reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Hmm no moze i ja sie wezme za temperaturke a co mi szkodzinigdy tego nie robilam ale czas zaczac
maj to swietny miesiac nie uwazasz
)
Pewnie że świetny :-). To będzie nasz miesiąc

Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Dorotko, myslisz ze dostaniesz@, moze jednak bedziesz miala dzidzie. Ten termometr to sie gleboko wklada, na 2, 3 cm. Nie wiem ile mam wkladac, porazka. Z nerwow w glowie mi sie kreci.![]()
Beatko skarbie spokojnie, bo popadniesz w nerwicę. A teraz nie wolno ci się denerwować bo być może (a raczej bardzo prawdopodobne

Co do mnie to jestem pewna że dostanę pod koniec tygodnia @

A ty skarbie mierz jutro temp z rana i daj znać co u ciebie
Juz wrocilam z placu zabaw, jestem padnieta. @ mam dostac , albo jutro albo w piatek, bo moje cykle trwaja od 28 do 30 dni. Tak wiec z testowaniem jeszcze sie wstrzymam. Moja kolezanka byla w ciazy i testowala 3 dni po termunie i wyszedl negat. ponowila probe po 2 tyg. i byl pozytywny. Wiec nie ma sensu sie spieszyc. Cycki mnie bola , podbrzusze czasami ale na @ i na ciaze sa takie same objawy. Dorotko ciesze sie , ze dzis mialas ostatni dzien w pracy. Teraz na spokojnie zaczniecie dzialac- POWODZENIA.
Dziewczyny jestescie bardziej obcykane w tym temacie, niz ginekolog. Niejeden moglby sie od Was wiele nauczyc. Bardzo WAM dziekuje, za slowa otuchy. Oskar poszedl z mezem na lody. Mam wiec troche czasu dla siebie. Zycze Wam udanego wieczoru. Jeszcze raz dzieki, dobrze jest czasami sie wygadac.
NiaNia jestem kosmetyczka, teraz zadne SPA mi nie pomoze. Ale bardzo dziekuje za rade. Tylko nie znikaj z forum.
O kurcze

coś czuje kochanie, ze za dwa dni bedzie dla Ciebie najszczesliwszy dzień na świecie

Nie opuszcze forum obiecuje dopóki wszyskie was nie "wypłodzimy"

Beatko to moze jakies zakupki ?? jakas super oferta na allegro?? ja ostatnio namietnie kupuje kolczykiNiaNia jestem kosmetyczka, teraz zadne SPA mi nie pomoze. Ale bardzo dziekuje za rade. Tylko nie znikaj z forum.
reklama
NiaNia - trzymamy za slowo !!!O kurczecoś nie mam cela do Ciebie Beatka
coś czuje kochanie, ze za dwa dni bedzie dla Ciebie najszczesliwszy dzień na świecie
Nie opuszcze forum obiecuje dopóki wszyskie was nie "wypłodzimy":-) Obiecuje
![]()
dzis zamowilam testy owu - pewnie bede miala mase pytan a Ty juz chyba espertka jestes
Podziel się: