reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mama, ano nie pospałam ale kiedyś to sobie odbiję :-D Też robię wszystko by nie pakować się w kredyty, mam w ogóle niemiłe doświadczenia z bankami i unikam ich jak ognia.

Jagienko
, ale ona jest prześliczna, po prostu do zacałowania! A z tą kiteczką wygląda przesłodko! Ja Kai raz dziennie podaję butlę by znała smak mleka modyfikowanego i umiała ciągnąć przez smoczek, tak samo robiłam z Krzysiem i dzięki temu bez problemu odstawiłam małego cycoholika od piersi - zwiększałam ilość karmień butelką a laktacja stopniowo zanikała.

Ostatnia edycja:
KASIA kciuki są pełną parą &&& :))a Marcelek to mały wiariatuncio hehe jak on mi fika te swoje stópki wypina to aż niekiedy zaboli :p ciekawe jak to bedzie po za brzuszkiem czy też taki energiczny chłopaczek :0 :D ja zwyczajna ze maluszki śpią a tu ciekawe ciekawe jak bedzie :p
PIRANHA zapomniałam...zdrówka dla synka!
JAGIENKA jej Laurisia juz raczkuje:) super!!

witam

zawiozłam małego po miesięcznej przerwie do żłobka, płakał okropnie przy oddawaniu tym bardziej, że zmienili mu grupę, tzn. poszedł do drugiej, M zawiózł moje l4 do pracy

natusia za wizytę &&&&&&&&&&&&

truskawcia trzymam mocno, musi być dobrze &&&&&&&&&&&&&&

andziak mi się Ignaś i Leon podoba.. /mam koleżanki, których dzieci sie tak nazywają i ładnie to brzmi /mój chrześniak jest Szymon, urwis straszny

kasia jaki ładny wykres, owulka była

jagienka cudna Laurusia, nie wygląda na niejadka, ale to pewno zasługa cyca

miłego dnia dziewczynki

natusia, dam znać ale na razie jestem przerażona, synek zaraz się obudzi :-) Kaję niestety od rana znów ból brzuszka męczy. Mi (i mojej siostrze) też szalenie podoba się imię Nikodem, a jakie ma śliczne zdrobnienia :-) Ta Twoja prolaktyna spoczynkowa to była w mIU/l ?

.....
Jagienka... twoka ksiezniczka, cudo. Mam na kominku podobne zdjecie mojej laluni... kiteczka z zaledwie kilku wloskow i ten nie zastapiony usmiech malej istotki

Patrysia
.... zazdroszcze... pozytywnie.... i lapie te twoje &&&&& chlopczykowe dla siebie

Ewcik.... niby byla, tylko ja nic nie czuje, zadnego klocia w jajnikach.... nic.... Ja to juz stara jestem, jak by nie patrzec to 33 latka, zegar biologiczny mocno pedzi... stara i glupia, zeby zostawic wczoraj dupka i uznac wezme go idac spac... a ja spanko zaliczylam na sofce.
Ewcik na ile godzin zostawiasz synka w zlobku???? Nie martw sie ze zmienili mugrupe, to bedzie czas kilku dni i zaprzyjazni sie z nowymi dzieciaczkami i bedzie supcio

Piranha dziekuje, dzis wezme 1 tabletke i przez 10dni czy juz tylko 9dni???? Ale ja jestem niedoswiadczona....:zawstydzona/y:

Natusia
..
Ja bede wieczorkiem-jak przeżyje wizytę to się odezwę
laugh.gif

....przezyjesz!!!!! Popatrz tylko ile kciukow i pozytywnych fluidkow od nas dostalas!!!! Jestesmy z toba, pamietasz???? solidarnosc jajnikow. Buziole

Ostatnia edycja:
Kasiu, Ty bierzesz tylko 1 tabletkę? Ja brałam 1 rano i 1 wieczorem i zazwyczaj tyle lekarze zalecają. To znaczy wcześniej brałam po 1 tabletce ale udało się dopiero w cyklu, w którym brałam 2 dziennie :-) Dupka łykaj do piątku włącznie, test zrób w piątek i sobotę. Wykres wygląda książkowo więc zaciskam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Patrysia.... lapie, lapie.... dolecialy. Juz je zamknelam w sloiczku, ustawilam w kuchni kolo lapka i bede ich pilnowac, hehehe;-):tak::-D

Piranha, moja ty pani doktor, ja zaczynam od jednej tabletki. Biore dlatego, ze dostalam zalecenie od ciebie. Ja juz kiedys bralam po 2 tabl, pamietam jak mi zalecalas, no ale .... wyszlo szydlo z worka... plemniki M . Zobaczymy czy w tym cyklu dobiegly do mety, teraz dla nich to prawie jak olimpiada... liczy sie medal...tylko zloty:-). M lyka sniadanka i kolacyjki juz dwa tygodnie, ale to pewnie wciaz za krotko... no ale co tam..... Pani doktor napisala, ze dupek nie zaszkodzi a moze pomoc... wiec dziekuje Pani doktor;-):tak::-D

reklama
Daria, ja mam termin na 2-go września. Ale zobaczymy co będzie teraz z tą cholerną boleriozą. A dlaczego akurat 7-go września? To jakaś szczególna data dla Ciebie?

bo maz ma juz corke z 9 tak jak on a ja jestem urodzona 7 i chcialabym tez miec z 7 :) ale znajac zycie urodze dzien po terminie ;/ z nadia chodzilam 3 miesiace z rozwarciem i urodzilam po i to jeszcze wywolywli;/

Do góry