reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
witajcie
Martiko no to teraz mogę Ci w końcu serdecznie pogratulować, bo tak czekałaś na to kochane bijące serduszko, niech rozwija się zdrowo dzieciątko:-)
Kingo, Truskaffko...dla Was również serdeczne gratulacje!
Piranho, córeczka cudna:-D
pozdrawiam resztę Kobietek, buziaki!

Kinga - ależ super wieści, wielkie gratki i oczywiście spokojnych 9 miesięcy, niech fasolka zdrowo rośnie w brzuszku:-)
Natusia - jutro wstawię fotkę brzucholka, bo dopiero wróciłam do domu i padam na pyszczek...jesooo jak ja dotrwam do tego 16 sierpnia??? już nie mogę, ruszam się jak słoń w składzie porcelany, wszystko mnie boli, mała uciska wszystko co możliwe i oświadczam wszem i wobec: mam już dość, chcę już się rozpakować!!!:rofl2:
Pirania - śliczny ziewający kotek:-)
Martika - wspaniałe uczucie usłyszeć serduszko!!! spokojnej ciąży!!!
Kasia, Marzycielka, Natusia, Nullka - następny cykl do Was należy!!!

witajcie dziewczyny:-)
.... i juz po.... 8 lat minelo, nawet nie wiem kiedy.

Martika
super, ze uslyszalas serduszko, jejku jak ja uslyszalam serduszko mojej fasolki to lzy szczescia poplynely same

.Kasia, Marzycielka, Natusia, Nullka - następny cykl do Was należy!!!

Tasha slonce ty moje, abys byla wrozka i twoje szczesliwe fluidki do nas dolecialy..... dziekuje

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny
Dziekuje wszystkim za zyczenia dla mojego dwulatka
Kinga GRATULACJE i trzymam kciuki, zeby wszytko było ok &&&&&&&&
Martkia superowo, że wszystko ok, jak twojw samopoczucie????
Nastusia ja LadyCompa będe uzywac jako antykoncepcji
Pirhania jak Ci dzień zleciał??

Marti_ka gratuluję i życzę spokojnych 9 miesięcy, oby były takie jak moje bo ja jak narazie czuję się super, minimalne mdłości na początku, zero wymiotów i ogólnie wszytko ok :tak:

Natusia dziękuję, że pytasz. Czuję się super, dzisiaj byłam na pobraniu krwi, zobaczymy czy żelazo mi się podniosło, w poniedziałek idę na kontrolną wizytę do mojej ginki. A remont narazie się skończył, tzn malowaliśmy całe wejście do domu z balkonami i balustradami. Mam na tarasie nowe meble i kwiaty. Teraz czekamy na firmę, która ma nam zrobić kominek w salonie także znowu zamieszanie i bałagan będzie.

Piranho po raz kolejny piszę, że Kaja jest przesłodka, do schrupania :tak: Śliczna z niej dziewczynka. Jak na Nią patrzę to dziekuję Bogu, że noszę pod sercem taką Księżniczkę... :-)

Czarodziejko czekamy na relacje i fotki z pięknej Italii !!

Ale sie dzieje na naszym forum, tyle wspaniałych wieści. Szkoda, że nie ma z nami Mamy i Gal ale na Nie też przyjdzie pora i zobaczą wymarzone dwie II na teście...

Dobranoc Kochane :tak:

Dzięki dziewczyny w imieniu córeczki, to chyba od tych komplementów cały czas uśmiecha się przez sen w leżaczku :-)

Martika, super wieści! Czekam na fotkę Maluszka :-)

MissBella, dzięki! :-* A co łykasz na wzrost żelaza? Polecam Ci Biofer Folic, mi bardzo pomógł. Pogłaszcz brzuszka z Kornelią od forumowej ciotki! :-)

Kate, dzięki kochana, że pytasz. Ano dzień był wyjątkowo paskudny ale podobno co nas nie zabije to nas wzmocni :-D, dobrze, że jutro piątek a potem już weekend i 2 dni częściowego wytchnienia :-)

Dziewczyny, macie pozdrowienia od Mamy, pisze, że za Wami tęskni, strasznie jej brakuje na forum, tak samo Gal.

Dobrej nocki dla wszystkich!

Witaj dawno mnie nie bylo i widze ze super wiesci

Piranhia sliczna masz coreczke gratuluje !!!

daria czy u ciebie juz wiadomo kto bedzie ?

swiezo zaciazonym Gratuluje i zycze wymarzonej plci

u nas wszystko dobrze, mala super sie rozwija
zaczela sie przekladac z brzuszka na plecki (odwrotnie nie :no:)
i ladnie stale pokarmy je
na dzien dzisiejszy wazy 7100
chlopcy tez super
bardzo ja kochaja i swiata poza nia nie widza

reklama
hej dziewczynki kurcze dwa dni mnie tutuaj nie było a tutaj się tyle dzieje!!! Gratulacje- Truskaffko, Kingo gratuluję dwóch kreseczek i przesyłam dziewczynkowe fluidki***********************************************
Martkio dla Ciebie też gratualacje i dla Ciebie chłopczykowe fluidki *********************************
A reszta dziewczynek... do roboty, i to jakiej przyjemnej roboty:-) Natusia, Nullka, Noemi, Marzycielka, Kasia, Mama i Gal- czekamy na Was, mówiłam, że tutaj się wszystkim udaje!!!

ja się nie odzywałam bo przez dwa dni tak bolała mnie głowa, że nie wiedziałam jak się nazywam. Doskonale Cię rozumiem Tasha, ja już też chciałabym mieć to za sobą. Wprawdzie nie mam takich bóli jak Ty ale sapię jak lokomotywa, ciężko mi się schylić, chciałabym się już odchudzić i zakupić sobie coś ładnego do ubrania. Innego niż ładna tunika ciążowa:-D

Piranho, Kaja słodziutka!

Życzę Wam miłego dnia, idę nadrabiać 2-dniowe domowe zaległości, wpadnę do Was później

Do góry