reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
hej wam

wszytskiego naj w dniu ziecka..

my na wsi caly weekendd

pozrawiam,,

ide aa,,bo jutro do pracy,,,wracamy do rzeczywistosci,,beuuuu

Wiatm się!
Mój Krzyś dziś po tygodniowych feriach zasuwa do szkoły, a ja dzwonie dziś do mojego gina w Polsce i umawiam sie na wizyte za tydzień.
Miłego dnia wam życzę!

witam poniedziałkowo i poweekendowo ! :tak::-D:laugh2:

Beatko, spałaś z zsiadłym mlekiem na opaleniznie czy obyło się bez :tak::-D:laugh2:

ja z Małym też byłam nad wodą ale dosyć krótko :tak: chociaż prawe ramie też czuję :tak: bo pilnując małego musiałam stać prawą stroną w stronę słońca :tak: dzisiaj też jedziemy ale dopiero po 16.00 :tak::-D:laugh2:

asus, to trzymam kciuki i czekamy i zdrówka dla córci :tak: i może jakieś suwaczki dla informacji ???

Medio, Dorotka, Ewcia :tak::-D:laugh2:

pozdrawiam i miłego dnia życzę :rofl2:

Cześć

Jarzębinko obyło się bez zsiadłego mleka......;-);-);-)

Medio jak brzusio?????

asus zdrówka dla córeczki......;-)

Dorotko witaj, jaką macie pogode???? U nas przepieknie.

Ewciu, Kasiu jak tam sytuacja na froncie?????

Jutro idę na 11 na jazdy i mam 2 godziny zajęć.....;-) więc się nie będe opalać. Dziś mam dużo sprzątania i prasowania- masakra.

ja idę dzisiaj na 13.00 i jestem przerażona tym upałem:tak::-):tak: i też na 2 godzinki :tak:potem rowerkiem skoczę po małego do żłoba i chyba skorzystamy i pojedziemy nad wodę :tak::-D:laugh2:

Jarzębinko ja jutro będe się smażyć w piekiełku od 11 do 13- masakra.....;-);-);-) Chyba sie uwędzimy....;-)

Kasiu2005
???????

Ale goraco, dosłownie tropiki.....;-);-);-) mam nadzieję że to początek długiego, pięknego lata.

hejka..ledwo żyję,upał i cały dzień na dworze,piękna pogoda,ale ciut już za gorąco ;) Dobra,dobra,nie marudzę. Zaraz mężulo wraca z pracy,obiadek już czeka..a potem wielkie sprzątanie,bleeeeeee..będą goście.
Beatkoi pozostałe dziewczyny, ponieważ jutro będzie na bank @ (dziś już brązowe plamienie) to zaczynam 1dzień cyklu i pytanie, jakie badania po kolei i kiedy,w którym dniu cyklu najlepiej zrobić. Chcę zrobić we własnym zakresie a potem z komplet badań do gin. Beatko,wiem że Ty ostatnio robiłaś badania,przypomnij proszę

Dzis widziałam w korkach, nauki jazdy..młode dziewczyny..i powiem szczerze-współczucia ogromne, stres i upał i korki..niefajna mieszanka. Powodzenia

Witam wieczorkiem po pięknym dniu :-)
Dorota 27 dziś @ na razie nie ma . U mnie niestety to jeszcze nic nie znaczy bo mój cykl może trwać nawet 37 - 38 dni ( dwa ostatnie były 30-dniowe ) Nadzieja oczywiście jest tylko jak @ ma przyjść to niech przyjdzie już bo tak to tylko fantazjuje i dostaje świra co chwilkę latając do łazienki i sprawdzając czy @ się nie zaczyna . Jak by jakimś cudem nie przyszła do soboty to Quick Vue już czeka:tak:
Jarzebinka tobie też dziękuję za trzymane kciuki i życzenia zdrówka dla Kasi. Co do suwaczków to po prostu nie wiem jak się je robi ani jak wstawia na forum ;-)
Beatko dzięki i szerokiej drogi jutro :tak:

reklama
Kasiu2005 wszystkie badania robiłam po @
1- TSH w 5dc
2- Prolaktyna w 6dc
lekarz powiedział że mam pamiętać w którym dniu cyklu robiłam badanka i tyle, wszystkie nadczo.
A w 9dc robił mi USG.
Wszystkie badania robiłam w przychodni za tsh chyba 21 zł a prolaktynę 22 zł- na drugi dzień były wyniki.
Kasiu przytulam mocno, zrób badanka i wtedy wszystko będzie jasne.

asus wejdz na Google i wpisz SUWACZKI.pl zaloguj się i stwórz swój własny suwaczek ślubny, dziecka itp tam rób wszystko po kolei i na koniec są chyba 3 linki skopiuj ten 2 i wklej. Ale wklejasz w podpisie.

Dorotko, Medio a wy gdzie jesteście???????

Oskar już padł ze zmęczenia po 20, a ja tu sobie krąże......;-)

Do góry