reklama
P
patrysia*
Gość
KASIA
)
DARIA chciałam własnie zapytać czy na tej fotce z tyłu Nadiusi kobitka we fioletowej sukience to ty?bo tak jakby brzusio tam było widac
jak tak to pokaż się
)
DARIA chciałam własnie zapytać czy na tej fotce z tyłu Nadiusi kobitka we fioletowej sukience to ty?bo tak jakby brzusio tam było widac
teraz kupilam telefony
Zobacz załącznik 48713950 e dalam a kup teraz 110
dzis mam jeszcze na oko 2 telefony ale zobaczymy czy sie uda 
tak to ja
a to z 33 tygodnia Zobacz załącznik 487144 a tu pokaze moja zmarnowana naduche na zakupach
Zobacz załącznik 487145

Czarodziejka chlopcy sa po prostu swietni :-) jak ja bym chciala jednego takiego zdrowego :-)
Dido slodka pociecha :-)
Jagienka sliczna coreczka, a kitka zabojstwo w bialy dzien jak to mawia moja mama jak jej sie cos strasznie podoba :-)
Piranha zdrowka dla Krzysia i powodzenia w podaniu leku
Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte u gastro
Truskaffka za wizyte u gin i same dobre wiadomosci :-)
a ja tam inna jestem ;-) bo mi sie podoba Kajtek, Kajetan ;-) i nie rozumiem ludzi ktorzy psy nazywaja imionami ludzkimi typu kuba, kajtek itp.
moja babcia taka madra byla i potem dziecko o imieniu kubus nie wiedzialo, czy jego wola, czego chce i wogole...
wogole z imionami to zwykle ciezko jest, ja tam zawsze mam przewage glosami ;-) nad mezem... teraz bedzie gorzej bo jeszcze dziewczyny chca wybierac, ale na dzien dzisiejszy bedzie Luiza, bo nawet nie ludze sie, ze po 2 dziewczynkach nagle cud sie stanie i bedzie chlopiec, szczegolnie, ze cykl mialam zaplanowany a i tak organizm mnie przechytrzyl ;-)
Dido slodka pociecha :-)
Jagienka sliczna coreczka, a kitka zabojstwo w bialy dzien jak to mawia moja mama jak jej sie cos strasznie podoba :-)
Piranha zdrowka dla Krzysia i powodzenia w podaniu leku
Natusia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte u gastro
Truskaffka za wizyte u gin i same dobre wiadomosci :-)
a ja tam inna jestem ;-) bo mi sie podoba Kajtek, Kajetan ;-) i nie rozumiem ludzi ktorzy psy nazywaja imionami ludzkimi typu kuba, kajtek itp.

wogole z imionami to zwykle ciezko jest, ja tam zawsze mam przewage glosami ;-) nad mezem... teraz bedzie gorzej bo jeszcze dziewczyny chca wybierac, ale na dzien dzisiejszy bedzie Luiza, bo nawet nie ludze sie, ze po 2 dziewczynkach nagle cud sie stanie i bedzie chlopiec, szczegolnie, ze cykl mialam zaplanowany a i tak organizm mnie przechytrzyl ;-)
Ostatnia edycja:
Daria, ty te wszystkie rzeczy zostawiasz dla siebie, czy je sprzedajesz????? Kupujesz na ebay-u niemieckim??????
tak kupuje na niemieckim większość sprzedaje
P
patrysia*
Gość
MARTIKA hehe ty tak jak ja że po chłopcach gdzie ta córa no i nie myliłam sie 
DARIA ty zgrabniutka babeczko słodki brzusio
)a Nadiusia hehe ma power zakupowy 
DARIA ty zgrabniutka babeczko słodki brzusio
tak kupuje na niemieckim większość sprzedajedaje na licytacje i zawsze ida drożej
![]()
... no to super, jak mozna cos na tym zarobic, to ja jestem za, Zawsze ekstra kasa wpadnie na kosmetyki. Powodzenia w biznesie
reklama
Nadia wpada do sklepu i lata po wszystkich regalach;/ pozniej pol godziny to szukanie nadii
a wtedy byla juz tak padnieta i maz jej fote walnął na pamiatke spokoju ale dlugo to nie trwało ;/ zastanawiam sie skad ona ma tyle sily bo dosc gruba jest i ze sie nie meczy

Podziel się: