reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

....mam jeszcz jedno pyt. czy moge robic tak jak zamierzalam po okresie do wou nawet 2 dni po wszystkie supl a przez caly cykl b-comp? czy nie bardzo....bo straszny problem z ich przelykaniem i sie mecze:-Dwiem , ze to smieszne;))

i ten magnez moge pic czy nie.... co wczoraj kupilam?jest slabiej przysfajalny tzn. wcale?

misia, wg mnie owu juz byla i ja juz bym testow nie robila chyba ze piranha cos doradzi;))

reklama
natusia, odbijesz sobie to w przyszłym cyklu
t2014.gif
Jak najbardziej możesz łykać suplementy zakwaszające tylko do owu a B-Complex przez cały czas :tak: Magnez pij kochana, na pewno coś tam z niego organizm przyswoi, chociaż dużo mniej jak z cytrynianu czy asparaginianu.

misia, jak najbardziej owu jeszcze może być jeśli to był tylko pik LH bez wywołania pęknięcia pęcherzyka (a piszesz, że nie miałaś objawów owulacji, a zazwyczaj je masz?). A może podskocz na USG i wszystko będzie jasne? A testy możesz robić co 2 dzień, zaobserwujesz czy kreska znów zaczyna ciemnieć. Głowa do góry i smutki precz!

Ostatnia edycja:
Piranha mam zawsze objawy owu ból jajnika , szyjke sprawdzam i nic śluzu brak ale wiesz zastanawiam mnie to Ph zazwyczaj mam 4.5 a teraz miałam 5.0

misia nie pomoge bo mnie zawsze testy owul. w konia robily.W zadnym cyklu dobrze nie pokazaly.A jak wiesz teraz zaszlam z gumka i to najprawdopodobniej z 4 synem wiec dopiero sobie w brode plulam

Andziak ja nie jestem otymistką raczej mi się nie udało ale znając moje szczęście a widze że mamy podobne ta na 100% będzie facet nic tylko żonami królów możemy być bo samych chłopcow rodzimy :-) ja mam zaliczine 2 wpadki i 2 chłopców a z wpadek 80% dzieci to dziewczynki ale nie ma to jak być wyjątkiem od regóły przy tabletkach też jak już dojdzie to wpadki to większośc to dziewczynki a ja prosze mam chłopca więc Andzik podaje Ci rękę :-)

Ja mam Kube z sexu w 9 dc.Teraz wg. mnie i obliczen z poczatku cyklu przed albo po owul.
Jak na zlosc beta kalendarze ph tetno i inne takie corke wskazuja.I wiekszosci sie sprawdza tylko nie mi.Mi lekarz zartem powiedzial ze jak chce corke to skok w bok musze zaliczyc.A znajomy ze jak ktos ma forme na pustak to cegly nie zrobi i chyba maja racje

Przeczytalam starodawny sposob na chlopca z jajkami wloz z jajkami wyjdzie.Nam ten sposob nawet nie byl potrzebny.
Misia ja juz mam z mezem stracha co bedzie po porodzie szklanka wody zamiast do menopauzy

reklama
Andziak no domyślam się wszystkie zabezpieczenia na raz tabletki +gumy + kalendarzyk + (spiralka jak uznajecie) jakoś trzena sobie radzić :-)

Do góry