reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha, ale stronka siostry super! To mam dużą prośbę, jeśli bedziesz wiedziała, że ma juz te pedzle dałabyś mi znac? Chetnie go zakupię razem z pudrem;) tak piszesz o nim , że chce go juz miec!:-D wgl teraz na lato ... ale będe cierpliwa:tak:
Aha...czyli u Ciebie inaczej wygląda cc. Jej już coraz bliżej kruszynki.... Ja nie moge się napatrzeć na córunię sis ma 4 mies jest takim słodziakiem;**

reklama
Patrysia* skąd ja to znam:-D ojj uwielbiam zmianiać kolorek, ale tydz. temu rozjaśniłam troszkę i mam z czarnych-moich naturalnych refleksy brązowe, ale znając mnie niedługo coś zmienie:tak:

PIRANHA super stronka!!a ty jeszcze trochę i córcia z wami :))jej ale fajniee!!
NATUSIA bardzo długo nosiłam czarny kolorek:))

Piranha, czy magnez,zurawine, wit c, wapń moge brać razem? a jak b-50 complex? i w owu sudafed tak? :)) jej ciezko masz ze mna wiem :)) hihi
A ten magnes do rozpuszczenia pyszny;)) hihi Dziekuje! znalazłaś mi go;))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
natusia, nie ma problemu, dam Ci od razu znać, jeszcze przy pierwszej okazji wypytam siostrę o szczegóły :tak: Ja też długo nie wytrzymywałam z danym kolorkiem, tzn. z kolorkami to nie zaszaleję bo jestem naturalną brunetką a musiałabym rozjaśniać ...kilka razy robiłam sobie pasemka ale szybko mi się nudziły :-D

Napisałam wiad. o podkład ;)) Mam nadz.,że mi Twoja sis odpisze:tak:

Kochana to te suplementy mogę brać jednocześnie? Przyznam się, ze dziś tak zrobilam, aby nie zapomniec potem :zawstydzona/y:

kochane moje dziękuję !!! za wsparcie..

byliśmy 4 h na festynie przedszkolnym u Dominika...mamy masę nagród..było zabawy i smiechu...
była też pani co mierzyła ciśnienie i...
kurcze mać -chyba muszę iść do lekarza.. mam 147 / 80 !!!
co mam możliwość zmierzyć sobie ciśnienie to zawsze mam 140 albo więcej:-(

mam nadciśnienie...teraz już wiem czemu serce mnie tak często boli...

Mama jestes wspaniala mama, cudowna, kochana jestes aniolem ktory odrzucil skrzydla bo przeszkadzaja w codziennych pracach pamietaj o tym... to nie Twoja wina, ze do tego doszlo, tak samo mogloby sie cos gorszego wydarzyc gdyby z Toba poszly na ten plac, sama pisalas, ze on jest duzy i tam pelno roznej wielkosci glazow... zostawilas ich w aucie, bo uwazalas, ze tam sa bezpieczniejsze... nie moglas przewidziec, ze Dominik wymysli cos takiego i ,ze wydarzy sie to cale nieszczescie... takich sytuacji nei da sie przewidziec, po prostu nie da sie...

Martika dziękuję Ci serdecznie za te słowa!!!!!

Pirania -czy nadciśnienie może przeszkadzać w zajściu w ciążę???????

za nami bardzo aktywny dzień.
Dopiero do domu wróciliśmy, od 11 poza domem a do 10 to w łóżku leżałam :sorry:

teraz gramy z chłopakami w gry planszowe:)
Miłego wieczorku!

Zdjęcie1958.jpgZdjęcie2031.jpg

Załączniki

• Zdjęcie1932.jpg
    Zdjęcie1932.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry