reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patysia ja mam 4 części w domostwie-dostałam od Toma w prezencie..oczywiście najpierw książki przeczytałam :))
teraz nogami przebieram w oczekiwaniu na wrzesień bo ma być ostatnia część filmuuuuu:-D
poległam jak nastolatka ,no ,ale sama powiedz-ciachooooooo nie ??;-):-)

reklama
Patysia ja mam 4 części w domostwie-dostałam od Toma w prezencie..oczywiście najpierw książki przeczytałam :))
teraz nogami przebieram w oczekiwaniu na wrzesień bo ma być ostatnia część filmuuuuu:-D
poległam jak nastolatka ,no ,ale sama powiedz-ciachooooooo nie ??;-):-)
hehe DOKŁADNIE!!!co do części a kiedy 3 leciała??nie ogladałam :(a chciałam ogladac!!

my już w domu, dla odmiany..byczymy się:-D

Piranha dobre wieści przynosisz :) jejkuś ciekawe jak to z terminem cc będzie..to już tuż tuż ..
Kinga Mój młody też polubił bardzo gigantów, nawet bardziej niż transformersy hehe
Patrysia mój mąż jest z 18 stycznia :)

coś miałam jeszcze pisać..ale skleroza mnie dopadła...

thumb_Robert-Pattinson-LondonQ_-2.jpg
thumb_Robert-Pattinson-Cosmopolis_Paryz-021.jpg
114036.jpg

82842.jpg

hahahaha-se popatrzmy ;))))

Tom mi kupił w empiku I część ,II,III i pierwszą część IV części..
ostatnio leciał na tvn-jakoś miesiąc temu...

SKLEROZA!!!! odwal sie od Truskaffki ;))) haha witaj kochana :) miłego byczenia :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry