reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Zastanawiam mnie czy któras z was nie miała nacięcia podczas porodu, z tych z was co rodziły naturalnie, ja oczywiście miałam i to spore,dziecko było duże.A wy?

mnie też nacinali, i to chyba sporo, ale polożna na wizycie powiedziała,że szyła mnie najlepsza specjalistka, i że wszystko ładnie się goiło i będie OK i jest :tak::laugh2::tak:

Dziś przytulanko odpuszczam, jutro dalej działam - trzymajcie kciuki- PROSZĘ.

kciuki zaciśniete :tak::-D:tak:

a wogóle to witam ze wsi, pogoda taka sobie, we wtorek i środę jeszcze znośna, dzisiaj troszkę popadało ale ognisko sie udało i było co jeść( dzisiaj dałyśmy wolne mamie z obiadem i była kiełbaska z ogniska i sałatki na obiad) , mały szaleje, a apetyt ma taki,że chyba je za dwóch ...... :tak:

przyjemności :rofl2:

reklama
a wogóle to witam ze wsi, pogoda taka sobie, we wtorek i środę jeszcze znośna, dzisiaj troszkę popadało ale ognisko sie udało i było co jeść( dzisiaj dałyśmy wolne mamie z obiadem i była kiełbaska z ogniska i sałatki na obiad) , mały szaleje, a apetyt ma taki,że chyba je za dwóch ...... :tak:

przyjemności :rofl2:
Jarzębinko widać wiejskie powietrze wam służy:):tak:

Jarzębinko bawcie się dobrze i oby pogoda dopisała :tak:
Beatko ja zaciskam kciukaski za ciebie z całej siły, ale ty to wiesz ;-)

Czesc laseczki

U nas dzis zimno i strasznie deszczowo, moze pozniej sie rozpogodzi.
dzieki laseczki jestescie ok.....;-)

A u nas słonecznie,ale jeszcze czuć poranny chłodek:-). Krzyś zaraz do szkoły.
Dziś zero mdłości.
1535.gif

Medio fajnie że dziś dobrze się czujesz. A u nas coraz bardziej pada, zaraz mykam do Biedronki, bo w lodówce pusto.....;-)

Ostatnio zmusiałam męża, by porobił mi troche zakupów na zapas, bo juz miałam dość codziennie biegać.Miłego dnia Beatko.:-)

Hej laseczki. U nas póki co słonecznie, ale to się może w każdej sekundzie zmienić. Lecę przynieść pranie z dworu żeby nie zdążyło go zmoczyć. Wczoraj wywiesiłam, ale zdążyło lunąć ze 3 razy :dry:
Miłego dzionka babaeczki :-)

reklama
Do góry