reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piekna-plaza.jpg

Czesc BaboszenKi:))))
Jestem:))))
i jak to mowią "Home sweet Home":))))

Po pierwsze GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym i zycze spelnienia marzen o plci:))))
Po drugie teksnilam:))))
Po trzecie Bylo ZA ROM BI SCIE:)))))))))
Zdjecie oczywiscie beda ale musze zrzucic:))))))
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~Beatko zakochalam sie w Hani!!!!!!! Jejku te dzieciaczki rosna tak szybko...ale jaka ona cudna..
A jak sprawa z podniebieniem???
No i jak Ty sie miewasz? jak sie spelniasz w roli trojki dzieci????

Patrysiak usciski:)

reklama
Martika super wiesci i fajna data na urodzenie maluszka :)
Beata ja w 21 dowiedzialam sie ze chlopiec w 28 ze corka i nie wiem co jest ;p czekam jak sie urodzi :) coreczka sliczna jaka juz duza :)

hejka, i ja się witam!!!

Beatko - Hania jest przecudna!!!
Patrysiak - no właśnie...też bym chciała zrzucić sadełko, bo ciężko mi się schylać i wreszcie coś sobie kupić na poprawę nastroju, marzę o moich dżinsach:-D sprzed ciąży...
Natusia - udanego dnia, u mnie póki co nie pada, ale jest wiatr i przyjemna temperatura:-)
Czarodziejka - jak dojdziesz do siebie po podróży to napisz koniecznie jak było, bo my tu z ciekawości popadamy jak muchy:-)
Pirania - jak nocka??? dajesz radę kochana???

dziś mam wizytę u gina na 19.15, zobaczę co mi powie, ile waży moja Migotka, odbieram też wynik wymazu pod kątem paciorkowca... pojadę wcześniej, bo chciałam wejść do galerii, zajrzeć do Reserved na wyprzedaż...

pozdrawiam wszystkie cieplutko i życzę udanego dnia!!!

Witam, ale jestem szczesliwa, bo tak sie balam :-) dla mnie to taki fajny prezent przed urodzinowy ;-)najpiekniejszy :-)
na zdjeciu maluszek i test ktory zrobilam w 5 tygodniu by sprawdzic czy beta rosnie (dla niewtajemniczonych test pokazuje skonczone tygodnie ciazy od zaplodnienia, czyli 3+ oznacza ciaza starsza niz 5 tygodni od OM ;-))mama, Gal,kasia_uk, marzycielka, natusia, noemi, czarna i inne straczki... &&&&&&&&&&&byscie juz wkrotce zobaczyly 2 kreseczki na tescie...
Daria dzielnego masz babla w brzuszku, on tym lekarzom co Cie tak strasza wczesniejszym porodem, pokaze, jak sie bardzo pomylili ;-)

Czarodziejka ciesze sie ze wyjazd byl udany czekamy na zdjecia :-)

Beatka sliczna coreczka, ale fryzurke ma odjazdowa :-)

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 77
  • P1020736.jpg
    P1020736.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 77
martika czasami mam mysli ze to chlopak a czasami ze ona sama nie wiem ciuszki kupilam ostatnio takie bardziej w bialy bo ja ogolnie lubie bialy i pasuje do chlopca i dziewczynki:)u tego lekarza co zastepowala mojego przez dwa tygodnie chcialam sie dowiedziec co on mysli na temat plci ale on powiedzial mi ze nie jest moim prowadzącym lekarzem ;/ chociaz wydaje mi sie ze bedzie chlopiec bo dala zdjecie siusika ;p

nie dawno sama widzialam taka kropeczke w brzuszku a teraz juz takie wielkie dziecko;p
teraz tylko spokojnych 9 miesiecy ci życzyć:)

wiecie co kupilam sbie taki ten masazer Zobacz załącznik 484273i masuje nim uda sa takie fajne napiete ze szok polecam wam jak ktos chce sobie ujedrnic cialko :) po ciazy zobacze jak bedzie wygladal brzuch to moze tez skorzystam :)

czesc dziewczyny gratulacje dla nowych przyszlych mam i duzo zdrowia i szczesliwych 9 miesiecy!!!!:))

dziewczyny mam pytanie czyo jesli staranka byly z 17-18 lipca(pisze tak bo byla to godzina okolo 2 w nocy)a wczoraj czyli 19 lipca-kreska na tescie ovu byla nieco bladsza , jeszcze dzis testu ovu nie robilam ale wydaje mi sie ze dzis bedzie ovu to jest szansa na to ze sie uda?? bo jesli ovulacja bedzie jutro to raczej szans nie ma
:-(,prawda?? kompletnie sie pogubilam juz w tym:(:(:(:(

beatka 78 jak patrze na zdjecia twoich synkow wydaje mi sie ze was widywalam w londynie na placu zabaw ale moze tylko mi sie zdaje:)

martika czasami mam mysli ze to chlopak a czasami ze ona sama nie wiem ciuszki kupilam ostatnio takie bardziej w bialy bo ja ogolnie lubie bialy i pasuje do chlopca i dziewczynki:)u tego lekarza co zastepowala mojego przez dwa tygodnie chcialam sie dowiedziec co on mysli na temat plci ale on powiedzial mi ze nie jest moim prowadzącym lekarzem ;/ chociaz wydaje mi sie ze bedzie chlopiec bo dala zdjecie siusika ;p

nie dawno sama widzialam taka kropeczke w brzuszku a teraz juz takie wielkie dziecko;p
teraz tylko spokojnych 9 miesiecy ci życzyć:)
Nuestety ale lekarze czasem potrafia namieszac ;-) przy livii 2 mi powiedzialo ze dziewczynka, a potem w 32 tygodniu w szpitalu wyladowalam na kontrolii bo skurcze mialam i powiedziala lekarka ze chlopiec(dlatego wole kupowac neutralne ciuszki ;)) i ze nie dociagne do 36 tygodnia, bo szyjka mi sie otwiera... urodzilam 8 dni przed terminem i to po intensywnym wyganianiu Livki bo babcia byla w drodze ;-)i to jeszcze nie bo skurcze mialam, tylko okazalo sie, ze wody mi odeszly nie wiem nawet kiedy i gdzie ;-)

Ostatnia edycja:
Marti ka Piekny "kropek"!!!!!
Cos niesamowitego ze tyle zafasolkowanych...moja kolezanka z 28dni tez w ciazy:)))))
Naprawde wspaniale wiesci..

Ja wlasnie rozpakowalam torby i wstawilam pranie...na szczescie duzo nie ma bo chodzilismy glownie w kostiumach i kapielowkach:)
Maciek nadal spi..zmeczony po podrozy:)

reklama
Do góry