reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Czesc dziewczyny, milego dnia. U mnie cos kiepsko, rano mierzylam temp. bylo 36.9 C wiec powoli spada. No coz, wiedzialam ze sie nie uda. Teraz czekam na @ zeby szybko przyszla. Maz wyjezdza jednak 06,09. wiec o 1 dzien szybciej. Niech ta @ jak najszybciej przyjdzie MOZE teraz sie uda. Mam coraz mniej czasu.

Czesc dziewczyny, milego dnia. U mnie cos kiepsko, rano mierzylam temp. bylo 36.9 C wiec powoli spada. No coz, wiedzialam ze sie nie uda. Teraz czekam na @ zeby szybko przyszla. Maz wyjezdza jednak 06,09. wiec o 1 dzien szybciej. Niech ta @ jak najszybciej przyjdzie MOZE teraz sie uda. Mam coraz mniej czasu.
Beatko uda nam sie obu zobaczysz ale glowa do gory moze jednak sie juz sie udalo ja wlasnie zamowilam testy owu bo ja juz sama nie wiem jak z tym moim cyklem z regoly bylo 28 ( jak polecielismy do grecji 24 no ale myslalam ze klimat) teraz znow 26 i badz tu madry.... teraz kawusia a na 9 lece na szkolenie jak mi sie nie chce ......

hej dziewuszki,milego dzionka życzę. Beatko a co ty chcesz od tej temperaturki? 36,9 to bardzo ladna tempka. Ciaza wcale nie oznacza temp.powyzej 37 stopni. Wszystko zależy od tego jaka jest temperatura wyjściowa,a tej przecież nie mierzylaś. I spokojnie,jak mężulo wyjeżdza na początku września to spokojnie się załapiecie-złoty strzał piękny będzie :))

No a u mnie zaczęły się bóle podbrzusza-normalka po owulacji i tak przez 2 tygonie do ewentualnej @. Może nie przyjdzie tym razem? Tylko do tego czasu będe miała WSZYSTKIE możliwe objawy ciążowe. Ech..wytrzymam, chyba ;)
Hmm..wiecie..testuję 27sierpnia..no może dzień wcześniej..A 27sierpnia jest nasza rocznica ślubu..oj,byłby piękny prezencik,nie? :tak:

Miłego dzionka,

Beatko ależ to wcale nie musi oznaczać spadku temp. To jeszcze typowo ciążowa temp :-). Głowa do góry. Mam przeczucie,że tobie się tym razem udało. Jeszcze tylko kilka dni i zrobisz teścik ciążowy.
Spokojnych myśli życzę wam dziewczęta.

K_asia jak tylko dostanę @ zaczynam obserwację swojego cyklu. Mierzenie temp z rana, testy owu jak przyjdzie czas. W tym cyklu tobie i mi na pewno się uda :tak::-D.
Kasia i Beatka - na wasz sukces liczę już teraz:tak:
Hmm no moze i ja sie wezme za temperaturke a co mi szkodzi :) nigdy tego nie robilam ale czas zaczac:) maj to swietny miesiac nie uwazasz:))

Glupio pisac i wykazaywac sie totalna ignorancja no ale... macie jakiegos fajnego linka zeby sobie poczytac o interpetacji temperaturki w calym cyklu??

reklama
Do góry