Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
eee..nie prawda Dorotko..apetyt też oznacza..![]()
Dziękuję moja droga za pocieszenie,ale jakoś nie mam przekonania,że jednak "będą z tego cylku dzieci"

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eee..nie prawda Dorotko..apetyt też oznacza..![]()
Beatko uda nam sie obu zobaczysz ale glowa do gory moze jednak sie juz sie udalo ja wlasnie zamowilam testy owu bo ja juz sama nie wiem jak z tym moim cyklem z regoly bylo 28 ( jak polecielismy do grecji 24 no ale myslalam ze klimat) teraz znow 26 i badz tu madry.... teraz kawusia a na 9 lece na szkolenie jak mi sie nie chce ......Czesc dziewczyny, milego dnia. U mnie cos kiepsko, rano mierzylam temp. bylo 36.9 C wiec powoli spada. No coz, wiedzialam ze sie nie uda. Teraz czekam na @ zeby szybko przyszla. Maz wyjezdza jednak 06,09. wiec o 1 dzien szybciej. Niech ta @ jak najszybciej przyjdzie MOZE teraz sie uda. Mam coraz mniej czasu.
Dorotko i za Ciebie tez trzymam mocno kciuki !!!Dziękuję moja droga za pocieszenie,ale jakoś nie mam przekonania,że jednak "będą z tego cylku dzieci".
Czesc dziewczyny, milego dnia. U mnie cos kiepsko, rano mierzylam temp. bylo 36.9 C wiec powoli spada. No coz, wiedzialam ze sie nie uda. Teraz czekam na @ zeby szybko przyszla. Maz wyjezdza jednak 06,09. wiec o 1 dzien szybciej. Niech ta @ jak najszybciej przyjdzie MOZE teraz sie uda. Mam coraz mniej czasu.
Czesc dziewczyny, milego dnia. U mnie cos kiepsko, rano mierzylam temp. bylo 36.9 C wiec powoli spada. No coz, wiedzialam ze sie nie uda. Teraz czekam na @ zeby szybko przyszla. Maz wyjezdza jednak 06,09. wiec o 1 dzien szybciej. Niech ta @ jak najszybciej przyjdzie MOZE teraz sie uda. Mam coraz mniej czasu.
Dorotko i za Ciebie tez trzymam mocno kciuki !!!
Hmm no moze i ja sie wezme za temperaturke a co mi szkodziK_asia jak tylko dostanę @ zaczynam obserwację swojego cyklu. Mierzenie temp z rana, testy owu jak przyjdzie czas. W tym cyklu tobie i mi na pewno się uda.
Kasia i Beatka - na wasz sukces liczę już teraz![]()