brawo dla męża, zdolniacha
a ciebie tulę...tak długo jak będzie trzeba, ale jestem pewna że przetrawisz, minie trochę czasu i odnajdziesz spokój i szczęście
Czarodziejka nie no nie mogę!! zazdroszczę!!
Świetnie się obkupiłaś
Tasha spokojna Twoja rozczochrana, nie ma mowy że córci cosik wyrosło
Natusia świetny pomysł z planem na zabawki
u as akurat nie ma problemu, choć Mati też jedyny wnuczek moich rodziców póki co. Ale ustawieni są hehe jakieś pierdułki drobne w stylu łakoci, książeczki, kolorowanki kupują chętnie i ok, niech kupują, zwłaszcza że mój mały artysta z byle notesiku baaardzo się cieszy 
A większe zabawkowe zakupy zawsze uzgadniają z nami -i moi rodzice, chrzestni młodego, także luzik mamy
na weekend planów nie było, ale właśnie D dzwonił że się zgadali z moim bratem i jego żoną i przyjedżają do nas, na wieczór filmowy
no to plany są
a potem..będziemy...płodzić
Patrysia trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę u was, żeby dzieciaki choć trochę skorzystały
tekst synka-obłędny hehe
ci nasi rycerze, obrońcy kochani:-)
Misia
a ja trzymam kciuki żeby również od Ciebie przyszła wieść że fasolka zamieszkała w brzuchu 
u nas też się załamanie pogody...słońce poszło na wyspy hehe
Wczoraj spędziliśmy rodzinnie bardzo fajne popołudnie i wieczór, przyjechaliśmy po pracy, ciepełko było, zwinęliśmy się do ogrodu. D wziął się za koszenie, my z młodym w kwiatkch pogrzebaliśmy, potem na spontana wyszło że robimy ognisko, bo troche patyków było do spalenia..a jak ognisko, to kiełbaski na ogniu, a jak tak...to koc piknikowy przynieśliśmy i wyżerka na całego...do 21:30 posiedzieliśmy:-) gwiazdy oglądaliśmy, młody raz po raz "widział" spadającą gwiazdę

właśnie dla takich wspólnych chwil chce się żyć :-)
Kasia i doczekasz się malucha tak jak doczekałaś dzisiejszego słońca
Piranha brawa dla Krzysia!!!! nagroda za grzeczne zachowanie się należy
a Ty faktycznie szykuj torbę, bo nie znasz dnia ani godziny jak cię córa zaskoczyć może
Zwijam swoją część fluidki

Gal tak, czekamy na magiczne II kreski...a ja..jeszcze trochę pobrykam

Mama no proszę jakie sąsiedzkie wymiany hehe
super że macie fajne stosunki z sąsiadami
Kciuki trzymam i ręce zacieram
Ewcik staranka są
i są nawet chwile kiedy myślę że maluch z tego będzie
u ciebie który dzień cyklu?
Kinga czekamy na efekty zarażenia ;-)
&&&&& za wyniki
Andziak WOW boooski domek, ale chłopaki mają raj na ziemi, pozazdrościć, brawo dla męża, zdolniacha

a ciebie tulę...tak długo jak będzie trzeba, ale jestem pewna że przetrawisz, minie trochę czasu i odnajdziesz spokój i szczęście
Czarodziejka nie no nie mogę!! zazdroszczę!!
Świetnie się obkupiłaś

Tasha spokojna Twoja rozczochrana, nie ma mowy że córci cosik wyrosło
Natusia świetny pomysł z planem na zabawki
A większe zabawkowe zakupy zawsze uzgadniają z nami -i moi rodzice, chrzestni młodego, także luzik mamy
na weekend planów nie było, ale właśnie D dzwonił że się zgadali z moim bratem i jego żoną i przyjedżają do nas, na wieczór filmowy

a potem..będziemy...płodzić

Patrysia trzymam kciuki za jutrzejszą pogodę u was, żeby dzieciaki choć trochę skorzystały
tekst synka-obłędny hehe
ci nasi rycerze, obrońcy kochani:-)
Misia
Andziak0307
No maz tez choc w naszej sytuacji los zdecydowal bo maz sie zabezpieczal.
Ja staram sie myslec o dziecku a nie o corce czy synu.Tak samo ciagle sobie powtarzam ze chlopcy sa super.
Ale w gazecie wszystkie aktorki maja corki.wszystkie znajome w ciazy maja corki.Nawet mama teraz chce aby ja zawiozla na imieniny a tam jest dwutygodniowa Klaudia.I nie chce bo boje sie ze sie rozplacze jak zobacze ta istotke w rozach.
Pirania u mnie bylo podobnie ale chyba ten wyrostek dluzszy i zaokraglony na koncu.Moglam wolac fotke ale co to zmieni.
Ja staram sie myslec o dziecku a nie o corce czy synu.Tak samo ciagle sobie powtarzam ze chlopcy sa super.
Ale w gazecie wszystkie aktorki maja corki.wszystkie znajome w ciazy maja corki.Nawet mama teraz chce aby ja zawiozla na imieniny a tam jest dwutygodniowa Klaudia.I nie chce bo boje sie ze sie rozplacze jak zobacze ta istotke w rozach.
Pirania u mnie bylo podobnie ale chyba ten wyrostek dluzszy i zaokraglony na koncu.Moglam wolac fotke ale co to zmieni.
Ostatnia edycja:
reklama
P
patrysia*
Gość
TRUSKAFFFKA ale fajny wieczór
)
Podziel się: