reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha ciesze się że z zapaleniem lepiej u ciebie.. w końcu ulga co?
truskaffka udanego wypoczynku nad morzem:) fajnie bedziecie mieli! My też planujemy ale w sierpniu.
natusia u ciebie owulka widzę lada chwila wiec działajcie :)

co do pogody
u nas duchota straszna
W szpitalu to myślałam że zejde tak mi gorąco było a okna pootwierane wszystkie.

Byłam własnie z Filipem w wesołym miasteczku:) zaliczyliśmy mini kolejke górską..młody zadowolony ale ja mniej heh wiecej sie nie dam namówić.

reklama
Pirania - kotek bajzlem wcale się nie przejmuj, są rzeczy ważniejsze i mniej ważne, radzisz sobie na pewno doskonale i ogólnie jestem pełna podziwu dla Ciebie, że jeszcze jakoś to wszystko ogarniasz:-), a będzie jeszcze lepiej:tak:; jak już M rozłoży huśtawkę to podziel się z nami wrażeniami, czy Kai się podoba i czy warto taką huśtawkę kupić???
Truskafffka - ten twój Matik to naprawdę niezły model:-D, oj wesoło z nim macie!!! baw się kochana dobrze nad morzem i rozmnażajcie się:-D, czasem zmiana klimatu czyni cuda!!!

Pirania - kotek bajzlem wcale się nie przejmuj, są rzeczy ważniejsze i mniej ważne, radzisz sobie na pewno doskonale i ogólnie jestem pełna podziwu dla Ciebie, że jeszcze jakoś to wszystko ogarniasz:-), a będzie jeszcze lepiej:tak:; jak już M rozłoży huśtawkę to podziel się z nami wrażeniami, czy Kai się podoba i czy warto taką huśtawkę kupić???
Truskafffka - ten twój Matik to naprawdę niezły model:-D, oj wesoło z nim macie!!! baw się kochana dobrze nad morzem i rozmnażajcie się:-D, czasem zmiana klimatu czyni cuda!!!

Moim zdaniem taka hustawka jest przydatna jak dziecko ma kolki albo ma sie pod opieka inne i nie ma sie duzo czasu na zrobienie obiadu itp...
mi przy nadii kolkach bardzo pomogla i teraz tez chce kupic bo wiem ze przy dwojce dzieci bedzie wiecej roboty. ale nie kazde dziecko chce w tym siedziec bo moje kolezanki dziecko nie chcialo darło sie w huśtawce jak opętane;p

Dziewczyny, ta huśtawka Graco jest boska, jeszcze Kaja jej nie testowała, ma pełno melodii oraz dźwięków typu szum wody, bicie serca, 6 trybów szybkości, regulowane oparcie i całą masę innych opcji (w pałąku jest nawet gryzak na tasiemce :-)) ...no i jest prześliczna. Daria, wymiary siedziska to około 70x50 cm (są to wymiary mierzone w linii prostej a siedzisko jest mocno wklęśnięte). Mam nadzieję, że się sprawdzi bo Kaja w przeciwieństwie do Krzysia usypia bujana w leżaczkach.

Ostatnia edycja:
zapytałam się na allegro ile ma owieczka cm i będę wiedziała ktora większa;p
w tej owiecce jest 16 melodyjek plus wlasnie melodie odglosy naturalne Nadia lubiła tylko śpiew ptaków :)i lusterko bylo duzym plusem , a tym takim palągiem co byl na huśtawce z zabawkami w ogolę sie nie bawiła;/ i lezalo pozniej w kartonie :)
minus takiej hustawki byl jeden ze Nadia pozniej tylko usypiała w kołysaniu i do dzis;/

ciezki wybor tych hustawke w tej owieczce plusem bylo to ze moge ja obrócić w roznym kierunku a tej z graco nie ;/ i te owieczki do gory na karuzeli i lusterko bardzo sie nadii podobalo .. pojade chyba zobaczyc do sklepu jak ta graco wyglada w realu zeby sie zdecydowac bo z owieczki bylam bardzo zadowolona ...

Jestem załamana, zaczął się ten sam scenariusz co z Krzysiem, mała strasznie płacze w wózku głębokim :-( Wróciłam po pierwszym podejściu do spaceru myśląc, że może jest głodna (jadła godzinę wcześniej) lub chce jej się pić, po nakarmieniu poszłam raz jeszcze na spacer i znów był w wózku przeraźliwy płacz :-(

Daria, no właśnie tego się boję, że potem będzie ciężko z oduczeniem od kołysania. Tak z ciekawości zapytam - jak dziecko we wieku Twojej córci można uśpić przy kołysaniu? :-)

Jestem załamana, zaczął się ten sam scenariusz co z Krzysiem, mała strasznie płacze w wózku głębokim :-( Wróciłam po pierwszym podejściu do spaceru myśląc, że może jest głodna (jadła godzinę wcześniej) lub chce jej się pić, po nakarmieniu poszłam raz jeszcze na spacer i znów był w wózku przeraźliwy płacz :-(

Daria, no właśnie tego się boję, że potem będzie ciężko z oduczeniem od kołysania. Tak z ciekawości zapytam - jak dziecko we wieku Twojej córci można uśpić przy kołysaniu? :-)

w dzien to tylko we wozku i to ja kolysze ;/ a w nocy obrca sie do mnie dupka;p i musze ja mocno kolysac od boku do boku a jak juz nie mam siły to sama tak dupka trzęsie ze cale łózko lata :)ale powiem ci ze kupilam nadi krople LEHNING L-72 krople dla dzieci i jest taka bo pnich grzeczna i spi jak nigdy ale w aptece kazali dawac 2Xpo 5 kropli ja jej daje raz dziennie 5 kropli i widze roznice ale nie daje jej codziennie tylko jak jest bardzo nie grzeczna :)mezowi sie przydadza jak beda w szpitalu:)

pojade jakis dzien do toystusa i zobacze czy bedzie ta hustawka graco zeby sobie porownac :)

reklama
Do góry