reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hello , wróciłam z wyjazdu , byłam w Krynicy Zdrój

mama , już 36 kończę ....straszne to :wściekła/y:
patrysiak , &&& żeby wyniki dobre były , te kleszcze to dopiero dziadostwo ...
Tasha , kurka wodna , ależ nas z zaskoczenia wzięłaś ! GRATULACJE!!!

Ewcik , ja nie mam grobu moich aniołków , tak mi lepiej . U nas jest krzyż na cmentarzu "pamięci dzieci nienarodzonych" tam zapalam znicze.

u nas Filip jak mial sie Kuba urodzic i jakos zaakceptowal ze kolejny brat to chcial kacpra.Ale ani on ani Batrek nie umieli wymowic i mowili kapsel.A teraz tylu tych kacprow w przedszkolu i szkole ze mi sie przejadlo.
Mi najbardziej na dzis podchodzi Szymek i Ignas.Ale do listopada roznie moze byc.Jak chlopcy byli mali to maz do nich mowil ignas i tak sie nauczylam ze mi sie spodobalo.I mowil ze jak bedzie jeszcze dziecko to zosia lub ignas.Ale nie wiem czy go nie skrzywdze jak bedzie dorastajacy Ignacy.Czy nie bedzie zly na matke.
Filip przed narodzinami kuby chcial koniecznie leonka.I tak na poczatku do niego mowil.teraz tez chce leonka.A bartek nadal zosia lub monika o bracie nie chce slyszec

Ostatnia edycja:
Hello , wróciłam z wyjazdu , byłam w Krynicy Zdrój

mama , już 36 kończę ....straszne to :wściekła/y:
patrysiak , &&& żeby wyniki dobre były , te kleszcze to dopiero dziadostwo ...
Tasha , kurka wodna , ależ nas z zaskoczenia wzięłaś ! GRATULACJE!!!

Ewcik , ja nie mam grobu moich aniołków , tak mi lepiej . U nas jest krzyż na cmentarzu "pamięci dzieci nienarodzonych" tam zapalam znicze.

dzięki Kochana, a wiekiem się nie martw. Ja w tym roku, za 2 mies. kończę 37. ZGROZA!!:-)
ale czuję się na 25. Wyjazd udany?

jestem po grillku ,jedzonko pycha,piwko z sokiem malinowym obalone..spacer z mężem i Bono zaliczony ..teraz lody pistacjowe:-p

Natusia wlatuj,wlatuj :))

Patrysiak trza przyjąć latka z godnością ;))ściskam Cię kochana ;)

Czarna cześć :) będzie dobrze..dzień urodzin minie i z górki...o upływającym czasie mysli się w ten dzień a później ...jakoś się żyje :-D

Bella świetnie,że zakupy udane ;)

babki skoro Tasha urodziła to kto teraz ????????????

Jestem
Dziewczyny dziekuje za wszelkie mile komentarze odnosnie moich pociech i domu.
Patrysiak barierka na schodach jest ze szkla a porecz drewno w metalem, wszystko bylo robione na zamowienie. niektorzy mowie ze taka barierka jest nie praktyczna bo szklo ciagle sie brudzi ale mi sie podoba a sprzatac i tak trzeba. ja ogolnie uwielbiam szklo.mleczne czy przezroczyste!!!! uwazam ze nadaje lekkosci i elegancji wnetrzu.
no ale to wszystko kwestia gustu. zdaje sobie sprawe ze co dla jednego jest piekne dla drugiego lipne.:))))
Patrysiak to dobrze ze macie na ten dom czas,...nas pililo i jest kilka rzeczy ktore teraz zrobili bysmy inaczej. No ale teraz jesli poszalejemy to w nowym domu.

Natusia sami urzadzalismy..dla mnie to jest zwykly dom. naprawde. Wiele rzeczy robionych na szybko nie do konca przemyslanych ale juz teraz nie ma co sie bic w piers:) ja bardzo lubie tu mieszkac...i kocham moja okolice, te łaki i lasy..wiele moich znajomych woli miasto bo wszytsko jest i wszedzie blisko..u nas tez blisko do miasta a jednoczesnie mam wies. Najsmieszniejsze jest to ze ja ten dom , to miejsce "zwizualizowalam" wg secretu:)))))

Dido KLAUDUSIA jest Boska
Ahh te dziewczynki, tak je mozna stroic:)))) Ja bym pewnie tez "zwariowala" na tym punkcie:))))))) Gratuluje corci:)))

Ostatnia edycja:
Patrysia co do tej poreczy to moja siora ma szklo matowe i takie koleczka i takie ma tez drzwi super tez wyglada :) i duzo taniej wychodzi jak znasz jakiegos szklarza :) co sie tym zajmuje :) jedyne co to palce od malych dzieci ale na tych matowych tak nie widac ;p to jest ala cos takiego tylko duzo mniej tych kolek siostra ma tak delikatniej Zobacz załącznik 487064bo tu moim zdaniem za duzo.. i ten gosciu co jej robil to on u siebie w domu ma przerozne projekty al super mial to wszystko porobione i wzory nie z tej ziemi :)

patrysia a na kiedy masz termin ja bym chciala 7 wrzesnia urodzic;p
zastanawia mnie co u merylin n:hmm:ic sie nie odzywa....

reklama
daria u merylin chyba wszystko ok, udziela się na marcówkach...

dido ale masz słodką córusię

mama to się nazywa efektywne spędzanie czasu ;) to teraz pojedliście, popiliście, czas działać..

Do góry