reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziekuje za zyczenia.Nad morzem pogoda nie na opalanie.18 stopni i zimny wiatr.
w poniedzialek wizyta i usg polowkowe.Ale klimaty super.No i kasa idzie jak woda.Dzis bylismy w Swinoujsciu

reklama
hello:-)
ale zmęczona jestem.. byłam w pracy do 18, a potem byliśmy zaproszeni do sąsiadki na lody, dopiero wróciłam... M kąpie małego.

jagienka nie załapałam się na zdjęcia Laurki, szkoda:-(

pirania kurcze, strasznie mi przykro, że Kajulka nie chce nawet w wózeczku spać:no: sama nie wiem, co Ci poradzić..a jakbyś ją w tym wózku ułożyła jak w gniazdku?tzn. żeby z kocy i pieluszek zrobić jej takie gniazdko, w które y się prawie że zapadła-może to da jej poczucie bezpieczeństwa?

kinga jak się czujesz??

tasha a jak Twoje samopoczucie, kochana?

missbella mam wrażenie że większość witamin dla kobiet w ciąży ma bardzo podobny skład

truskawcia my jedziemy w piątek nad morze, już nie mogę się doczekać:tak: trochę odpocznę psychicznie od pracy

Ewcik - baw się dobrze nad morzem, odsapnij od pracy i złych myśli i korzystaj dopóki Cię nie męczą mdłości, drażliwe zapachy i inne przypadłości ciążowe:-) i dopóki brzuszek płaski!!!
a ja to już prawie jak stara słonica:-D, puchną mi nogi i ręce, brzuch pobolewa i odliczam dni do finiszu, bo już się nie mogę doczekać...
Pirania - ale dotąd Kajka ładnie spała w wózku, więc może to chwilowe, może było jej duszno i niewygodnie i dlatego płakała...może spróbuj jutro wyjść na spacer i zobaczysz czy będzie powtórka z rozrywki...trzymaj się kochana i nie załamuj się:-(
Andziak - oj wiele bym dała, żeby teraz pobyć nad morzem przy 18 stopniach, poczuć ten wiatr i piasek pod stopami:tak:, u nas jest tak duszno, że nie ma czym oddychać, gdyby nie ciąża to cieszyłabym się z takiej pogody, ale w tej sytuacji lepiej znoszę chłód niż upał, baw się dobrze!!!

Ewcik, no właśnie gondolę mam wyłożoną pościelą do wózka więc córcia zapada się jak w miękkim gniazdku, do tej pory w wózku odpływała momentalnie. Jejku, ja o wyjeździe nad morze marzę od lat więc z wrażenie to bym chyba nie spała gdybym w piątek miała tam pojechać. Wypocznijcie w najlepsze i oby pogoda dopisała!

Tasha, mam nadzieję, że jest jak mówisz i jutro zrobię kolejną próbę.

Włożyłam Kaję płacząca do huśtawki i po włączeniu melodii z biciem serca momentalnie przestała płakać, właśnie usnęła w huśtawce a ja zabieram się za sprzątanie.

andziak wszystkiego najlepszego wypoczywaj sobie i kciuki za połowkowe usg.

ewcik wszystko bedzie dobrze na pewno i udanyc wczasów zycze

jagnienka słodziutki pulpecik z twojej córeczki.

pirania kaja na pewno nauczy sie ładnie zasypiac trzymam za to kciuki

moj mlpdy juz spi i czekm na M na małe przytulanki

normalnie jest tak goraco ze sie z człowieka leja po mimo ze nic sie nie robis

dobranoc kobietki i działjcie oby znów sie pojawiły 2 kreseczki na tescie ciazowym.

dobry wieczor :-)

wkoncu moge do was zagladnac, bo dzisiaj mialam caly dzien zajety.
maly mial w przedszkolu Sports Day, potem byla u mnie kolezanka, a na koniec poszlam z chlopakami do parku.

Piranha glowa do gory :-) napewno wszystko sie ulozy, musisz tylko uzbroic sie w cierpliwosc, a my napewno wszystkie bedziemy cie tutaj wspieraly :tak:
super ze prezent sie udal i czekamy na zdjecie Kai w hustawce :happy2:

Truskafffka, Natusia milo ze pytacie. jak narazie odpuscilam sobie planowanie, tylko tempke mierze. a staranka bardziej dla przyjemnosci ;-) moi chlopcy jeszcze 2 tygodnie szkoly i wakacje!

Kinga trzymam &&&&&&&&&&&& aby wszystko bylo wporzadku. super ze tak dzielnie to wszystko znioslas :tak:

Tasha i ty niedlugo bedziesz mogla cieszyc sie mala krolewna. i to mnie chociaz pociesza w tych staraniach ze ten czas tak szybko leci i jak nie uda sie w tym cyklu to moze w nastepnym ;-)

Jagienka nie ma to jak dom z ogrodem :tak: czasami nie ma sie za wiele czasu zeby isc z dzieciaczkami np do parku i zawsze moga pobawic sie w ogrodku :tak: mi sie tez marzy...

Truskafffka, Ewcik oj wybralabym sie z wami nad to morze :tak: zycze udanego pobytu :-)

Piranha wydaje mi sie ze Kaje mecza kolki i dlatego płacze
Daria ja miałam identyczna hustawke z owieczka jak Ty i ona jest większa od tej co ma pirhania a teraz mam Graco jeszcze wieksza niz ta z owieczka i jestem bardzo zadowolona, ta w owieczką miła troche wiecej bajerów ale ta jest sporo wieksza a ja mam duże dzieci. Ja jednego i drugiego duzo w hustałam w hustawce a żadnego nie usypiam kołysząc tak, ze to wszystko zalezy od dziecka, starszego kładłam do łóżeczka i wychodziłam i spał a Alana albo połoze i spi albo delikatnie przewioze we wózku pare minut i spi

reklama
Jagienko ..szkoda tez nie zalapalam sie na "Laurusie":)
Co do zmiany miejsca zamieszkania i ogolnie warunkow...domyslam sie jak jestescie szczesliwi...no i chlopcy zwlaszcza:) Pamietam jaki Maciej byl podekscytowany jak zamieszkalismy w obecnym domu!!!! Poza tym inaczej zyje sie w bloku a inaczej w domu...Ciesze sie ze Wam, sie uklada!!!!

Truskaffko u nas dzis burza byla rano...pozniej kolo 16 i to taka intensywna ze jak strzelilo to nam domofon na zewnatrz spalilo i prad wysiadl w calym domu!!!!
no i teraz delikatnie grzmi ale sie blyska non stop.
Najgorzej ze zapowiadaja taka pogode do polowy lipca...my co prawda zaraz wylatujemy ale mysle o domu..wszystko trzeba pochowac z ogrodka no i chyba prad wylaczyc bo co jakby zwarcie jakies bylo!!!! Szok po prostu! oczywiscie rodzice moi beda zagladac...ale to nie to samo co byc na miejscu!!!!
No nic mam nadzieje ze bedzie dobrze....

Andziak skarbie kazdy ma swoje priorytety.....ja kiedys tez mowilam ze za corcie oddala bym wszystko..i tak czulam, tak jej pragnelam...dzis juz wiem ze jej nie bedzie bo nie planuje wiecej dzieci. jestem z tym pogodzona a nawet nie mysle juz o tym. Obecne zycie i rodzina daja mi duzo radosci i spelniania..
ale powiem ci ze oddala bym wiele zebys Ty miala corcie...nawet ten moj wyjazd do wloch:))))Szkoda ze to nie jest tak ze mozna sobie wybrac plec dziecka....trzymaj sie/

Kinga dobrze ze juz jestes po...
bardzo jestem ciakawa opinii gina po piatkowej wizycie...bede czekala na relacje. Trzymaj sie\

I co to ja jeszcze mialam....
AAAAAA Piranho znowu zaczynasz serie antybiotykową czy kontynuujesz?
mam nadzieje ze unormuje sie z piersiami i nie bedziesz musiala nic brac na zahamowanie!!!!!!
usciski dla ciebie....
aha co do bycia z dziecmi w domu...ja wiem ze nie moge sie porownywac bo mam znacznie starsze dzieci ale po dzisiejszym dniu mam dosc!!!!!! tak mi dali w kosc ze myslalam ze wyjde z siebie i stane obok!

Dobra dziewczynki...spadam spac

Do góry