reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Patrysia co do tej poreczy to moja siora ma szklo matowe i takie koleczka i takie ma tez drzwi super tez wyglada :) i duzo taniej wychodzi jak znasz jakiegos szklarza :) co sie tym zajmuje :) jedyne co to palce od malych dzieci ale na tych matowych tak nie widac ;p to jest ala cos takiego tylko duzo mniej tych kolek siostra ma tak delikatniej Zobacz załącznik 487064bo tu moim zdaniem za duzo.. i ten gosciu co jej robil to on u siebie w domu ma przerozne projekty al super mial to wszystko porobione i wzory nie z tej ziemi :)

patrysia a na kiedy masz termin ja bym chciala 7 wrzesnia urodzic;p
zastanawia mnie co u merylin n:hmm:ic sie nie odzywa....

Daria, ja mam termin na 2-go września. Ale zobaczymy co będzie teraz z tą cholerną boleriozą. A dlaczego akurat 7-go września? To jakaś szczególna data dla Ciebie?

reklama
jestem ..

Ewcik mąż mi właśnie masaz zrobił...to byłnasz kontakt cielesny hahahahaaa
starczy na dziś tych zbliżeń:-D

Natusia cieszę się ,że smakowało:)
ja też mieszkam na wsi;-)
mam do Poznania 15km,ale w mojej miejscowości jest szkoła,przedszkole,kilka prywatnych,masę sklepów,urząd gminy,kilka zakładów kosmetycznych ,stomatologicznych,stacja benzynowa,myjnia;-)super ryneczek i ogólnie to jest moje-nasze-miejsce na Ziemi :))

Czarodziejka my w domu też teraz parę rzeczy zrobilibyśmy inaczej..

Patrysiak,Daria no to stajecie teraz w blokach startowych na porodówkę :tak:

Dido-Mała świetna ..wszystkiego naj dla synków-mój też wczoraj latka kończył:))

GRATULACJE dla Tashy!! Teraz czekamy na fotki Sonii :-)
Dido,Klaudynka przesłodka!! Jeszcze niedawno moja Laura była taka malutka a tu wielkimi kroczkami do dmuchania pierwszej świeczki się zbliża ;-) Wszędzie mi wlezie robak jeden,kręci się pod nogami,kwiatki skubie i wyciąga zewsząd wszystko :-p
Napisz jaka niunia jest? Absorbująca czy raczej spokojna? Jak chłopcy? Bo mąż to na pewno się zakochał ;-)
Fotek syneczków Czarodziejki nie zdążyłam zobaczyc :-(
Acha,Pirahna-Kajusie możnaby zjeśc! ;-) Tak mi jej szkoda,umęczy się z tymi kolkami,na pewno serce boli bo ciężko ulżyc...musi samo minąc ale wiem...łatwo powiedziec...Uściskaj i ucałuj ją ode mnie!
mama,ja to samo mogłabym napisac o miejscu w którym mieszkamy teraz :)

Dziewczynki,
ja wpadlam tylko na chwilke... aby zyczyc Wam kolorowych snow.
Dzis poleglam, glowa mi peka i pogoda za oknem dobija. Dupka zapodalam i uciekam spac. Rano wstane i poczytam co was ciekawego.
Buziaczki

Jagienka cześć :)) fajnie tak jak się czuje ,że tu gdzie mieszkamy jest "naszym" miejscem prawda ??:)

Natusia &&&&&& za wizytę !!

Truskaffka &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte i dobre wieści :))

Pirania spokojnej ,przespanej nocki:)

Aguska,Misia84,Marzycielka,Kasia uk,Daria,Czarodziejka,Andziak,Axarai,Beatka,Dido i reszta Gangu Olsena dobrej nocki

ja sie odmeldowuję :)
wlecę jutro po pracy

natusia, wiem, że łatwo mi to mówić ale nic się nie martw, najgorsze jest czekanie a już jutro będziesz mieć tą wizytę za sobą. A Kaja dziś była nie do poznania, ataki kolki były sporadyczne i miała 3 porządne drzemki, zapewne był to tylko wyjątek i jutro znów wszystko będzie "po staremu" ...tym bardziej, że M nie będzie już w domu a więc Krzysiu będzie mi co chwilę wybudzał Kaję. Krzysiu gorączki już nie ma i nie ma żadnych objawów choroby, przekupstwa niestety nie dały rady ;-) ale on histeryzuje dla zasady bo ten antybiotyk (Ceclor) naprawdę jest pyszny w smaku :-) Co do tej prolaktyny to po obciążeniu sporo Ci rośnie (mi rosła 15 razy a i tak nieźle mieszała w hormonach) bo 20-25 razy, taka prolaktyna w chwilach stresu potrafi nieźle mieszać w organizmie. Rozumiem, że prolaktyna spoczynkowa jest w jednostkach mIU/l a nie ng/ml? ...bo jeśli tak to jest w porządku. Ja bym jednak zawalczyła z PRL z grubszego działa: Bromergon, Dostinex lub Norprolac.

Andziak, bardzo mi się podobają rozpatrywane przez Ciebie imiona.

Mama, dzięki! :-* ...ale mi smaka na piwko z soczkiem malinowym zrobiłaś, już w ciąży za mną chodziło :-)

Dido, Klaudusia jest przecudowna, przesłodka i prześliczna! ...a jak rozkosznie się uśmiecha, nic tylko zacałować.

Jagienko, dzięki kochana! :-*C

Córeczce pod tymi ciemnymi włoskami noworodkowymi rośnie już jasna czuprynka :-) Dobrej nocki i miłych snów dla wszystkich!

Natusia- kocie ja mieszkam w Warszawie(dzielnica Wawer)
Do miasta mam rzut beretem a jednoczesnie jakbym na wsi mieszkala bo tu łaki , pola, lasy
zwierzat masa od saren po wiewiorki, bazanty, dziki itp!!! dlatego ja zawsze pisze ze "na tej mojej wsi:)
A budowac sie chcemy bo ja mieszkam w blizniaku,. A od zawsze chcielismy miec dom wolnostojacy i wieksza dzialke:)

Jagienko kilka fotem puscilam na priv...A jak Twoje dzieciaczki? jak chlopcy i jak Laurusia?:)
mama ja obiecalam sobie ze w naszym docelowym domu zatrudnie styliste zeby miec ze smakiem i nie wsciskac sie ze kupilam cos od czapy;))) zawsze marzylam o takim zaprojektowanym wnetrzu:)

Czyżbym była dziś pierwsza na BB? :-) Życzę wszystkim miłego i cudownego dnia oraz smacznej porannej kawusi! :-)

Hej Dziewczyny !!!
U mnie sytuacja wygląda tak w sumie to nie wiem jak to interpretować może piranha pomoże ???

Obserwacja cyklu - enpr.pl

Ja wczoraj na plaży się wylegiwałam a dzieciaki z M szalały w morzu :-) a po drodze ja k jechaliśmy to tyle boćków że szok dawno tylu nie widziałam :tak:

Tasha Wielkie Gratulacje Dużo Zdrówka!
Dido Piękana córunia !
Życzę wszystkim Miłego Dnia &&&&&&&&

reklama
Wczoraj wybieralismy imie i nici.Filip wybral Ignasia ja Ignasia lub Szymona.A maz stwierdzil ze juz mu sie Szymon nie podoba i Franek.Mi sie Franek nie widzi.I nadalbezimienny.Ja juz mialam mega problem z 3 a gdzie 4 imie.
Chlopcy spia na lozku Filip mina kiepska bo on tez by chcial.Ale jest placz bo Kuba za mocno bzikuje i musze sciagac drabinke.A Bartek nie pozwala i placz.

Do góry