reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Jarzębinko a jak u ciebie jazda, nie potrąciłaś już kogoś ;-)?

matko uchowaj, ani teraz, ani nigdy ........ :tak: a wogóle to pomalutku, jutro ide na 2 godzinki to zobaczymy jak będzie czy nie za długo, bo do tej pory jeździłam po 1 godzince :tak::-D:tak:

a o 18.00 idziemy oglądać domek , trzymać kciuki

Medio, a może jeszcze na chorobe lokomocyjną działa ???

reklama
matko uchowaj, ani teraz, ani nigdy ........ :tak: a wogóle to pomalutku, jutro ide na 2 godzinki to zobaczymy jak będzie czy nie za długo, bo do tej pory jeździłam po 1 godzince :tak::-D:tak:

a o 18.00 idziemy oglądać domek , trzymać kciuki

Medio, a może jeszcze na chorobe lokomocyjną działa ???
Tak Jarzębinko, na chorobe lokomocyjną też, i wiesz,że nawet mi troche pomogło.:-)

Hej wam..
Ja wrocilam dzisiaj ze wsi,,,a tak piekna pogoda,ze wcale mi sie nei chcialo wracac do bloku na 3 pietro,,no ale coz trzeba,,jak mus to mus,,byle do weekendu,,,.
Ma ly wypompowany,,spi jzu danwo,,,ja jutro na rano 5 godiznek,,a pojutrze juz piatek,,super,,
A ma byc piekna pogdia,,ponad 20 stopni,,bombowo,,lato normlanie u mnie,,,u was chyba tez...

Medio pierwszy raz takie cacko widze,,,,daj znac czyd ziala,,,hee

cześć laski

Medio dziś już jest ok- nie puchnę, widocznie tylko wczoraj.

Kasiu następne zielsko?????

Jarzębinko trzymam kciuki za domek i za bezwypadkową jazdę......;-)

Dorotko ty......;-) już wiem o czym myślisz....hihi.

Jutro jadę do Sztabu Marynarki Wojennej spytać się o robotę- ponoć potrzebują pracowników cywilnych. S z nerwów polazł na piwo, a ja mam to gdzieś.

Beata 2710 - Witaj na forum jestem nowa . Chcę Ci powiedzieć że trafiłam tu przez przypadek i zaczęłam czytać od początku . Ty to przeżywałaś pół roku temu ale dla mnie to nowość . dla mnie jesteś bohaterką tego forum . Razem z tobą czekałam na wynik jak twój mąż wyjechał. Dziś trafiłam na Ciebie tutaj i widzę że jesteś już ekspertem w testach , temperaturach itp Mam nadzieje że tym razem Ci się uda. Powodzenia:-)

cześć laski

Medio dziś już jest ok- nie puchnę, widocznie tylko wczoraj.

Jutro jadę do Sztabu Marynarki Wojennej spytać się o robotę- ponoć potrzebują pracowników cywilnych. S z nerwów polazł na piwo, a ja mam to gdzieś.
Beatko ja tez chcę do pracy:tak:, życze Ci powodzenia:)

Mi te opaski troche pomogły, nie powiem, choć w nocy i tak mnie troche nudzi, no i na wieczór też, ale już da się to znieść.;-)

Mi te opaski troche pomogły, nie powiem, choć w nocy i tak mnie troche nudzi, no i na wieczór też, ale już da się to znieść.;-)

Medio, napisz jeszczę ile taka przyjemność kosztuje :tak::-D:tak:
asus witaj, też staraczka ??????
Beatka, oby sie udało:tak: a co do za nerwy Twojego S ??? :-(
Ewcia, a cóż to wolne miałaś? czy dojeżdzałaś do pracki ??? :tak::-);-)

miłego i słonecznego dnia :rofl2:

PS. a z tym domkiem to same kłody pod nogi :no: , ale napiszę szcegóły dopiero jak cie cos wyjaśni i będzie nasz, bo robimy wszystko aby sie udało :rofl2: bo bardzo nam się spodobał

Cześć laseczki

Asus witaj, ale mi miło dziękuję- a większą wiedzę na temat temp. ma Dorotka27.
Witaj i zapraszamy na nasz wątek.

Medio dziś kurcze choróbsko mnie dopadło- kaszel krtaniowy, straciłam głos i mam katar- lecę do lekarza. Temp. 37.1C, śluz biały, taki kisiel.
W przyszłym tygodniu pojadę spytać się o robotę, wczoraj wbiłam się na forum- kobiety w wojsku.....;-) chyba faktycznie potrzebują ludzi, no zobaczymy.

Jarzębinko tak zle z tym domem???? No szkoda.

Witaj Ewcia......;-)

Dorota śpiochu, wstań.....;-)

S rano mnie przepraszał, ma nerwa przed wyjazdem- jak zawsze.

Cześć laseczki

Asus witaj, ale mi miło dziękuję- a większą wiedzę na temat temp. ma Dorotka27.
Witaj i zapraszamy na nasz wątek.

Medio dziś kurcze choróbsko mnie dopadło- kaszel krtaniowy, straciłam głos i mam katar- lecę do lekarza. Temp. 37.1C, śluz biały, taki kisiel.
W przyszłym tygodniu pojadę spytać się o robotę, wczoraj wbiłam się na forum- kobiety w wojsku.....;-) chyba faktycznie potrzebują ludzi, no zobaczymy.

S rano mnie przepraszał, ma nerwa przed wyjazdem- jak zawsze.

Zdrowiej Beatko ja zaciążyłam zaraz po infekcji:tak:, zarówno z pierwszą jak i z drugą ciążą, oby u Ciebie też tak sie stało.;-)

reklama
Medio, napisz jeszczę ile taka przyjemność kosztuje
PS. a z tym domkiem to same kłody pod nogi :no: , ale napiszę szcegóły dopiero jak cie cos wyjaśni i będzie nasz, bo robimy wszystko aby sie udało :rofl2: bo bardzo nam się spodobał
Jarzębinko 8 funtów, czyli ok,35 zł.
Oby się wam z tym domkiem udało, walczcie:tak:.

Do góry