reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Beatko, mam nadzieję że udało się chłopa zwerbować (wiesz ten twoj urok osobisty :))

Dorotko, tulę mocno, mam nadzieję że ból w końcu minie..

ja tez śluzik po wiesiołku mam marny..znaczy na wierzchu bo w środku jest ok..mam nadzieje ze w koncu tempka sie ruszy,Beatko idziemy jednym ściegiem,hihi,jak nie wieczorkiem to rano go (faceci lubią poranne przytulanka) i tak załapiesz się na owulkę :))

Rany, kuzynka przyjechała a pogoda do bani..no nic,choc z szymonem sie pobawi, mam nadzieje ze jutro troche wyjdzie sloneczko

Dobrej nocki dziewuszki

reklama
Cześć

A u nas pada deszcz, wieje wiatr i jest zimno....brrr......
Siedzimy w domu, aż nie chce się wychodzić .

Medio, Kasiu 2005 2 godziny tańczyłam przed nim- tak, siak i udało się. S spisał się na 6+....hihihi.....:-) w poniedziałek z rana go wezmę....hihihi....;-)
Miłego dnia

Cześć

A u nas pada deszcz, wieje wiatr i jest zimno....brrr......
Siedzimy w domu, aż nie chce się wychodzić .

Medio, Kasiu 2005 2 godziny tańczyłam przed nim- tak, siak i udało się. S spisał się na 6+....hihihi.....:-) w poniedziałek z rana go wezmę....hihihi....;-)
Miłego dnia
To brawo dle mężusia :-),a w poniedziałek jak najbardziej, działajcie:tak:;-):-):happy:.

Dzień dobry, my zaraz śniadanko i szykujem się do kościoła:tak:, byle tylko nie padało.

227035xiktrwi02p.gif
789368t6zrbw9gcs.gif
344094vncfa1r88m.gif

Dzien dobry niedzielniee
MOj m juz pojechał,u nas troszke sie dizało,oj dizało,,hehe,,ale nci z tego bo to nie te dni chybaaaaaaaa:baffled:..

Medio jak zdrówko..
beciu było cyz niee;-)

No Beatko, brawo :)) To jeszcze go w poniedziałak..albo dziś wieczorem powyginaj się ;))
Ja też działam i działam..ale owu jakoś nie chce nadejść bo tempka jakiegoś gwałtownego skoku nie wykonuje,nie chce sie jej
ruszyć,leniwa,już ja ją rozruszam

Ewcia...a może jednak TE dni :))

MEdio
, słodkie te zwierzaczki

reklama
Cześć laseczki

Medio u nas dziś pięknie.

Ewciu było, w piątek po 23....hihihi.

Kasiu ja dziś mam 36.4C - 16 dc, podbrzusze i krzyż boli jak nic- wieczorem powtorzę.

Do góry