reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Cześć

Kasiu no proszę jakim trzeba być cwanym żeby chronić swoje dziecko.
Wakacje fajne ale ja bym wolała być w ciąży już teraz....;-) zaraz lecę po wyniki tsh....;-)
Dziś robię gołąbki na obiad....;-)

Ewciu, asus, Dorotko, Jarzębinko, Medio miłego dnia

reklama
oj Beatko to ja chyba się wproszę :tak:, bo ja dzisiaj nie mam kompletnie czasu na obiad, praca do 15.00, potem do żłoba po małego a na 17.00 jedziemy podpisać umowe przedwstęną i umówić się na spotkanie z dokumentami w banku, wiec dzień będzie baaaaaaaaaaaaardzo długi :tak::-D:laugh2:

Tsh w normie 1.26
Beato superowo! A podróży zazdroszczę Ci baaaaardzo!:tak:
Jarzębinko dawaj znać, fajnie,że waszemarzenia się spełniają!;-)

A ja mam ostatni zachcianki ciągle na coś słonego i owoce. Np. chuda szyneczka, ser żółty, twarożek,czereśnie sobie kupuję, dziś kupiłam sobie borówki. Oj z tych zachcianek to bym chłopca sobie wróżyła, bo na lody już ostanio nie mam ochoty i na słodycze też raczej nie.

Beatko święta prawda, ale może i czasami to lepiej, w końcu ciężko zaplanować sobie całe życie tak od A do Z.
Ja miałam wynik tsh-1,06.

Medio święte słowa....;-)
Mi lekarz powiedział że prolaktynę moę robić w każdym dniu cykle- robiłam dziś- mam 6dc.

Beatko Medio a co wyjaśniają te badania tsh i prolaktyna bo może ja też bym sobie zrobiła ? w którym dniu cyklu się je robi? .................. U mnie załamka rano 36.7 :-( a w poprzedniej ciąży od poczęcia tempka NIGDY nie spadła mi poniżej 37 a więc już po nadziejach.............. Dlatego może jakieś badania bo przeciesz wiecie że czas mnie goni. Jakie badania radzicie mi zrobić???

asus mi gin na początek kazał zrobić tsh i prolaktynę. Zrobiłam w przychodni za tsh zapłaciłam 21zł a prolaktynę 22 zł...;-)

reklama
Do góry